Curke, nadam se da ste uživale u ovim blagdanima. Moram priznati da ste mi falile, baš mi je bilo čudno vidjeti toliko malo postova dnevno!
Ne znam kad nam Leia vadi betu, danas ili sutra, ali kad god da je držim fige da se dupla pravilno!
Anči super za briseve i papu! Drago mi je da si se lijepo provela
Mislim da je danas al nisam sigurna 🤔🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči ja nisam radila test. Sutra ce se sve znati🤷♀️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Jutro ekipa!
Evo ja odradila anesteziologa i sprema sam sutra za punkciju. 🤞🤞
Izvadila sam jučer e2 i p4.
E2 je 6350
P4 je 5.6
Vjerojatno neću imati svježi transfer zbog visokog progesterona. Ono što me zanima je s kojim brojem trebam podijeliti e2 da dobijem zrele folikule/jajne stanice?! Hvalaaa!
Sretno svima ženicama koje danas imaju nešto. 🍀
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Jutro❤️!
Leia drzimo palceve da se beta dupla🤞❤️!
Anči super za nalaze, ja svoje cekam ko ozebli sunce, isto bi sad negdi trebali biti gotovi🤞.
Žene imam pitanje... Najte se smijati🙈. Kak vase sise iza stimuacije? Meni sve nekaj cudno, inace me prije vjestice bole i naoteku, sad nista. Samo neko probadanje i nelagoda u bradavicama. I to vise u jednoj, druga nekaj malo. S tim da je par dana prije menge bilo bas intezivno, posle se smanjilo ali ko da jos uvijek osjetim "nekaj" u toj levoj sisi🙈. Iskreno sam se malo i splašila i planiram na ultrazvuk, ali evo cisto da vas pitam jel bilo tak kojoj od vas?🙈❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Milica Ja sam imala e2 5.498 i imala sam 6 oocita.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Andela111 Javi nam se da cujemo kak je proslo! Drzim fige da je sve ok!
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Jutro❤️!Leia drzimo palceve da se beta dupla🤞❤️!
Anči super za nalaze, ja svoje cekam ko ozebli sunce, isto bi sad negdi trebali biti gotovi🤞.
Žene imam pitanje… Najte se smijati🙈. Kak vase sise iza stimuacije? Meni sve nekaj cudno, inace me prije vjestice bole i naoteku, sad nista. Samo neko probadanje i nelagoda u bradavicama. I to vise u jednoj, druga nekaj malo. S tim da je par dana prije menge bilo bas intezivno, posle se smanjilo ali ko da jos uvijek osjetim "nekaj" u toj levoj sisi🙈. Iskreno sam se malo i splašila i planiram na ultrazvuk, ali evo cisto da vas pitam jel bilo tak kojoj od vas?🙈❤️
Isto tako 🤷🏽♀️ i isto u ljevoj..i bas su mi se ispuhale i vise 🥴😂 imala sam ljepi D prije stimulacije sad imam mlohavi B- C sa polu praznim košaricama hahahaha..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Milice ja sam estradiol vadila 4 dana prije punkcije i bio je 3028,imala sam na kraju 14 oocita... Drzim palceve sutra🤞🍀❤️!
Andela ,Lita mislimo na vas❤️...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Jutro❤️!Leia drzimo palceve da se beta dupla🤞❤️!
Žene imam pitanje… Najte se smijati🙈. Kak vase sise iza stimuacije? Meni sve nekaj cudno, inace me prije vjestice bole i naoteku, sad nista. Samo neko probadanje i nelagoda u bradavicama. I to vise u jednoj, druga nekaj malo. S tim da je par dana prije menge bilo bas intezivno, posle se smanjilo ali ko da jos uvijek osjetim "nekaj" u toj levoj sisi🙈. Iskreno sam se malo i splašila i planiram na ultrazvuk, ali evo cisto da vas pitam jel bilo tak kojoj od vas?🙈❤️
Isto tako 🤷🏽♀️ i isto u ljevoj..i bas su mi se ispuhale i vise 🥴😂 imala sam ljepi D prije stimulacije sad imam mlohavi B- C sa polu praznim košaricama hahahaha..
Ajme Anči hvala ti❤️. Ja sam teski hipohondar i vec sam imala 101 dijagnozu u glavi. Tolko ispipavam te jadne sise da slucajno ne bi nasla neku krvzicu ili vidjela neku promjenu da sam sama sebe izludila🙈. Moje sise su inace A košarica, mozes mislit kak sad izgledaju🙈😂.
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Jao Sani88 ja tek sad se sjetila da si procurila 😏 jesi se cula sta s doktorima?
Michelle kako si ti?
Trudnice nadam se da ste se fino napapale i da vas nisu mučile mučnine 🤗 ko zna mozda nam je stigla i koja bebica preko Božića 🥰
Pupice jel koja od vas piškila testić?
Joka, Sunny, Avocado, Miss_Ivy, T_Ivy, Stela, Petra30, Domleon, Arnoldica, Čupica, Libo i sve ostale curke nadam se da ste sve dobro i da ste ljepo provele blagdane 🥰❤️
Mah-mah i svim našim mamicama 🥰❤️
…. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
Mi smo sinoć stigli iz Zagreba i bas nam je bilo ljepo…totalno smo uzivali i opustali se…malo smo previse papali ali dobro 🤭🐷
Stigli su mi brisevi i papa i sve je uredu 🥳
Bas me iznenadilo da mi je papa došla za 10 dana…
Ej draga. Baš mi je drago da su brisevi i papa uredni 👏 super da ste uživali u zg 🙂
Meni još vještica nije stigla....34 Dana mi je nakon kiretaže....nadam se da će uskoro 🙈
Sretno svima curama koje su čekanju, postupku. Da budu dobre novogodišnje vijesti.
Mi kupili novi stan pa ovaj tjedan selimo...tako da se bar nećemu veselim ove godine...puse svima 🤗
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji