Divna dobro sam, pas mi okupira cijele dane iako jedva cekam 2mj i novi postupak. 😁 Kako ti podnosis dane cekanja? Razumna welcome back 🥰 ja napokon nekih mjesec dana nemam nista od pretraga jeee. Puse svima 😘
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pozdrav cure.. moze li mi neko s vise iskustva reci kada vam je dosla menga nakon sto vam potvrdjena niska beta i doktor je rekao da je najvjerovatnije u pitanju biokemijska.. kada bi ju uopce mogla ocekivati. Inace imam jake simptome prije nego dodje, a trenutno apsolutno nijedan.. Hvala vam ❤❤
Ok prestanka uzimanja utrogestana do nekih 7 najviše dana čekanja bi tribala doć. Meni obbično bude 4-5 dana od zadnjeg utrića
Ja sam toliko nervozna zbog uzv sa 12tjedana malo me već strah
Draga Mrvica72 hvala ti.. nadam se da bude. Ja sam 31.12. stavila posljednje utrice ujutru u 6.30.. a kada vec nazalost nije bilo uspjesno zelim da menga cim prije dodje da mogu ici dalje.. Da li se onda naredni ciklusi nesto produze. Inace imam normalne na 28 do 30 dana..
Drzim 🤞🤞🤞 na najjace da sve bude u redu na uzv-u u 12. tjednu ❤🙏
Bude ti ista menga i dođe kao i inače. Meni kad je bila biokemijska očekivala sam bolniju i te "komade" sta su druge cure imale međutim ništa posebno čak mozda mrvicu oskudnija. Jedino mi je krenila 2 dana smeđarenje pa tek onda menga i imala mi je bas miris na ljekove, valjda od silnih stimulacija i estrofena, progesterona. Taj mjesec kad dobijes mengu pauziras i na sljedećoj ideš u postupak. Glavu gore biokemijska je dobar znak. Znači da mozes ostat trudna samo je sad pitanje kad al bude to vrlo brzo
Hvala puno na ovim rijecima ❤❤❤❤❤❤ to mi je tako trebalo da cujem jer sam sva u strahu i grcu.. Sto se tice FET#2 doktor je rekao takodjer sa sljedecom mengom krecemo.. Evo nadam se da je ovo bila uvertira za ono najbolje sto tek dolazi 🤞🙏😍
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Divna dobro sam, pas mi okupira cijele dane iako jedva cekam 2mj i novi postupak. 😁 Kako ti podnosis dane cekanja? Razumna welcome back 🥰 ja napokon nekih mjesec dana nemam nista od pretraga jeee. Puse svima 😘
Hvala 🥰
Ja bi trebala ponoviti papu i briseve ( iz 6mj su prošle godine) i navodno ću morati na histeroskopiju jer me ili dio ploda ili miom u maternici a to se mora riješiti prije sljedećeg transfera. Odradit ću to automatizmom. Odlučila sam ivf prihvatiti kao disanje i nešto uz put. Bas mi je dr U rekla da mi ivf nismo obične trudnice (to mi je rekla kad sam bila trudna i imala problema sa tlakom) jer nama trudnoća nije🍑🍆🛌. I sad sam 90% vesela i dobro raspoložena ali kad mi dođe crni dan ostanem u krevetu, plačem, molim se i iskreno kažem ljudima da me puste da hoću dan za sebe... Ne skrivam da nisam dobro i briga me što drugi misle čak sam u naletu tuge kontaktirala vidovnjakinju 🤯 baš sam luda, ali moje pare i moje vrijeme 🤷♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Iman, i ja sam utric stavila zadnji 31.12 u 8 i evo danas je dosla ujutro. Malo me vise boli nego inace- al inace me nista ne boli (krasno sam ovo zakljucila) 😂slaba je ko i uvijek i bez komada.
Malala meni se cini da je 25 jos super duper broj. Probaj ne brinut oko toga
Razumna kad ces na sljedeci? Jos ti je 2 smrzlica ostalo?
Još su mi dva ostala, potpuno ista kao u "prošloj porciji" baš tako se embriologica izrazila. Koliko sam skuzila jedan dobar a drugi lošiji. Iskreno ne znam kako bi gledala na to sa obzirom da su isti a zadnji su završili sa spontanim tj prestala je cirkulacija.
Ne želim ništa očekivati a opet jako navijam za svoje bebice ( nadala sam se da ću prije Bozica na transfer, ali kasnila je mjesecnica, baš sam se veselila). Ovaj ću put biti opuštenija do bete jer sad znam da mogu ostati trudna što sam prije mislila da je nemoguće, a opet ima dana kad mislim da mi se taj uspjeh sa trudnocom neće ponoviti i da je to bio lucky strike.
I sad je još u igri ta histeroskopija. Ako ima netko da ju je radio privatno da opise svoje iskustvo.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Sunny nadam se da ce sve izać na dobro ❤️
Probaj se nabrijat pozitivom, makar vjerujem da ti je tesko..
Jesi bila kod kakvih doktora za taj nalaz?
Meni danas dosla menga pa idem ovaj tjedan izvadit jos te finalne nalaze..hvata me panika kad se sjetim za koliko ce brzo to proletit...koliko sam sretna i jedva cekam toliko bi sve odgodila jer se bojim negativne bete i onda sve u klinac...
Muzić je super..počinje radit sljedeći tjedan i tako..smiruje me kad me uhvati ludilo i panika...koliko mi nekad digne zivce, toliko sam svjesna da je i njemu uzasno tesko jer on osjeća krivnju i osjeća se da je samo on kriv...i nije ni njemu svejedno ali eto ne pokazuje zbog mene..
Uhh ja se raspisala, oprostite 🙈 sve u svemu guramo zajedno i sta bude bit će, zajedno smo u svemu do kraja ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rainbow citam sad za nalaz progesterona, bas mi je zao ali bice uskoro, bilo uz pomoc mpo, bilo na “staromodni” nacin 🤞
Sunny i Anci za vas narocito navijam jer vjerujem da je jos veci pritisak zbog vm dijagnoza ali za takvu pozitivnost kojom zracite sigurno cete biti nagradjene ❤️
I Sunny ne brini zbog trombofilije dodatno, dobit ces terapiju koja ti moze samo pomoci prilikom implantacije i drzati stvari pod kontrolom sto se tice mutacije, i ja se svaki dan bocam sa 0,4 clexane
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sunny i Annboylenkada ste radile testiranje za trombofiliju? Da li je bilo nekih naznaka prije. Meni je drzavna doktorica pustila uputnice za testtiranje kad mi je davala sve al nisam jos isla. Dal se testiranje radi na neki odredjeni dan ciklusa il moze bilo kada?
Ja sam se testirala nakon prve neuspjesne trudnoce, moram priznati malo “preko reda” jer obicno ne daju uputnice tako brzo… moze se testirati u bilo kojem dijelu ciklusa, iz krvi se radi molekularno testiranje na genske mutacije za faktore zgrusavanja krvi
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Malala hvala ti ❤️ i ja tebi zelim da dobijete jos barem jednu bebicu 🤞 naravno da niko nije kriv, ali eeto dolaze nam svima svakakve misli u glavu..makar ja to njemu nikad nisam rekla niti sam ikad pomislila na to...ne smatram ga krivim ni malo..tako se rodimo i na svakom je kako cemo prihvatit..ima ljudi koji se pomire s tim i ne bore se nego jednostavno nemaju djecu i to mi je isto ok...svi mi sami sebi biramo put...
Belinda i meni je to najteze palo njega gledat slomljenog..pogotovo kad smo dosli kući nakon negativne bete i plakali zagrljeni ko male bebe... 😏 Zato me tolko i strah novog postupka, ali nadam se i vjerujem da ce bit sve uredu 🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Evo samo da vam javim da je kod nas sve super, bebačica raste i sve je kako treba biti, a ja svakim pregledom malo lakše dišem. Želim svakoj od vas trudilica i čekalica da što prije dođe do svog cilja i zato vam šaljem trudničke prašine za buduće uspješne postupke ili još bolje ostvarene trudnoće starinskim načinom!😘
Anči sljedeći pregled mi je 3.2.
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anci biti ce sve u redu!!! Tolikom toplinom zracis i iako te ne poznajem,znam da ces biti super mama! Ovo “plakali zagrljeni ko male bebe” me je totano rasplakalo da ja sad placem ko mama beba..🥺🥺🥺🥺 uspjet ce,mora ❤️❤️
👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
Poliklinika Beta +
1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.
Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️
Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji