Anči, jednog dana će uspjeti, mora! 😊 Svatko od nas ima uspone i padove, histeriziranja i mirenje i plakanja ko male bebe. Al sve će se to na kraju jednog dana isplatiti! 😊
Zato kad ti se plače - plači, kad ti se vrišti - vrišti, a kad si sretna pokaži ovom životu da te ništa ne može slomiti, niti ovo kroz što sve mi prolazimo! 😊
Beba će jednog dana doći i jednog dana ćete uspjeti, imamo samo jedan teži put do njih, ali i to trebamo prihvatiti i ne dati da nas to obori s nogu! 😊
Kako si i rekla, svi biramo svoj put! 😊❤️ Ova godina je naša, pljunut ćemo u facu ovoj azoospermiji! 😉😊❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Rainbow, držim fige za tvoje božićno čudo 🤞🙏 ako i ne, neka sljedeći fet bude dobitan 😉
DOMLeon, gdje si draga, kako si? 😘
Mi smo u očekivanju prirodnog feta 💟 bila na nekoliko folikulometrija, lh trakice pozitivne, vodeći folikul 21, end 9.9, od danas utrići. Nadamo se i molimo za najbolje 🙏🙏🙏
Imaš još koji uzv prije transfera? Držim fige 🤞🤞🤞
Hvala ti 😘
Aliiii..... nakon što sam napisala prošlu objavu, došlo je do promjene nažalost 🙁
Danas mi je 16dc i folikul je još tu, a dr je očekivala da će prsnuti jučer/prekjučer. Pa budući da nije, bolje da idemo sa sljedećom mengom. Htjela mi je dati štopericu ali je u petak bila inventura u bol.ljekarni pa nisu ništa izdavali 🤦
Tako da ništa zasad, nego za cca 3 tjedna. I to će proletiti, ali baš sam bila uzbuđena što ću biti pupo do nedjelje 🙁
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Iman, i ja sam utric stavila zadnji 31.12 u 8 i evo danas je dosla ujutro. Malo me vise boli nego inace- al inace me nista ne boli (krasno sam ovo zakljucila) 😂slaba je ko i uvijek i bez komada.
Malala meni se cini da je 25 jos super duper broj. Probaj ne brinut oko toga
Razumna kad ces na sljedeci? Jos ti je 2 smrzlica ostalo?
Ma ne brinem, ali htjela bih znati razlog, ako ga ima. 🤷 Volim znati zašto se nešto događa. Zato mi je i mpo 😳😳😳 jer nema razloga da bi trebala na mpo, a ipak jesam tu. 😔
Evo, mi pokrili, pa šta bude. Sad 12 dana 😬😬😬😬 i 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏.
E pa držim fige da je nešto prošlo u kućnoj radinosti, nikad ne znaš 😉🤞
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Sunny nadam se da ce sve izać na dobro ❤️
Probaj se nabrijat pozitivom, makar vjerujem da ti je tesko..
Jesi bila kod kakvih doktora za taj nalaz?
Meni danas dosla menga pa idem ovaj tjedan izvadit jos te finalne nalaze..hvata me panika kad se sjetim za koliko ce brzo to proletit…koliko sam sretna i jedva cekam toliko bi sve odgodila jer se bojim negativne bete i onda sve u klinac…
Muzić je super..počinje radit sljedeći tjedan i tako..smiruje me kad me uhvati ludilo i panika…koliko mi nekad digne zivce, toliko sam svjesna da je i njemu uzasno tesko jer on osjeća krivnju i osjeća se da je samo on kriv…i nije ni njemu svejedno ali eto ne pokazuje zbog mene..
Uhh ja se raspisala, oprostite 🙈 sve u svemu guramo zajedno i sta bude bit će, zajedno smo u svemu do kraja ❤️
Tvoja zadnja rečenica najbolje opisuje sve, zajedno do kraja 💏
Super zbog posla, nadam se da mu je bolji nego prošli. Nemoj se zaokupiti negativnim mislima o neuspjehu, nego budi pozitivna, opusti se masažom i uživanju u lijepim trenucima s mužem. Mora doći i naše vrijeme 😘🤗
11/21-histero
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
Hvala cure ❤️ ko ne prolazi ovaj naš put, ne može ni shvatit kako nam je...
