Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ma2013 👣
    10. Siječanj 2022. 12:46

Anči, Miss_Ivy, Divna.❤️❤️

Sunny_, 11.je dan ciklusa, al ja sam zadovoljna, sad napadam s ciklom 🤣 i konačno budeš i ti krenula ❤️❤️😊🤞
    Nika, odlične vijesti, nek bude i dalje sve dobro ko i do sad! 😊
    Maslačak i Asli, uživajte sad doma i odmarajte. 😊😊
    Divnaaa, odlična betaaaa. Nek se pravilno dupla! 😊🤞🍀

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Iman
    10. Siječanj 2022. 12:55

⭐ Miss_Ivy ⭐

Divna da, petodnevni. Na zalost, po veličini bete ne možemo znati koliko ih se primilo! Vidjet ces za tjedan/dva! 🍀🍀
    Iman moja M kod biokemijske se probijala uz terapiju. Čim sam prestala s utrićima je krenula, i bila je slabija nego inače.

Miss Ivy kod mene je bas oskudno, ima je ali bas malo..dosla tek 8. dan od prestanka, moja beta je bila 9 pa 31 za 7 dana, nepravilna.. zato mi je cudno da nema vise, gdje je otislo to sve 😅😅
    Kada ti je dosla naredna M, je li u normalnom ciklusu koji inace imas ili?
    Hvala ti ❤ znaci mi svako iskustvo jer ne snalazim se, a nekad mi vise glupo pitati 100 nekih blesavih pitanja..

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    10. Siječanj 2022. 13:02

Anči 💕

Razumna

Ja nikad nisam šljivila mušku djecu uvijek su mi curice bile 🔝
    A sad su mi i dečki super. Bratić je dobio sina i izgleda kao mali on 🥰 baš je napredan i jak 💪 popala bi ga 😋
    A kad je rijec o blizancima najbolja kombinacija su mi bili isti spol ali od kad su se rodili Anja i Jan i ja bi tako 🥰 moji bi bili Luka i Lucija ili Lorena.
    Sutra idem na pregled vidjeti jeli mi ostalo što od spontanog. Nadam se da sam se skroz ocistila i da ću na fet u 2mj

Mi maštamo o curici od početka 🤭 sjećam se kad mi je prvi put kasnila, odma smo se dogovorili da ce bit Lea ako bude curica..evo sad godinama kasnije još se nije desilo 😏
    A sto se tiče blizanaca i to bi bilo super..ali bi vise voljela curicu i dečka ili isti spol ali da su dvojajčani..hvata me panika jer uvijek mislim da ih nebi mogla razlikovat 😂 makar znamo par ljudi koji imaju jednojajčane i kazu da ih oni razlikuju jer naravno imaju neke specifične stvari ali opet…

😘to je i moje ime 💖

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

⭐ Miss_Ivy ⭐
    10. Siječanj 2022. 13:05

Iman

⭐ Miss_Ivy ⭐

Divna da, petodnevni. Na zalost, po veličini bete ne možemo znati koliko ih se primilo! Vidjet ces za tjedan/dva! 🍀🍀
    Iman moja M kod biokemijske se probijala uz terapiju. Čim sam prestala s utrićima je krenula, i bila je slabija nego inače.
    Miss Ivy kod mene je bas oskudno, ima je ali bas malo..dosla tek 8. dan od prestanka, moja beta je bila 9 pa 31 za 7 dana, nepravilna.. zato mi je cudno da nema vise, gdje je otislo to sve 😅😅
    Hvala ti ❤ znaci mi svako iskustvo jer ne snalazim se, a nekad mi vise glupo pitati 100 nekih blesavih pitanja..

Sad gledam u aplikaciji da mi je dosla 31 dc iduci mjesec, normalno mi je 28-30, s tim da sam taj ciklus u jednom vikendu napravila 1600 km autom, pa vjerujem da je normalno sve.
    Samo ti pitaj, ako znamo, nikome nije teško odgovoriti. Sve smo imale pitanja, imamo ih jos uvijek. Sjecam se da sam se i ja cudila što je bila oskudna. Ne znam ti reci zasto je to tako.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Roxy ✨
    10. Siječanj 2022. 13:10

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Anči 💕

Razumna

A sad su mi i dečki super. Bratić je dobio sina i izgleda kao mali on 🥰 baš je napredan i jak 💪 popala bi ga 😋
    A kad je rijec o blizancima najbolja kombinacija su mi bili isti spol ali od kad su se rodili Anja i Jan i ja bi tako 🥰 moji bi bili Luka i Lucija ili Lorena.
    Sutra idem na pregled vidjeti jeli mi ostalo što od spontanog. Nadam se da sam se skroz ocistila i da ću na fet u 2mj

Mi maštamo o curici od početka 🤭 sjećam se kad mi je prvi put kasnila, odma smo se dogovorili da ce bit Lea ako bude curica..evo sad godinama kasnije još se nije desilo 😏
    A sto se tiče blizanaca i to bi bilo super..ali bi vise voljela curicu i dečka ili isti spol ali da su dvojajčani..hvata me panika jer uvijek mislim da ih nebi mogla razlikovat 😂 makar znamo par ljudi koji imaju jednojajčane i kazu da ih oni razlikuju jer naravno imaju neke specifične stvari ali opet…

😘to je i moje ime 💖

I ja ako bi imala curicu zvala bi se Lea! Predivno ime 💜

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    10. Siječanj 2022. 13:11

Sve curke ❤❤❤hvala na podrsci.
    UPDATE od mene: 
    Dosla sad s VV dobila decapeptyl injekcije 7 dana pikat navecer 1.dana ciklusa (ocekujem M za 2-3dana)osjetim je da stize.Decortin +estrofem dok srce ne prokuca 🤞.10ti dan ciklusa pregled uzv pa se transfer ocekuje do 25.tog ovaj mj.Dan gore dolje ...Cista je nestala s desnog jajnika potpuno bila je 4cm.Tako da sam potpuno spremna nasopana vitaminima 🤞🤞🤞🤞
    Anci,maslacak,ribic,stela ,anemona ,divna,roxy ,mis ivy ,ivy,mallala,nika,maskicha ako sam kog zaboravila 🤦‍♀️❤❤❤❤❤😘😘😘😘😘

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    10. Siječanj 2022. 13:12

✨Roxy ✨

🍀🐧DOMLeon💊💉🔬♥️

Anči 💕

Razumna

😘to je i moje ime 💖

I ja ako bi imala curicu zvala bi se Lea! Predivno ime 💜

🙏Ja Lea,sin Leon , sad idu Leona ili Leonardo 🤭🤭🤭🤭🤭🤞🤞🤞🤞❤❤❤❤

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali

Iman
    10. Siječanj 2022. 13:41

⭐ Miss_Ivy ⭐

Iman

⭐ Miss_Ivy ⭐

Sad gledam u aplikaciji da mi je dosla 31 dc iduci mjesec, normalno mi je 28-30, s tim da sam taj ciklus u jednom vikendu napravila 1600 km autom, pa vjerujem da je normalno sve.
    Samo ti pitaj, ako znamo, nikome nije teško odgovoriti. Sve smo imale pitanja, imamo ih jos uvijek. Sjecam se da sam se i ja cudila što je bila oskudna. Ne znam ti reci zasto je to tako..

Hvala ti ❤ budem sigurno 😁😁

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

elle 🙋‍♀️
    10. Siječanj 2022. 14:46

maslačakxx2

Anči 💕

Sretno cure 🥰🤞
    Divna_Sa 10.01 beta
    Nika302 8tt 10.01 uzv

Sretno cureee, držim fige na najjače 🤞🥰🥰
    Nas su otpustili upravo, beba dobila po kila u zadnja 2 tjedna, nema nikakvih znakova fetalne patnje, afi i dalje loš, ali ne moram lezat u bolnici nego ambulantno 1x tjedno uzv i ctg 2x tjedno.
    Beba je baš zmajko mali, vjerojatno sam munjena, al nekako sam ponosna kako ipak napreduje i ništa joj ne fali iako mi je ostala ko ribica na suhom 🙈
    Curetak moj pravi, jedva je čekaaam mazit, čak je neću po guzi šta mi svi govore da joj dam čim se rodi, nije me nista ona izmucila, nego ništa ne ide kako triba, a ona ipak dobro 😍🥰
    Bože podrži da tako i ostane.
    Kako ste mi vi ostale?
    Anči jel odbrojavas 😍😍💪
    Joka kad ćeš ti u novi, brzo bi tribala? Ovaj nek bude the one 🤞💪❤
    Asli, tweety, elle, aurora, amelie, kako ste mi vi?
    DOMLeon zao mi je zbog bake, držite se ❤
    Hvala svima na dobrim željama 😘

Drago mi je da idete doma i da se ribica neda, borac na mamu 💕 
    Asli super da i ti ideš doma, odmarajte i uživajte.😘
    Divna čestitam na odličnoj beti a tebi Nika na dobrom uzv.🥳

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• mashkica
    10. Siječanj 2022. 14:47

Imančice tu sam, tu sam🥰 sve super, puno posla imam pa brzo leti vrijeme. Prekosutra na kontrolu idem da vidimo koji dan je FET🥰🥰 
    Jel ti rekao da mu se javis kad dobijes menstruaciju? 
    Meni je posle biohemijske uključio odmah kontracepciju jedan ciklus i naredni(ovaj) u FET. 
    Domleon❤️

🙋🏻‍♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,

🙋🏻‍♂️ 33 sve ok

1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
    08/21 prve konsultacije za IVF
    09/21 pocetak postupka IVF
    Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
    7 ❄️
    22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
    20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
    Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.