Cure samo da javim kod mene je na kraju izgleda vanmaternična. 😔 Zaprimljena sam u bolnicu, operacija u ponedjeljak. Eto baš me neće…
Je si li možda dizala nesto teško? Bas mi je žao❤️
Pa vježbala sam i dobro da se nije zakompliciralo…
Sta si vjezbala?? Jaooo upratila sam te i bas sam bila happy jer smo istih godina.. 🙏 saljem tu veliki zagrljaj!
Pa malo da skinem kilice 😁 drzim fige da je kod tebe ovaj put uspijelo 🍀
Ja samo neke yoga poze za implantaciju ali nrbi sr usudila nista vjezbati.. nema sada skidanja kila. S nuspojava uopce nemam tako da sam se vec pripremila na ishod.
Puno cura nema nuspojave pa bude ok 😊 drzim fige! 🌈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Anci ❤❤❤
Kacusha🙏❤💜🧡💚💛
Cure jeli imate ceste plinove? Primijetila sam da ae u zadnje jako napusem. Dode mi da napravim test intolerancije🤔
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Anci ❤❤❤Kacusha🙏❤💜🧡💚💛Cure jeli imate ceste plinove? Primijetila sam da ae u zadnje jako napusem. Dode mi da napravim test intolerancije🤔
Anci ❤❤❤Kacusha🙏❤💜🧡💚💛Cure jeli imate ceste plinove? Primijetila sam da ae u zadnje jako napusem. Dode mi da napravim test intolerancije🤔
Joka kraljice 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😘😘😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Anci nervozna ,nervozna malo je rec.Otisao mi muz radit danas nema ga 2 tjedna 😑jucer se testirala na covid negativna sam sutra u 12 🐧🐧🥳🥳🥳nadam se ovaj put 🤰🤭kako si mi ti ? 😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Moram se sloziti s Rainbow Hope i reci da vjezbanje ili dizanje teskog ne moze uzrokovati vanmaternicnu trudnocu. Nazalost, u MPO postupcima se nesto malo cesce dogadaju vanmaternicne trudnoce, kao sto smo imali priliku vidjeti ovdje na forumu kod cura.
Raspitivala sam se kod dr oko vjezbanja i jedino kada se ne preporucuje je pred kraj stimulacije i neposredno nakon kao i kod hipera (al onda se ionako jedva krecete), ako su jajnici jako uvecani, da ne bi doslo do torzije jajnika.
Sve ostale nedace se ne mogu pripisati necemu sto smo radile ili nismo radile. Ako ce doci do vanmaternicne, spontanog, biokemijske i sl. doci ce..i mi tu nazalost ne mozemo nista. Slusajte svoje tijelo, ako se osjecate lose nemojte se forsirati, ali ako ste ok, nema zapreke za kretanje i normalno funkcioniranje. To ce vam reci svaki lijecnik.
Slazem se Leia
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
Anci hvala na pitanju. Zaista si jedno divno biće koje misli na sve.
Na estrofemu sam 2x2, imam u srijedu kontrolu. Ako bude sve ok odredjuje embrije i reci će mi kad radimo transfer. Primjećujem da sam nabacila 2kg u ovoj pripremi sto mi je nekako naglo. Najgore od svega je sto sam izgleda postala anksiozna 😔
Imala sam napade jako čudne zadnji tjedan, gušilo me, zvijezdice pred ocima i strah da ću umrijeti. Držalo po 10 minuta i prolazilo. Sve pokazuje na napad panike. Inače nisam stresna, moguće da mi od razmišljanja i uzbudjenja okrenulo :( da li je neka od vas imala sličnih problema?
Kacusa zao mi je stvarno, ja sam to prosla prije 6 mjeseci. Grlim te jako i samo misli pozitivno. Sad je otišlo na pogrešno mjesto, neće drugi put! I hvala Bogu pa si otkrila to na vrijeme, lprc operacija je ok, brz oporavak i taman ti mogu provjeriti sa sigurnošću stanje drugog jajovoda. Poslije vanmatericne žena se osjeća kao u psihičkom paklu, ali prodje i to brzo. Samo neka se sve na vrijeme otkrije❤️
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
*odleđuju embrije
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Na estrofemu sam 2x2, imam u srijedu kontrolu. Ako bude sve ok odredjuje embrije i reci će mi kad radimo transfer. Primjećujem da sam nabacila 2kg u ovoj pripremi sto mi je nekako naglo. Najgore od svega je sto sam izgleda postala anksiozna 😔
Imala sam napade jako čudne zadnji tjedan, gušilo me, zvijezdice pred ocima i strah da ću umrijeti. Držalo po 10 minuta i prolazilo. Sve pokazuje na napad panike. Inače nisam stresna, moguće da mi od razmišljanja i uzbudjenja okrenulo :( da li je neka od vas imala sličnih problema?
Kacusa zao mi je stvarno, ja sam to prosla prije 6 mjeseci. Grlim te jako i samo misli pozitivno. Sad je otišlo na pogrešno mjesto, neće drugi put! I hvala Bogu pa si otkrila to na vrijeme, lprc operacija je ok, brz oporavak i taman ti mogu provjeriti sa sigurnošću stanje drugog jajovoda. Poslije vanmatericne žena se osjeća kao u psihičkom paklu, ali prodje i to brzo. Samo neka se sve na vrijeme otkrije❤️
mashkica meni ti se anskioznost i napadaji panike javljaju od Utrogestana. Najbitnije je, iako znam da je to teško, ne prestrašiti se, jer strah pojačava anksioznost, moraš jednostavno ignorirati simptome, primijetiti da su prisutni i reći to je samo anksioznost, ništa mi ne može biti. Ako želiš, ostavi mi mejl pa ti pošaljem izvrsnu knjigu o tome. Naravno, najbitnije je isključiti sve drugo s doktorima i znati da je to doista samo napadaj panike.
Miss Ivy javi obavezno kak se zadebljalo
Anči ja sam odlučila napraviti generalku kuće i krenula danas s kuhinjom 🙈 čišćenje me smiruje pa u nadi da bude FET ovaj mjesec, i to uspješan, spremit ću se ovaj tjedan za Božić 😁 Kak ste vi? Kak vaše preuređenje napreduje?
Nika sretno na transferu i nek se i ostali dalje razvijaju 🍀🍀
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Kacusa zao mi je stvarno, ja sam to prosla prije 6 mjeseci. Grlim te jako i samo misli pozitivno. Sad je otišlo na pogrešno mjesto, neće drugi put! I hvala Bogu pa si otkrila to na vrijeme, lprc operacija je ok, brz oporavak i taman ti mogu provjeriti sa sigurnošću stanje drugog jajovoda. Poslije vanmatericne žena se osjeća kao u psihičkom paklu, ali prodje i trzo. Samo neka se sve na vrijeme otkrije❤️
Da, zvuci ko napadaj panike... Imala sam ja, nemres uhahnut do kraja ili osjecaj knedle u grlu. U mojem slucaju oboje... Strah i visoki otkucaji... Zvjezdice su posljedica pokušavanja dubokog disanja, a "gusis" se... Grozan osjecaj😔. Uglavnom mene je pustilo nakon kaj sam skuzila da se od toga ne umire, najjednostavnije receno. S tim da jos uvijek imam visoke otkucaje dok sam pod stresom. Tad imam osjecaj da mi srce kuca u svakoj pori tijela.
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Sortiraj odgovore
Najstariji