Anemona zao mi je sto je tako ispalo, aliiii dobit ces najljepši poklon za valentinovo 🤭🤞
Ma2013 tako je 💪 mi azoo tete rasturamo 🤞🥰❤️ naravno da navijamo i za sve ostale, ali nama posebno jako drzim fige 🤞🤞🤞❤️
Aries 🤗❤️
Amelie super i nek se tako nastavi 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala cure ❤️ ko ne prolazi ovaj naš put, ne može ni shvatit kako nam je…
Anemona zao mi je sto je tako ispalo, aliiii dobit ces najljepši poklon za valentinovo 🤭🤞
Ma2013 tako je 💪 mi azoo tete rasturamo 🤞🥰❤️ naravno da navijamo i za sve ostale, ali nama posebno jako drzim fige 🤞🤞🤞❤️
Aries 🤗❤️
Amelie super i nek se tako nastavi 🥰
Naravno da navijamo i za sve ostale, uvijek. Ima nas tu s brdo drugih dijagnoza. I vi ćete to sve prebroditi! 😊❤️🤞
Ali za nas s istim dijagnozama sam posebno sretna kad uspije! 😊❤️ Jer postoji nada da i nama uspije. 😊❤️🤞
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Iman, i ja sam utric stavila zadnji 31.12 u 8 i evo danas je dosla ujutro. Malo me vise boli nego inace- al inace me nista ne boli (krasno sam ovo zakljucila) 😂slaba je ko i uvijek i bez komada.
Malala meni se cini da je 25 jos super duper broj. Probaj ne brinut oko toga
Razumna kad ces na sljedeci? Jos ti je 2 smrzlica ostalo?
Belinda, ja jos uvijek cekam... nadam se da bude uskoro, a mene malo vise inace boli pa razmisljam sta me sada ceka... Imas plan za dalje, pratimo li se i u narednom FETu?
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Anči točno znam taj osjećaj, zagrljeni plačemo od nemoći... Ali isplačemo što trebamo, dignemo glavu i idemo dalje. Ono što sam dobro svladala u zadnje dvije godine da više ništa ne držim u sebi, kad mi se plače, plačem, kad mi se vrišti, vrištim. I puno mi je zdravlje bolje 🤭
Anemona baš mi je žao, mogu si misliti razočaranje, ali uvijek je bolje ići na sigurno, a ne potratiti 🐧 na loš ciklus...
ma2013 navijam za tebe, svoju Zagorku 😉
Evo jedan članak kad smo već kod toga koliko to ne može razumjeti nitko tko nije prošao:
https://lm.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fmiss7.24sata.hr%2Fmiss7-blog%2Fsvim-zena-koje-se-jos-uvijek-bore-da-postanu-majke-zelim-da-im-se-u-2022-ispuni-zelja-39232&h=AT3rt3i3xLQvu4zBBR-l0eLBQ-GQ2GpDbayR28bAsy8luUEyjOsApnAvlQ-RQ9GwWT2RoUr1FWum0nxS7iWpQuDSeZb5YV-mNm8IUJXabEMHu13fPR1mbmIPWbmL7v7nzQ
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Jutro cure 💕
Ja se probudila slaba, grlo boli, nemoc, neka muka... znam da je rano za bilo kakve simptome, tek sam 7dpt...
Danas imam injekciju depo progesterona. Je li koja od vas to primala kao potporu u toku cekanja do bete?
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Anči ❤️ točno tako i ja. Veselim se i jedva čekam postupak pa kad se probliži bi najradije sve odgodila 🤯 tražila sam mišljenje hematologa koji mi je potvrdio da obavezno ide heparin u trudnoći uz moj nalaz.
annbolyn ❤️ hvala. Tebi želim mirnu i urednu turdnoću 🥰
belinda09 ja nisam imala nikakve naznake, niti mi itko u užoj obitelji ima problem sa trombofilijom. Kako zbog dijagnoze MM imamo samo ogranicen broj postupaka htjela sam napraviti sve nalaze za koje je potrebna/postoji terapija u slučaju trudnoće. I eto ispostavilo se da imam nasljednu trombofiliju.
Cure sretno danas ❤️ cini mi se da nas ima bas puno za postupak/transfer u 1. mjesecu 🥰🥰🥰
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji