Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    14. Studeni 2021. 11:17

Rainbow_Hope

Mrvica72

Kacusha🍁🍂

Cure samo da javim kod mene je na kraju izgleda vanmaternična. 😔 Zaprimljena sam u bolnicu, operacija u ponedjeljak. Eto baš me neće…

Je si li možda dizala nesto teško? Bas mi je žao❤️

Ne može doći do vanmaternične zbog dizanja teškog… Znam da nisi ništa loše mislila, ali mislim da bi se i inače trebale izbjegavati bilo kakve insinuacije da je žena kriva jer nešto u svom ovom ruletu nije uspjelo, nisi dosta mirovala, previše si mirovala, popila si kavu, nisi popila kavu i sl. Nije zbog toga ne uspjelo i žene se same po sebi uvijek krive, a jednostavno se neke stvari ne mogu spriječiti. 🤷
    Kachusa, nadam se da se držiš i šaljem ti zagrljaj!

Ma ok nista nisam shvatila zlonamjerno. I znam da nisam kriva 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

ma2013 👣
    14. Studeni 2021. 11:18

nika0302

Anči evo bas su zvali, sutra je transfer dva trodnevna, a dva ostavljaju ako dođu do 5.dana 😊

Wuhuhuh. 🥳🥳🥳🥳
    Anchy ❤️
    Ssanjass, nadam se da si dobro. ❤️😊
    Libo, nek bude sve u redu na UZV i samo odmaraj. ❤️
    Sunny, kak idu pripreme za 01 mj? 😅
    Miss_Ivy, kad sutra dolaziš do Petrove? 😉

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Kacusha
    14. Studeni 2021. 11:19

Mrvica72

Rainbow_Hope

Mrvica72

Kacusha🍁🍂

Cure samo da javim kod mene je na kraju izgleda vanmaternična. 😔 Zaprimljena sam u bolnicu, operacija u ponedjeljak. Eto baš me neće…

Ne može doći do vanmaternične zbog dizanja teškog… Znam da nisi ništa loše mislila, ali mislim da bi se i inače trebale izbjegavati bilo kakve insinuacije da je žena kriva jer nešto u svom ovom ruletu nije uspjelo, nisi dosta mirovala, previše si mirovala, popila si kavu, nisi popila kavu i sl. Nije zbog toga ne uspjelo i žene se same po sebi uvijek krive, a jednostavno se neke stvari ne mogu spriječiti. 🤷
    Kachusa, nadam se da se držiš i šaljem ti zagrljaj!

Sve ok nisam mislila nista takvo ali zasto ne reć ženi ono šta dr govori da se ne diže nista tesko ne da bi oni mogli ispast nego se raziđu i otputuju u jajovod.

Cure nema brige sve ok. Mirovala sam iz transfera, ali beta na pocetku nije bila dobra i vodilo je prema tome. Kao sto se moze dogoditi u prirodnoj trudnoci moze i u IVF. 😊

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    14. Studeni 2021. 11:22

RebekaB

Kacusha🍁🍂

Mrvica72

Kacusha🍁🍂

Pa vježbala sam i dobro da se nije zakompliciralo…

Sta si vjezbala?? Jaooo upratila sam te i bas sam bila happy jer smo istih godina.. 🙏 saljem tu veliki zagrljaj!

Pa malo da skinem kilice 😁 drzim fige da je kod tebe ovaj put uspijelo 🍀

👨‍🦰 Oligo-normo

Tuma
    14. Studeni 2021. 11:25

Anči 💕

Malala kako si? Kakva je situacija kod tebe?
    Rainbow jesi nam ti dobro
    GPgirl sretno sutra 🍀🤞
    Dada, Sanjich, Manemoj, Magnolia šaljem zagrljaj vama i bebicama.. 💙❤️
    Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Women_name, Tuma, Tiki, Teja, MaloTele, Samara cure mislim i na vas i šaljem veliki pozdrav i zagljaj 🤗🥰💙❤️ mislim da su vase bebice vec pravi frajeri i frajerice..javite nam se nekad 🤗🥰

Anci mi smo super, volimo se puno nositi i cicati ❤️ Nadam se da si ti dobro ❤️❤️
    Nikitta čula sam da si bila na operaciji napokon❤️ drago mi je zbog tebe i nadam se da će ti napokon sve krenuti na bolje i da će život biti lakši i ljepši, kako i zaslužujes ❤️❤️

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Teja1408
    14. Studeni 2021. 11:31

Anči 💕

Malala kako si? Kakva je situacija kod tebe?
    Rainbow jesi nam ti dobro
    GPgirl sretno sutra 🍀🤞
    Dada, Sanjich, Manemoj, Magnolia šaljem zagrljaj vama i bebicama.. 💙❤️
    Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Women_name, Tuma, Tiki, Teja, MaloTele, Samara cure mislim i na vas i šaljem veliki pozdrav i zagljaj 🤗🥰💙❤️ mislim da su vase bebice vec pravi frajeri i frajerice..javite nam se nekad 🤗🥰

Mi smo dobro.. 🥰
    Imam malu manekenkicu koja nekad ne bi papala, ali sva sreca i to je krenulo na bolje. Igramo se, mazimo i pazimo... I kako Tuma kaze, puno nosimo 💪🏻
    Pozdrav 🤗

Libo1415
    14. Studeni 2021. 11:43

Anči draga, hvala što brineš 🤗 manje krvarim, tj.smedarim trenutno...kad se obrisem . Na ulosku tu i tamo smeđa fleka...nadam se da će sutra biti sve ok na ultrazvuku. Javim kad obavim. Kako ste ti i muž? 🤗
    ma2013 ❤ hvala ti 🤗
    Svim curama sretno danas ako imaju nešto. Kacusha drži se i vjerujem da će biti sve ok,uskoro će tvoja beba 🤞🤗🍀

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

• Ssanjas
    14. Studeni 2021. 11:45

Ma2013 ma onako sam,na momente 😩🤦‍♀️😂 jednostavno ne mogu na nista utjecat i moram se pomirit sa tim,najgore mi je to da mi je reka da jos moram mirovat jer su mi jajnici jako povecani od hipera,tako da mi sporo vrime prolazi i stalno razmisljam o glupostima onda 🤦‍♀️🤦‍♀️ Kako si ti? ❣️❣️

sanjass322@gmail.com

• RebekaB
    14. Studeni 2021. 11:47

Kacusha🍁🍂

RebekaB

Kacusha🍁🍂

Mrvica72

Kacusha🍁🍂

Pa vježbala sam i dobro da se nije zakompliciralo…

Sta si vjezbala?? Jaooo upratila sam te i bas sam bila happy jer smo istih godina.. 🙏 saljem tu veliki zagrljaj!

Pa malo da skinem kilice 😁 drzim fige da je kod tebe ovaj put uspijelo 🍀

Ja samo neke yoga poze za implantaciju ali nrbi sr usudila nista vjezbati.. nema sada skidanja kila. S nuspojava uopce nemam tako da sam se vec pripremila na ishod.

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

ma2013 👣
    14. Studeni 2021. 12:01

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

Ma2013 ma onako sam,na momente 😩🤦‍♀️😂 jednostavno ne mogu na nista utjecat i moram se pomirit sa tim,najgore mi je to da mi je reka da jos moram mirovat jer su mi jajnici jako povecani od hipera,tako da mi sporo vrime prolazi i stalno razmisljam o glupostima onda 🤦‍♀️🤦‍♀️ Kako si ti? ❣️❣️

Hjoooj, mogu si zamislit kako ti je. 🙈🙈
    Ma dobro sam ja, malo imam neke nuspojave od cjepiva ali ide. 😊 Nadam se urednom nalazu briseva u 12 mj. 🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.