Sani88 žao mi je.. Želim vam od sveg srca da vam taj mališa bude dobitni 🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sani88 zao mi je😔 i da 🐧 bude dobitan🤞🤞🤞
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ćaooo svima 🥰🥰🥰
Mene embriologinja danas zvala i veli da se od 8 js oplodilo 7, jedna je bila nezrela, ostale su 🔝. Još će ih sutra škicnit, a onda ih više neće dirati, tako reče. Baš mi je uljepšala dan. U utorak imam kontrolu pa dogovor s dr. oko transfera, ali veli ona s obzirom na broj stanica, bit će najvjerojatnije u četvrtak, 5.dan.
Prestravljena, preuzbuđena, prenervozna, presretna - sve u jednom, vrtim tisuću emocija na dan !!! Luda ko šiba 🤣🤣🤣
Dobro da je Božić pa se malo zaokupim oko toga svega.
Svima šaljem cmokiće, da budete sretne i vesele 💕💕💕
👰♀️ 35g (endometrioza, adenomioza, amh 8pmol/l, neprohodna tuba, maternica RVF, lpsc. i hysc. 2016.g.)
🤵♂️31g (oligoastenozoospermija)
1. IVF Zg - 2017.g., dobili smo našeg princa 🤴
03/21 spontana trudnoća, 05/21 missed ab
2. IVF Os - 2021.g. , 🐧🐧🐧🐧 blastice
01/22 stimulirani FET 18.01. 2 blastice, beta 6.6
02/22 prirodnjak FET 15.02. 1 blastica, beta 0
03/22 prirodnjak FET 11.03. 1 blastica, beta 0
❣ za dalje - tko zna.. nismo sigurni hoćemo li opet u ivf
Ćaooo svima 🥰🥰🥰
Mene embriologinja danas zvala i veli da se od 8 js oplodilo 7, jedna je bila nezrela, ostale su 🔝. Još će ih sutra škicnit, a onda ih više neće dirati, tako reče. Baš mi je uljepšala dan. U utorak imam kontrolu pa dogovor s dr. oko transfera, ali veli ona s obzirom na broj stanica, bit će najvjerojatnije u četvrtak, 5.dan.
Prestravljena, preuzbuđena, prenervozna, presretna - sve u jednom, vrtim tisuću emocija na dan !!! Luda ko šiba 🤣🤣🤣
Odlicno🥳🥳🥳
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ćaooo svima 🥰🥰🥰
Ajmee preedobrooo 🥳🥳🥳🥳
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mrvica čestitam na dobrom pregledu..vjerujem da smedarenje nije nista bezazleno..uzivaj u kinu 🥰
Sanjarka zao mi je zbog testa..nazalost, mislim da ako je 9dnt blastica bez sjene, onda to to 😏
GPgirl jeeej 🥳🐧
Meto drago mi je da si se javila i da je sve uredu ❤️ javljaj nam se kad uhvatis vremena i mozes nam nabacit neku slikicu 🤭
Belinda nek se obje uhvate 🤞🤞
Antoneta jesu ti javili sta koliko ih se oplodilo 🤞
Lita čekamo izvjesce 🤭🤭
Mila-Milica nek ovaj bude dobitan 💪
Slavica odlična betaa..nadam se da uzv bude sto prije 🍀
SeniRemmus ajme predivno 🥰 jos malo i mrvice dolaze 😍 sretno i javljaj nam se kad budes mogla 🤗❤️💙
Michelle je mala beta, ali nadam se da ce sutra ljepo rast 🤞
Domleon kako si? Jel ide na bolje?
Maslačak super za dobre vijesti 🥰 kad je opt uzv 😁
Sani88 zao mi je zbog testića 🥺
Kacusha kako si?
Miss_Ivybrzo će to i vjerujem da ces cut srceko 🤭❤️mislim da cu ja ic svaka dva tjedna 😂
Peanut kad je tebi beta? Sorry nisam uopće upratila 🙈
Eloise kako si mi ti 🤗
Dani, Vuky, Mjau, Lindsay, Tesscurke kako ste?
