Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    09. Siječanj 2022. 15:49

Ribic kakav slatki pesooo🥰😍😍😍 Mislim da ste dobro odlučili, a i peseki su super priprema za bebača.. treba puno truda u prvih godinu dana dok ne steknu navike i malo odrastu u glavi. Ali sve to vrate stostruko. A najslađe mi je kako se poslije kad dođu bebe vežu za njih!
    SeniRemmus čestitam od srca! Predivna dječica!;) 
    Maslačak nadam se da brzo ideš kući i da ćete dan po dan izgurati još koji tjedan..🤞🙏🙏
    Divna odlično🥳🥳 Neka sve bude školski🤞🤞
    Mrvica ti još malo pa 12-ti tjedan.. onda bude već malo lakše i psihički;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:02

Panda.

Stela1987

Panda.

Vidim da je sad učitao. O čuda.
    Stela Možda kod citiranja ne želi poslati. Drugo ne znam što može biti. 🤷‍♀️
    Mrvica72pišem evo 3. put. 😅 Što se tiče matične mliječi, preskočit ću zasad dok ne vidim kako će proći 1.postupak. Nadam se uspješno, ali ne očekujem previše zbog svog pcos i muževog lošeg spermiograma.
    Ali svakako je dobro istražiti sve opcije ako budu potrebne.
    Melatonin je za što konkretno? Di si bila u postupku? Vidim u potpisu da je uspješan. 🥰

Panda ja ju stalno uzimam jedino prije postupak napravim pauzu i fakat je za imuniteta top stvar nema prehlade niti ništa, barem kod mene, recimo dragi ju ne želi uzimati on je već dva puta prehlađen u zadnjih 2 mj meni ništa 🤭
    Stela ja sam usred postupka pa ću morati viditi kako će ovaj proći prvo. Nadam se da štiti i od korone po mogućnosti. 😅
    Pogubim se od pustih suplemenata pa nekad ne znam što sam taj dan uzela, a što ne. 😂

Hheheh svi se pogubimo od suplemenata ali ne treba niti s njima pretjerivati a sve mi smo ovdje sklone malo pretjerati s dodacima 😁🙈

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kacusha
    09. Siječanj 2022. 16:02

ribic

Mi smo odlucili udomiti stene. Zenskica nas odabrala medu par ljudi koji se javili. Rekla je da nam daje prednost jer nemamo klince (sad dok je stene). I ja kazem iskreno da nemamo sad al nadam se da cemo imati i da radimo na tome ali jos nismo uspjeli. I poslije mi se javi zenska i veli da je mene odabrala jer je i sama imala 4 spontana (sada ima sin i opet je trudna 14 tjedana) i da zna kako je to tesko i da zeli da dode u nase ruke. Eto, imam osjecaj da nam je ovo stene je bilo sudeno 😀 Muz je skroz htio psa ali boji se jer nas nema doma plus u novo uselili (nas prvi stan) prije mjesec dana. Al ne znam, nekak sam osjecala da nam treba to malo klupko ljubavi i da nekako nesto novoga unesemo u vezu jer imam osjecaj da stagniramo u smislu davanja tog viska ljubavi… Oko nas svi se pozenili, preselili, ostali trudni i sl., a mi u zadnje 2 i pol god sam kupili stan. Nismo nesta ni extra putovali (a inace ful putovali) kak je corona i onda kao da su prosle te dvije godine, a nista se nije desilo…

Doci ce vam doslovno kao terapija 🥰❤️ bas mi je drago, nasa nas izluđuje ali ju prevolimo 😁

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:03

⭐ Miss_Ivy ⭐

Ribic Maksimir! Šta ćeš bolje za Rokija nego tetu kod Maksimira 😀
    Stella ma kakva gnjavaža, pa zato smo tu 😘

Kako se ti osjećaš? 

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Kacusha
    09. Siječanj 2022. 16:06

Presladak je Roki. Divna divan test 🥰 domleon zao mi je zbog bake, iako su to lijepe godine. Curama u postupcima sretno. Stela ma ako nisi zadovoljna doktorom idi dalje, povlaci i veze, gledaj sebe 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:11

maslačakxx2

Seniremusprekrasne su bebice, jučer sam ih uhvatila, ali nisam uspila otipkat ❤❤❤❤
    Brz oporavak ti želim i da uživate zajedno 🥰
    Sani, anci, stela, tiki, aurora, asli, tweety, elle, amelie, rainbow i sve ostale cure hvala vam puno na podršci ❤
    Reka je dr samo da ćemo dat sve od sebe da ostane šta duže i to je to. Nema terapije neke da se kod nas daje, sutra će mi ako sam svatila dobro opet mjerit koliko je vode. Ove dane samo ctg radim. Ako bude voda ista ili bolja, nadam se sutra kući. Ali kako god bude i šta god kažu, samo nek beba bude na kraju dobro, evo ulovila sam 30 tt, valjda je to ok. Ali svaki tjedan igra za nas.
    Zanima me uzima li koja maticnu mlijec od Radosevica? Naručila sam mužu ono pakiranje za 3 mj, ali me zanima bi li ja u trudnoći smila uzimat, nigdi ne mogu nac da piše o trudnoći/dojenju. Btv nasla sam na akciji na ljekarna.hr pa ako ko inače uzima da znate da je sad na 20%.
    Sretno cure koje ste u postupku 🥰

Draga mislim na tebe I tvog  malog borca uvjerena sam da će sve biti u redu i da ćete se vas dvije u točno određeno vrijeme družiti,  javljaj nam svakako novosti ❤❤❤

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• JagodicaMimi
    09. Siječanj 2022. 16:12

Pozdrav cure!
    Evo mene i mog iskustva.
    Nakon jednog spontanog i 2 godine neuspjelog pokušaja odlucili smo se za MPO. Njegovi nalazi odlicni, kod mene snizeni AMH. Da skratim priču, 13.12.bio je transfer...na Božić ➕ na testu. 3.1.Beta ogromna. Nismo mogli vjerovati da se uhvatilo iz prve. Simptomi su počeli negdje pred Božić, mučnine, povraćanja, promjene na grudima. Nije bilo svaki dan tako ali uglavnom, barem svaki drugi dan. Ono što me sada zabrinjava je to što zadnjih dana vise i nemam bas nekih simptoma ☹☹ eventualno osjetim tu i tamo neko probadanja u grudima. Ili barem mislim da je probadanje. Jer psiha čini čuda. I evo baš me strah, sva sam zabrinuta da nešto nije u redu.  A ultrazvuk je tek 17.1.😶😶 

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:12

Kacusha ❄️

Presladak je Roki. Divna divan test 🥰 domleon zao mi je zbog bake, iako su to lijepe godine. Curama u postupcima sretno. Stela ma ako nisi zadovoljna doktorom idi dalje, povlaci i veze, gledaj sebe 🍀

Istina slažem se samo što je kod mene uvijek sve u zadnji tren 🤣🤣🤣 kako si mi ti?

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

⭐ Miss_Ivy ⭐
    09. Siječanj 2022. 16:14

Stella ma ja sam super! Mučnine su izdržljive, jedino što sam gladna, stalno! Inače poslije 6 ne jedem, a sada do spavanja 3 puta veceram 🤣🙈

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Panda.
    09. Siječanj 2022. 16:15

Mrvica72 Cito mi je druga opcija ako mi ne prođe preko hzzo.
    Ja pijem zasad samo što su mi rekli da fali, ali za melatonin ništa nisam znala. 🙄

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.