Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Saby13
    27. Prosinac 2021. 10:33

Drage ženice, svima vam želim sve najljepše u ovo blagdansko vrijeme, neka su vam dani ispunjeni srećom i neka bude što više bebica
    Ja sam prošla dio svoga puta u borbi za potomstvo, a nastavak slijedi. Aspiracija u stimuliranom postupku je dovela do 18 folikula, od 18 oplođeno 12, a 5 dani u fazu blastociste preživjelo 7. Odluka doktora i embriologa je pala na FET budući sam bila blizu hipera, zamrznuto je 3 po 2 i 1 sam.
    Budući da sam nakon aspiracije počela sa korištenjem duphastona i nakon prestanka dobila menstruaciju, zanima me kada bi mogla ići u postupak tj.transfer? Da li će me poliklinika pozvati ili se ja trebam javiti njima? Riječ je o poliklinici IVF iz Zagreba. Kada smo rješavali aspiraciju, objašnjeno mi je da ćemo ići u zamrzavanje svih i način na koji će se raditi transfer, ali ne i vrijeme kada bi trebala ići na njega, a ja se pod drogama nisam sjetila pitati, pa sam sada malo zbunjena. Hvala puno svima na odgovoru <3

👱‍♀️ 35
    👨36

3.g. pokušavamo 👶
    Spermiogram: normospermia
    AMH: 17
    Brisevi uredni.
    Papa test uredan.
    Hormoni uredni.
    Jajovodi prohodni.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
    Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
    Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
    1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
    2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
    3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
    Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏

Anči 💕
    27. Prosinac 2021. 10:33

Petra još jedan hipohondar tu 🙋🏼‍♀️ sama sam si postavila dijagnoza i dijagnoza 😂 i ja uvijek kad se tuširam isprepipam sve 😂😂  
    Auu mogu mislit 😂
    Libo super za stan..nek se i kod vas nesto dobro dogada 🥰

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

petra30
    27. Prosinac 2021. 11:45

Saby13 javit ce ti se ženice koje su u toj klinici, ima ih na forumu. No najbolje ti je uzet telefon i jednostavno ih zvrcnut i pitat sve kaj te zanima😊. 
    Ps: stvarno imas odlican rezultat postupka 😍! 
    Miss trudnice šaljem puse😘!
    Nikita nadam se da oporavak dobro prolazi i da je najgori dio iza tebe ❤️...
    Libo sretno s preseljenjem😊!
    Kachusa tvoji planovi za 2022 zvuce super! Sretno🥰!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Antoneta
    27. Prosinac 2021. 12:16

Saby13

Drage ženice, svima vam želim sve najljepše u ovo blagdansko vrijeme, neka su vam dani ispunjeni srećom i neka bude što više bebica
    Ja sam prošla dio svoga puta u borbi za potomstvo, a nastavak slijedi. Aspiracija u stimuliranom postupku je dovela do 18 folikula, od 18 oplođeno 12, a 5 dani u fazu blastociste preživjelo 7. Odluka doktora i embriologa je pala na FET budući sam bila blizu hipera, zamrznuto je 3 po 2 i 1 sam.
    Budući da sam nakon aspiracije počela sa korištenjem duphastona i nakon prestanka dobila menstruaciju, zanima me kada bi mogla ići u postupak tj.transfer? Da li će me poliklinika pozvati ili se ja trebam javiti njima? Riječ je o poliklinici IVF iz Zagreba. Kada smo rješavali aspiraciju, objašnjeno mi je da ćemo ići u zamrzavanje svih i način na koji će se raditi transfer, ali ne i vrijeme kada bi trebala ići na njega, a ja se pod drogama nisam sjetila pitati, pa sam sada malo zbunjena. Hvala puno svima na odgovoru &lt;3

Ne znam kakva im je politika, ali što se tiče FET-a, možeš ići odmah u prvom ciklusu ako je naravno sve ok s nalazima itd... Tako recimo ja idem. Čekam da dobijem menstruaciju, moram se javiti dr. 1 dc i onda krećemo....😉 sretno!