Lorena3009, JosipaB, Mattan, Rina, Tiina, Trecasreca i ostale curke koje još sitno broje sretno i javite nam se nekad 🤗❤️
Rainbow, Joka, Stela, Sunny, Ma2013, Malala, Arnoldica, Aurora, Nikita, Ribic, Lucka, Bajo, Nadalica, Ludakopatka, Pami, Asli, Elle, Twetty, Miss, Dada, Sanjich, Amelie, Tiki, Pmak, Roxy, Peggy, T_Ivy, J_B, Ericaa, Petra30, Sanjass,Mare0208 i sve ostale cure saljem mah-mah ❤️🥰
Ok Anciiii
Puno ti hvala
Ali…
KAKO ali KAKOOOO ti ovo sve pohvatas🙈😅😅😅😅😅😅😅😅😅?
Imas neki salabahter??
Hahahahhaha 🙈🙈🙈
Screenam vecinom sve i onda tipkam komentar 😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mrvica, Meto, 🤞🤞🤞🤞 da bude sve dobro.
Sanjarka, 🤞🤞🤞 možda se dogodi čudo.
Sani, žao mi je što je stigla vještica. 😔 I moja je stigla jutros. 4.dan od utrića. Sutra zovem da se naručim za vađenje hormona. Nije mi u Beti plus rekla gdje da izvadim, valjda ne mora biti baš kod njih??
Anči, da ti blagdani budu lijepi i sretni s tvojom obitelji. 🥰🥰🥰 I ljubomorna sam što si kuću sredila. Meni još kuhinja ostala. 😳
Ovo mi je prirodni ciklus, pa onda kontracepcija. Glupo je nadati se da će uspjeti sad da ne moram u postupak. 😔 Ostalo mi klomifena, ludo znam, pomislila sam ga piti 3.-8. dana da dođe do ovulacije. Jer prirodno nemam ovulaciju od kako su krenuli postupci.
Ja kuhinju još moram finalno uglancat kad zavrsim s kolačima 😂
Drzim fige za Božićno čudo kod tebe 🤞❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Ajme cure moram vam nesto ispričati kad sam zvala klinku zbog smeđarenja bss me sestra nasmijala, kaze da je tako jedna sa blizancima bas bas prokrvarila racunajući ona da je gotovo da je spontani šta će jadna žena kad ono na kraju trojke 🤣❤️od trećeg prokrvarila
A sad imam jedno pitanje možda se koja susrela sa tim imam frendicu kojoj menga vec 2 godine ne dođe po 3-4mj i tako je nema tih par mj, vadila hormone sve super. Nagovaran je da izvadi amh neće, mene strah da nije zbog svog ne jedenja (jede 1x dnevno) usla u laganu menopauzu btw cura nema jos ni 30god.viđala jesam da je netko zbog ne jedenja izgubio mengu i da mu se više nije vratila. Ona ima taman kilažu nije mršava. Jel se zna od čega bi to moglo bi i sta joj je jos dobro napravit. Njena ginekologica je rekla da to moze bit od vježbanja i promjene prehrabe6al ja se nebi složila da vježbanje utjece na nju jer kad je vidis nema ona mišićne mase ono nebi pomislio da vježba. Dtalo mi je do nje i volila bi joj pomoć, al mislim da ona to ne shvaća ozbiljno jer se jos nije mozda vezala za nekog dečka a razmisljala o djeci a ja koja sam prosla sta sam prosla sam joj rekla da ne želim da jednog dana kad bude htjela da se pati i dodatno sebi stvori problem.
Hey,
Imam prijateljicu koja ima takve probleme, rodila je dvije zdrave curice pomocu pilula. 6 mjeseci je pila pilule da joj pocne dolaziti menstruacija redovito, pa se cistila dva mjeseca i oba puta u ta dva mjeseca ostala trudna. Nakon toga nastavila s pilulama jer ako ih ne pije ne dobije menstruaciju, sad su joj preporucili spiralu. Svasta moze biti, ali svakako neka ode kod nekog specijalista po misljenje i jos neke dosatne pretrage da joj savjetuju
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Antoneta odlične vijesti 🥳
Sani sve znam, moj kad je došao iz noćne ovaj put i kad sam rekla da opet ništa, te suze i to razočaranje... Ali ja i dalje vjerujem u božićno čudo, hormonski nalazi su došli tip-top i nema druge nego iskoristiti ovulaciju za blagdane 🤭 Kako kaže Rocky, nije bitno koliko puta padneš, nego koliko se puta digneš 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Ćaooo svima 🥰🥰🥰
Wauuu kakav rezultat s endometriozom, svaka cast! ❤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Sortiraj odgovore
Najstariji