Auroracestitam, uzivaj u ostatku trudnoće 🤗💗💗💗
Leia žao mi je draga, neka idući postupak bude dobitan 🙏❤Maslačak mislim na tebe i tvoju bebicu 🙏🙏🙏🙏❤
Divna 🤗🤗🤗 neka lijepo nastavi tamniti crta i da beta bude top 💗
Anchy hvala na pitanju, dobro sam, čitam vas ali nemam ništa novo niti pametno za napisati 🙈 kako ste ti i mužić?
Kacusha psić je meden jakooo 🤭🥰 btw je si išla na konzultacije kod dr. G 🙈
Rainbow_Hope kako si mi ti?
Miša Ivy 🙈 ❤❤
Sve druge cure sretno u kojoj god da ste fazi 💖💕
Evo, baš mužu došao nalaz ponovljenog spermio, koncentracija bolja, ali progresivno pokretni katastrofa, 9 % samo, prošli put bilo 22 %, a sad je već 9 mjeseci na suplementima, tad nije bio uopće. Stvarno se pitam dal ima smisla trošiti pare. Jedino je koncentracija bolja. 🤦 Baš me to sad izbediralo.
Inače sljedeći čet prvi uzv za FET i sve nade polažem u našu malu mrvicu 🥰
Držim palčeve za vašu mrvicu. 🥰🥰🥰😊🤞
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
U cilju doprinosa izucavanja sjenica 😂 stavljam vam test od jutros u 6h, nije proslo ni 12h izmedju piskenja, ali se vidi razlika 🤩
https://ibb.co/TtZWqBF
Ponoviit cu jos u nedjelju, bit ce 2 dana razlike pa ako se dupla dobro, mislim da ce biti dosta tamnija.
Lijepo se vidi! Neka bude sretno 🥰
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
U cilju doprinosa izucavanja sjenica 😂 stavljam vam test od jutros u 6h, nije proslo ni 12h izmedju piskenja, ali se vidi razlika 🤩
https://ibb.co/TtZWqBF
Ponoviit cu jos u nedjelju, bit ce 2 dana razlike pa ako se dupla dobro, mislim da ce biti dosta tamnija.
Fino je potamnilo 🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Divna bit ce to dobra beta :) za par dana !!! 🤗
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Rainbow_Hope
Moj mm je 4 puta radio spermio, i svaki put sve gori i gori bio, zdrav, nepusac, ne konzumira alkohol, ja ga ganjala sa raznim pripravcima, cajevima, suplementima... na kraju smo odustali od toga. Mislim da zavisi u koje doba godine se radi, njemu je recimo najbolji u proljece. Vise nisam pametna.
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Divna 🤗🤗🤗 neka lijepo nastavi tamniti crta i da beta bude top 💗
Anchy hvala na pitanju, dobro sam, čitam vas ali nemam ništa novo niti pametno za napisati 🙈 kako ste ti i mužić?
Kacusha psić je meden jakooo 🤭🥰 btw je si išla na konzultacije kod dr. G 🙈
Rainbow_Hope kako si mi ti?
Miša Ivy 🙈 ❤❤
Sve druge cure sretno u kojoj god da ste fazi 💖💕
Evo, baš mužu došao nalaz ponovljenog spermio, koncentracija bolja, ali progresivno pokretni katastrofa, 9 % samo, prošli put bilo 22 %, a sad je već 9 mjeseci na suplementima, tad nije bio uopće. Stvarno se pitam dal ima smisla trošiti pare. Jedino je koncentracija bolja. 🤦 Baš me to sad izbediralo.
Inače sljedeći čet prvi uzv za FET i sve nade polažem u našu malu mrvicu 🥰
Mislim da je to sve bacanje para jer je tako i kod nas bilo zato sada dragi ništa ne uzima jer fakat, u našem slučaju nema smisla 🤷♀️ i ja polažem nade u tvoju mrvicu ❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala vam cure na podršci, bas znači ❤❤❤
Kaže dr da je ctg jučer i danas dobar, da će radit još do ponediljka. Da se uzrok ne može utvrdit, može bit konstitucijski i bez ikakve patologije u podlozi. Da nema terapije, da mirujem i pijem više vode. Ako do pona bude ctg uredan i ostanem zatvorena, a da se voda ne smanji dodatno pustit će me doma i onda moram na uzv svako 7 do 10 dana, a na ctg 2x tjedno. Neće mi davat sad kortiko jer dok god je beba dobro, i dok nema znakova fetalne patnje, da neće inducirat sigurno. I da žene izguraju i do termina unatoč manjku, ako je placenta funkcionalna, a meni zasad je. Tako da je sve dobro. Lakša sam 100 kila.
Jedva jedva čekam ožujak i da mi se curetak rodi i da zaboravim na sve brige oko trudnoće 🙈
Hvala vam svima puno, podrška na ovom forumu se stvarno ne može mirit ni s čim, niko drugi ne razumi u ovoj mjeri ni strahove ni neizvjesnosti pa ni paranoje 🤣
Čestitke na poz testu i sretno svima u postupku. A posebno Anči koja uskoro kreće, držim fige na najjače 😍😍
Sa mnom u bolnici je bila zena s manjkom plodne vode. Dogurala je do 39.tjedna, rodila na carski. Beba je bila manja, ali s njom je sve bilo ok. Bitno je pratiti otkucaje na ctg-u cesce i to je to. Pij dosta vode i kreci se zbog cirkulacije posteljice...i lijevi bok kad lezis 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Hvala vam cure na podršci, bas znači ❤❤❤
Kaže dr da je ctg jučer i danas dobar, da će radit još do ponediljka. Da se uzrok ne može utvrdit, može bit konstitucijski i bez ikakve patologije u podlozi. Da nema terapije, da mirujem i pijem više vode. Ako do pona bude ctg uredan i ostanem zatvorena, a da se voda ne smanji dodatno pustit će me doma i onda moram na uzv svako 7 do 10 dana, a na ctg 2x tjedno. Neće mi davat sad kortiko jer dok god je beba dobro, i dok nema znakova fetalne patnje, da neće inducirat sigurno. I da žene izguraju i do termina unatoč manjku, ako je placenta funkcionalna, a meni zasad je. Tako da je sve dobro. Lakša sam 100 kila.
Jedva jedva čekam ožujak i da mi se curetak rodi i da zaboravim na sve brige oko trudnoće 🙈
Hvala vam svima puno, podrška na ovom forumu se stvarno ne može mirit ni s čim, niko drugi ne razumi u ovoj mjeri ni strahove ni neizvjesnosti pa ni paranoje 🤣
Čestitke na poz testu i sretno svima u postupku. A posebno Anči koja uskoro kreće, držim fige na najjače 😍😍
Sa mnom u bolnici je bila zena s manjkom plodne vode. Dogurala je do 39.tjedna, rodila na carski. Beba je bila manja, ali s njom je sve bilo ok. Bitno je pratiti otkucaje na ctg-u cesce i to je to. Pij dosta vode i kreci se zbog cirkulacije posteljice…i lijevi bok kad lezis 😉
Hvalaa 😘🥰
Bit ce to sve ok. Primit ces rds profilaksu pa ako i bude trebalo prije poroditi bebu, bit ce ona spremnija doci na svijet. Dobri su to tjedni, ali neka ona jos malo raste u svojoj mami ako moze, cuvaj se ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Maslačak samo nek i dalje sve ostane dobro 🤞🤞🙏
Divna krasna crta! 🥳 gdje ste vi bili u postupku?
Ma2013, Divna, Stela ❤️❤️❤️ Ne znam zašto me toliko pogodio taj spermiogram kad imamo još 🐧 koji čeka 🤷 Valjda mi je jednostavno previše svega...
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Divna pridružujem se i ja čestikama na testiću i da se sve nastavi kako treba! 😊
Rainbow_Hope slična stvar je i kod mene. Odustali smo od suplemenata jer je po meni bilo bacanje novca. Nekome pomogne, a nekome ne. Nama nije nimalo pomoglo.
Ne znam ni sama kakav nas uzorak čeka za par dana kad bude oplodnja. 😒
🙋♀️'88 - PCOS, 🙋♂️'91 - OAT
KBC Split
12/2021 - ICSI stimulirani ➡️ 2🥚, ET 2 dvodnevna ❌
4/2022 - ICSI stimulirani ➡️ 15🥚- 3
6/2022 - FET🐧❌
7/2022 - FET 🐧❌
10/2022 FET 🐧 - biokemijska ❌
Repromed
06/2023 - ICSI ➡️ 9 🥚, ET 1 morula, 🐧🐧
Beta 12.dnt 134, 14.dnt 343; stiže nam 💗
Sortiraj odgovore