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Antoneta
    27. Prosinac 2021. 12:17

Još sam htjela pitati, curke koje ste išle na fet uz estrofem, koliko otprilike često se ide na folikulometrije? Znam da svatko ima svoje, al ono, barem okvirno.....🙃

👰‍♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
    🤵‍♂️31g (oligoastenozoospermija)
    1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
    03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
    2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
    01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
    02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
    03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
    ❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf

Anči 💕
    27. Prosinac 2021. 12:19

Antoneta kako si ti? Jel ti bolje? Jesi uspijela dobit bolovanje 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Arnoldica
    27. Prosinac 2021. 12:25

Cure ja danas bila kod svog MPO na pregledu pošto mi je stigla menga nakon medikamentoznog. On kaže da pošto nije bila kiretaža ne treba radit veliku pauzu, ali problem je jer je vidio da mi je ostao dio posteljice, a moj ginic i u bolnici to nisu vidjeli. Rekao je da dodjem za tjedan dana ponovo na uzv da možda ode s mengom, a ako ne će to na histeroskopiji uklonit, rekao je da me ne bi slao na kiretažu ako baš ne mora. Tako da se nadam da će otić s mengom iako se ne nadam previše tome. 

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Arnoldica
    27. Prosinac 2021. 12:27

Saby13

Budući da sam nakon aspiracije počela sa korištenjem duphastona i nakon prestanka dobila menstruaciju, zanima me kada bi mogla ići u postupak tj.transfer? Da li će me poliklinika pozvati ili se ja trebam javiti njima? Riječ je o poliklinici IVF iz Zagreba. Kada smo rješavali aspiraciju, objašnjeno mi je da ćemo ići u zamrzavanje svih i način na koji će se raditi transfer, ali ne i vrijeme kada bi trebala ići na njega, a ja se pod drogama nisam sjetila pitati, pa sam sada malo zbunjena. Hvala puno svima na odgovoru &lt;3

Ja sam u IVFu. Trebala bi se ti njima javit na prvi dan menge za FET za dogovor hoće li biti prirodni ili stimulirani. Super ti je rezultat! 🤗

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Saby13
    27. Prosinac 2021. 12:32

Arnoldica

Saby13

Budući da sam nakon aspiracije počela sa korištenjem duphastona i nakon prestanka dobila menstruaciju, zanima me kada bi mogla ići u postupak tj.transfer? Da li će me poliklinika pozvati ili se ja trebam javiti njima? Riječ je o poliklinici IVF iz Zagreba. Kada smo rješavali aspiraciju, objašnjeno mi je da ćemo ići u zamrzavanje svih i način na koji će se raditi transfer, ali ne i vrijeme kada bi trebala ići na njega, a ja se pod drogama nisam sjetila pitati, pa sam sada malo zbunjena. Hvala puno svima na odgovoru &amp;lt;3

Ja sam u IVFu. Trebala bi se ti njima javit na prvi dan menge za FET za dogovor hoće li biti prirodni ili stimulirani. Super ti je rezultat! 🤗

Arnoldica, hvala puno na informacijama  Mislim da ću ipak pričekati slijedeći ciklus, tj. siječanj 2022.g., jer mi je prvi dan menstruacije bio na Božić. Budem ih onda kontaktirala, da čujem što oni kažu. Sada sam se oporavila i sada možemo dalje u nastavak.  Nadam se da je i kod tebe uspješno ili da će biti uspješno. Držim palčeve 

👱‍♀️ 35
    👨36

3.g. pokušavamo 👶
    Spermiogram: normospermia
    AMH: 17
    Brisevi uredni.
    Papa test uredan.
    Hormoni uredni.
    Jajovodi prohodni.
    Dijagnoza: idiopatska neplodnost.
    Od 12 oplođenih JS, 5-ti dan u fazi blastociste preživjelo 7.
    Zamrznuto 3x2 i 1, ukupno 7.
    1. FET 2mj.2022.-1 blasta, beta X
    2. FET 5mj.2022.-2 blaste, beta X
    3. FET 9mj.2022.-2 blaste- beta 11 dan 474.20
    Beta 14 dan 1128 😊😊❤️🙏

Arnoldica
    27. Prosinac 2021. 12:34

E i da mužić je ponovio spermiogram da vidimo stanje pa sad čekamo rezz danas :) 

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.