Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:16

JagodicaMimi

Pozdrav cure!
    Evo mene i mog iskustva.
    Nakon jednog spontanog i 2 godine neuspjelog pokušaja odlucili smo se za MPO. Njegovi nalazi odlicni, kod mene snizeni AMH. Da skratim priču, 13.12.bio je transfer…na Božić ➕ na testu. 3.1.Beta ogromna. Nismo mogli vjerovati da se uhvatilo iz prve. Simptomi su počeli negdje pred Božić, mučnine, povraćanja, promjene na grudima. Nije bilo svaki dan tako ali uglavnom, barem svaki drugi dan. Ono što me sada zabrinjava je to što zadnjih dana vise i nemam bas nekih simptoma ☹☹ eventualno osjetim tu i tamo neko probadanja u grudima. Ili barem mislim da je probadanje. Jer psiha čini čuda. I evo baš me strah, sva sam zabrinuta da nešto nije u redu. A ultrazvuk je tek 17.1.😶😶

JagodicaMimi

Pozdrav cure!
    Evo mene i mog iskustva.
    Nakon jednog spontanog i 2 godine neuspjelog pokušaja odlucili smo se za MPO. Njegovi nalazi odlicni, kod mene snizeni AMH. Da skratim priču, 13.12.bio je transfer…na Božić ➕ na testu. 3.1.Beta ogromna. Nismo mogli vjerovati da se uhvatilo iz prve. Simptomi su počeli negdje pred Božić, mučnine, povraćanja, promjene na grudima. Nije bilo svaki dan tako ali uglavnom, barem svaki drugi dan. Ono što me sada zabrinjava je to što zadnjih dana vise i nemam bas nekih simptoma ☹☹ eventualno osjetim tu i tamo neko probadanja u grudima. Ili barem mislim da je probadanje. Jer psiha čini čuda. I evo baš me strah, sva sam zabrinuta da nešto nije u redu. A ultrazvuk je tek 17.1.😶😶

Pozz dobro nam došla🤗 drago mi je da ste uspjeli, koliko je meni poznato (preko svih frendica koje su rodile) sve je to normalno malo osjetiš simptome malo ne  samo što je to nama u mpo vodama sve konstantno strah, ako te toliko strah uvijek možeš radi sebe otići privatno na uzv ali će ti se sigurno javiti neka od cura koja je iskusnija u osluškivanju simptoma trudnoće 🤗 sretno 💖🙏

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 16:18

⭐ Miss_Ivy ⭐

Stella ma ja sam super! Mučnine su izdržljive, jedino što sam gladna, stalno! Inače poslije 6 ne jedem, a sada do spavanja 3 puta veceram 🤣🙈

Hahahaha 🐷🐷🤣🤣🤣 ma dok nema mučnina samo ti papaj lako za kile kasnije će ih skidati (ako te to brine) iako te zamišljam kao neku mršavicu 🙈

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

nika0302
    09. Siječanj 2022. 16:42

Maslačak nadam se da bude beba čim duže kod tebe i da bude sve ok 🍀❤
    DOMLeon žao mi je zbog bake, nadam se da bude se oporavila...šaljem zagrljaj  ❤
    Ribic pesek je divaaaan 🐶🐶
    Divna testići su super 🍀🍀❤
    Mias Ivy mislim da ovu noc nema spavanja 😁😁 kad ti imaš? 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

⭐ Miss_Ivy ⭐
    09. Siječanj 2022. 16:46

Stella što se tice kila, uvijel se drzim u nekoj normali, al pošto volim fino pojesti i popiti, imam uvijek hedonistički trbušćić 😀
    Nika bude sve super! Drzim fige da ti mahne ručicama 🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Antoneta
    09. Siječanj 2022. 16:50

ribic

https://ibb.co/dD73HZD

Pozdrav od Rokija😀 Nemam bolju sliku jer je jos kod mame pa je zenskica mi tak slikala. Al nema veze, vidi se😀

Jako sam pepi 🥰

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

• Hani
    09. Siječanj 2022. 17:09

Divna, jagodice, čestitam! 
    Pesek çe bit super društvo za bebača🤗
    Trudnice koje mirujete, dan po dan, strpljivo, nije lako.
    Rainbow, malala, roxy, vi pokušavate prirodno?🤞Da upali barem jednoj.
    Ja se pocela jucer bockat, u sri uzv. Panda, ako si ti u St, vidimo se u čekaoni😁

Stela_M
    09. Siječanj 2022. 17:24

⭐ Miss_Ivy ⭐

Stella što se tice kila, uvijel se drzim u nekoj normali, al pošto volim fino pojesti i popiti, imam uvijek hedonistički trbušćić 😀
    Nika bude sve super! Drzim fige da ti mahne ručicama 🤞

Hahaha sve mi volimo fino pojesti i popiti 🤣🤣🙈🐷

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• JagodicaMimi
    09. Siječanj 2022. 17:25

Stela1987

JagodicaMimi

Pozdrav cure!
    Evo mene i mog iskustva.

JagodicaMimi

Pozdrav cure!
    Evo mene i mog iskustva.

Pozz dobro nam došla🤗 drago mi je da ste uspjeli, koliko je meni poznato (preko svih frendica koje su rodile) sve je to normalno malo osjetiš simptome malo ne samo što je to nama u mpo vodama sve konstantno strah, ako te toliko strah uvijek možeš radi sebe otići privatno na uzv ali će ti se sigurno javiti neka od cura koja je iskusnija u osluškivanju simptoma trudnoće 🤗 sretno 💖🙏

Hvala!! 🥰 nadam se da je i u mojem slucaju tako 😊

Panda.
    09. Siječanj 2022. 17:31

Hani

Divna, jagodice, čestitam!
    Pesek çe bit super društvo za bebača🤗
    Trudnice koje mirujete, dan po dan, strpljivo, nije lako.
    Rainbow, malala, roxy, vi pokušavate prirodno?🤞Da upali barem jednoj.
    Ja se pocela jucer bockat, u sri uzv. Panda, ako si ti u St, vidimo se u čekaoni😁

O super da još netko ima u st. Ja sam sutra na uzv, ali lako moguće da se vidimo u sri. Meni bi ovaj tjedan već trebala aspiracija. Bar mislim. 😅

🙋‍♀️'88 - PCOS, 🙋‍♂️'91 - OAT
    KBC Split
    12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
    4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
    6/2022 - FET🐧❌
    7/2022 - FET 🐧❌
    10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
    Repromed
    06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
    Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗

mica25
    09. Siječanj 2022. 17:47

Samo da vas sve pozdravimooo..sve jee okeej na komplikacijama sam uzivamo i cuvamo se https://ibb.co/JdBVbMt 🥰🥰🥰🥰🥰🥲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.