SeniRemmus kako ste vi? Jesi jos u komadu 🤭
Tina jesi nam ti rodila 🤭
Antoneta u pravu si za Domleon bas se dugo nije javila..nadam se da je sve ok..znam da je zadnje pisala da ih je uhvatila korona i da je baka loše..nadam se da je sve uredu kod nje..
Rainbow jel došla vjestica kod tebe? Sorry ako si vec pisala, zaboravila sam totalno…
J_B di si nam? Kad krećeš 🤞
MTB❤️
Lita javi nam se 🙈🤞
Avocado, Stela, Joka, Roxy, Libo, GPgirl, Čupica, Sunny, Asli, Sanjass, Malala, Peggy, VM, Aurora, Asli, Elle, Tweetycurke kako ste vi?
Rina, Lorena3009, Josipab, Lindsay, Nada86, Trecasreca, Tess, Mjau, Dani, Vuky, Nikolina86i ostale trudnice kako ste vi i bebice?
Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Meto, Women, Pmak, Tiki, Sanjich, MaloTele, Tuma, Magnolia , Dada, Sunflower ❤️💙
Pozz za sve ostale cure ❤️
Opet naša Anči misli na sve nas. Evo ja imam covid,zasad blage simptome pa se nadam da će na tome i ostati 🤞
Baš sam neki dan razmišljala o tebi i kako sam mužu bijesno govorila ajme koliko cura mora čekati za drugi postupak a evo vrijeme je proletilo,još malo 💕
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Auroracestitam, uzivaj u ostatku trudnoće 🤗💗💗💗
Leia žao mi je draga, neka idući postupak bude dobitan 🙏❤Maslačak mislim na tebe i tvoju bebicu 🙏🙏🙏🙏❤
Divna 🤗🤗🤗 neka lijepo nastavi tamniti crta i da beta bude top 💗
Anchy hvala na pitanju, dobro sam, čitam vas ali nemam ništa novo niti pametno za napisati 🙈 kako ste ti i mužić?
Kacusha psić je meden jakooo 🤭🥰 btw je si išla na konzultacije kod dr. G 🙈
Rainbow_Hope kako si mi ti?
Miša Ivy 🙈 ❤❤
Sve druge cure sretno u kojoj god da ste fazi 💖💕
Bila sam ti jos 6.12,sad u 2mj nosim nalaze hormona pa se nadam da ce me ubaciti u 6mj. On mi je skroz simpa, malo mi je jedino bilo sto mi hoce podici stimulaciju pa me toga strah. Vidjet cemo 😂😁 Kako si ti?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Hvala vam na podršci 💓 vidit cemo kako ce biti. Sumnjam, ali naravno da tracak nade postoji.
Maslacak bravo, neka bebice jos malo kod mame u trbuscicu 🙏😊
Divna slazem se sa curama, zalipi nam slikicu. Znas da mi volimo gledat crtice 🤭 Pozdrav muzu! 😀
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Hvala vam cure na podršci, bas znači ❤❤❤
Kaže dr da je ctg jučer i danas dobar, da će radit još do ponediljka. Da se uzrok ne može utvrdit, može bit konstitucijski i bez ikakve patologije u podlozi. Da nema terapije, da mirujem i pijem više vode. Ako do pona bude ctg uredan i ostanem zatvorena, a da se voda ne smanji dodatno pustit će me doma i onda moram na uzv svako 7 do 10 dana, a na ctg 2x tjedno. Neće mi davat sad kortiko jer dok god je beba dobro, i dok nema znakova fetalne patnje, da neće inducirat sigurno. I da žene izguraju i do termina unatoč manjku, ako je placenta funkcionalna, a meni zasad je. Tako da je sve dobro. Lakša sam 100 kila.
Jedva jedva čekam ožujak i da mi se curetak rodi i da zaboravim na sve brige oko trudnoće 🙈
Hvala vam svima puno, podrška na ovom forumu se stvarno ne može mirit ni s čim, niko drugi ne razumi u ovoj mjeri ni strahove ni neizvjesnosti pa ni paranoje 🤣
Čestitke na poz testu i sretno svima u postupku. A posebno Anči koja uskoro kreće, držim fige na najjače 😍😍
Super 🥰🥰 Drago mi je da je ipak sve ok, nadam se da će tako i ostati, sretno vam curke i da ste što duže skupa 🤞🏼😊😊
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Auroracestitam, uzivaj u ostatku trudnoće 🤗💗💗💗
Leia žao mi je draga, neka idući postupak bude dobitan 🙏❤Maslačak mislim na tebe i tvoju bebicu 🙏🙏🙏🙏❤
Anchy hvala na pitanju, dobro sam, čitam vas ali nemam ništa novo niti pametno za napisati 🙈 kako ste ti i mužić?
Miša Ivy 🙈 ❤❤
Bila sam ti jos 6.12,sad u 2mj nosim nalaze hormona pa se nadam da ce me ubaciti u 6mj. On mi je skroz simpa, malo mi je jedino bilo sto mi hoce podici stimulaciju pa me toga strah. Vidjet cemo 😂😁 Kako si ti?
Ja sam bila neki dan 🙈 tip je top mene je oduševio 🤭 možda budemo skupa negdje završile 😄❤ dobro sam guram dan po dan pomalo sam nestrpljiva više do novog postupka🤔🙈
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
SeniRemmus kako ste vi? Jesi jos u komadu 🤭
Tina jesi nam ti rodila 🤭
Antoneta u pravu si za Domleon bas se dugo nije javila..nadam se da je sve ok..znam da je zadnje pisala da ih je uhvatila korona i da je baka loše..nadam se da je sve uredu kod nje..
Rainbow jel došla vjestica kod tebe? Sorry ako si vec pisala, zaboravila sam totalno…
J_B di si nam? Kad krećeš 🤞
MTB❤️
Lita javi nam se 🙈🤞
Avocado, Stela, Joka, Roxy, Libo, GPgirl, Čupica, Sunny, Asli, Sanjass, Malala, Peggy, VM, Aurora, Asli, Elle, Tweetycurke kako ste vi?
Rina, Lorena3009, Josipab, Lindsay, Nada86, Trecasreca, Tess, Mjau, Dani, Vuky, Nikolina86i ostale trudnice kako ste vi i bebice?
Pami, Miss, Nadalica, Bajo, Meto, Women, Pmak, Tiki, Sanjich, MaloTele, Tuma, Magnolia , Dada, Sunflower ❤️💙
Pozz za sve ostale cure ❤️
Opet naša Anči misli na sve nas. Evo ja imam covid,zasad blage simptome pa se nadam da će na tome i ostati 🤞
Baš sam neki dan razmišljala o tebi i kako sam mužu bijesno govorila ajme koliko cura mora čekati za drugi postupak a evo vrijeme je proletilo,još malo 💕
Čuvajte se, nadam se i virujem da će sve bit ok ❤❤
Koji ti je dan od pojave simptoma?
Drago mi je da si dobila dobre vijesti i da će oni sad to sve redovito pratiti 💕
U srijedu navečer me počelo boliti grlo, jučer ujutro je kućni test bio pozitivan. Toliko je bila blijeda ta druga crtica da sam se odmah sjetila svog 1.pozitivnog testa za trudnoću 🤣
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Pozdrav svima, mi se vec godinama borimo sa azoospermijom. Zanima me ima li itko ovdje tko je isao na oplodnju sa doniranim spermatozoidima? Hvala
Mi smo bili u Ceskoj na donaciji. Ako ikako mogu pomoci mail je ice312@gmail.com, pa pitaj sto te zanima
👩🦰85. godiste sve u redu
👱♂️74. godiste klinefelterov sindrom, sterilitet
Donacija spermija u Ceskoj
2015. Ivf beta 0
2016. Fet beta 0
2018. Ivf blighted ovum
Nazalost morali odustati od daljnjih pokusaja radi drugih zdravstvenih problema
ice312@gmail.com
Maslačak baš mi je drago.. držim fige da izgurate do samog kraja skupa!:)) Bitno da je beba ok!
Divna super vijesti, neka bude plusčina i uredna trudnoća! A muž je zakon!;))
Sve cure, a posebno one koje sad kreću u postupak, čuvajte se ove beštije korone više nego ikad jer je opet podivljalo! Mislim da je trenutno ako se ne mislite cijepiti najsigurnije izolirati od svih koliko god je to moguće. Svi vodimo te bitke, ja prva iako sam primila i treću dozu i teško je, ali nadam se da će za tjedan, dva brojke opet pasti 🤞 Sretno svima!😘
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
U cilju doprinosa izucavanja sjenica 😂 stavljam vam test od jutros u 6h, nije proslo ni 12h izmedju piskenja, ali se vidi razlika 🤩
https://ibb.co/TtZWqBF
Ponoviit cu jos u nedjelju, bit ce 2 dana razlike pa ako se dupla dobro, mislim da ce biti dosta tamnija.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Miša Ivy 🙈 ❤❤
Evo, baš mužu došao nalaz ponovljenog spermio, koncentracija bolja, ali progresivno pokretni katastrofa, 9 % samo, prošli put bilo 22 %, a sad je već 9 mjeseci na suplementima, tad nije bio uopće. Stvarno se pitam dal ima smisla trošiti pare. Jedino je koncentracija bolja. 🤦 Baš me to sad izbediralo.
Inače sljedeći čet prvi uzv za FET i sve nade polažem u našu malu mrvicu 🥰
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Sortiraj odgovore
Najstariji