Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nika0302
    18. Prosinac 2021. 20:04

Mrvica72

Ja danas smeđarim zvala sam kliniku kazu da je od pregleda vjerojatno jucerasnjeg, da mjrujem i da pijem utriće više mi je muka od smeđarenja. Bas kao malo zaostake krvi crno smeđa

Meni su isto napomenuli nakon pregleda da bi mogla smeđariti tako da vjerujem da je to od pregleda 🥰

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

SeniRemmus
    18. Prosinac 2021. 20:15

Tanja79 ako tako piješ već pola godine bez antibiotika sigurno ti se i bakterijski biofilm smanjio, jer bakterije se iz njega zbog NAC-a oslobađaju u urin i onda se izlučuju van iz organizma. No glavna fora u NAC-u je da se baš uzima zajedno s antibiotikom jer onda NAC lijepo nagrize taj sluzavi rezistentni sloj na površini bakterijske kolonije, a antibiotik nakon toga napokon uspije prodrijeti unutar te kolonije bakterija u biofilmu i pohara ih iznutra do kraja 💪🏻 Kada sljedeći put dobiješ kuru antibiotika za upalu mjehura, možeš probati povećati dozu NAC-a sa 500mg na 3x500mg da napadneš biofilm što jače i da ga se konačno riješiš 🤞🏻🤞🏻
    Nikitta ma moguće da su i druge cure pisale, znam da su često bila pitanja na temu upala mjehura pa je vjerojatno i AuroraB spominjala 🤗 Ja svaki put kad naletim na tu temu pišem svoje iskustvo s NAC jer meni je fakat to jedino pomoglo. Nisam imala E.coli kao uzročnika upala već neki stafilokok na kojeg D-manoza ni normalni AB nisu djelovali pa sam morala stalno uzimati ciprofloksacin koji je koma za žene koje pokušavaju zanijeti 😒 Počeli smo tada tražiti alternative i tako smo nabasali na NAC koji se pokazao super 😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

TinkaBalinka
    18. Prosinac 2021. 20:22

Drage ženice, imam pitanje. Jučer sam imala treći transfer po redu. Prvi i drugi put sam imala lagane bolove u trbuhu, napuhnutost, nista strašno. Ali sada imam takve jake probadajuce bolove u jajnicima cijeli dan da je to strašno i to drugi dan transfera i evo ne staju. Jeste li i vi imale takva iskustva? 

👩29 🧔30
    2017.g. dijagosticirana neobjašnjena kronična PID
    17.06. tri oocite
    21.06. prvi postupak ET, vraćen jedan zametak
    05.07. beta 0.30 🥺
    🏥 Sv. Duh
    11.10.2021 drugi postupak ET, jedan zametak
    25.10.2021 beta 0.48 😭
    17.12.2021. treći postupak FET, jedan zametak, beta 0
    Otkriven Sactosalpinx oba jajovoda, operacija izvađeni jajovodi
    08.03.2023. Fet, jedna blastica

GPgirl
    18. Prosinac 2021. 20:39

TinkaBalinka

Drage ženice, imam pitanje. Jučer sam imala treći transfer po redu. Prvi i drugi put sam imala lagane bolove u trbuhu, napuhnutost, nista strašno. Ali sada imam takve jake probadajuce bolove u jajnicima cijeli dan da je to strašno i to drugi dan transfera i evo ne staju. Jeste li i vi imale takva iskustva?

Iskreno meni je u svakom postupku bilo skroz drugacije tako da je sve te simptome ignoriram🤷‍♀️🤭 Sretno PUPO🤞🤞

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Sanjarka
    18. Prosinac 2021. 21:33

Ja evo lezim, zadnja tri dana mi je baš muka sta god pojedem, ne tjera me bas na povraćanje, ali mi je teško u trbuhu onako. Meni je danas 8dnt, piskila sam 6dnt i bio je negativan. 
    Od simptoma nista, siseme  ne bole, samo sam skuzila da su velike i nekako okrugle, možda od estrofema i utrogestana, čak me ni trbuh više ne boli, rijetko kad se pojavu bol onako kad da cu dobiti, ali stvarno rijetko.
    Nadam se da ovo ide ka dobrom😇🙏

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

Anemona
    18. Prosinac 2021. 22:10

Mrvice, nadam se da je sve bezazleno i da će biti ok 🙏💞
    Cure, bolje da provjerim s vama: šta smo rekli, ako menga dođe poslije 17h, onda mi je 1dc od sutra? 🤔

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

• Sanjarka
    18. Prosinac 2021. 22:25

Meni su u petrovoj rekli poslije 17h da se računa kao 1dc 😊

👱‍♀️ 30 ( PCOS, AMH 28,5, FSH 7,9, LH 15,2, TSH 5,05 visok i otkriven zbog postupka, pocela piti 0,50 eutyroxa )
    🧒 34 oligoteratozoospermia, oligozoospermia
    Petrova Zagreb
    1. 10/21 IVF - Rekovelle, Cetrotide, Ovitrelle, 10🥚, 7 zrelih 🥚, oplođeno 3, na kraju 2 🐧 blastica
    FET 12/21 - 2 blastice🙏🙏💕💕🤞🤞

Meto
    19. Prosinac 2021. 07:37

Pozz curke, da se malo javim☺️
    Anci mi smo super, zezaju nas grcici al proci ce i to. Ja sam neopisivo sretna i svaki dan se zahvaljujem sto imam svoje cudo u rukama.. Zelim vam svima da dobijete svoje 🌟🌟💫
    Nadam se da ste ozdravili, vrijeme je od prehlada❤️
    Volim jedan stih a glasi: “Pozeli nesto veceras, mozda se cudo dosadjuje” ❤️
    Mila neka ova stimulacija bude najuspjesnija sa barem dvije bebe, ne pristajem na nista manje❤️
    Nikitta lijepo te je cuti. Konacno je operacija iza tebe, stranica prema oporavku je okrenuta💪 Zelim ti svu srecu a za knjigu, zapamti onaj dogovor od prije, vrijedi jos uvijek😉❤️
    Darliv, Aurora ❤️
    Sunny vidjela sam nalaz od tromb. Svakako sad sa peckalicama jer ne mogu odmoci, a pomoci mogu. Brzo ce to doci🍀 sretno❤️
    Lucija dobrodosla natrag🤗 zao mi je zbog spontanog🥺
    Mi ti drzimo 🤞🤞 jako najjace❤️
    A sad test na sunce☝️😉
    Magnolija jel sve ok sa vama? Kako podocnjaci🤭🤭 ❤️
    Ima jako puno novih nickova, zao mi je da ste se nasli ovdje a drago (kad je vec moralo tako biti) da ste bas ovdje🍀🍀
    Mrvice smedjarenje moze biti i od hematoma koji nije vidljiv na uzv bio, ako mozes izvadi progesteron da odbacis tu sumnju ako je nizi. Moj savjet je da lezis i ustajes samo kad moras dok se to sve ne smiri, sretno❤️ 
    I mi smo u Cita🤗
    Netko je pitao za mengu.. ako ti dodje ibto 18h al bas crvena krv mozes racunati to prvi dan, poslije je malo kasno iako svaka klinika ima svoja pravila. Kod moje je do 16h ako dodje bas crveno da racunam 1dc, znala je doci i kasnije i ja bi racunala tako jer bi bas krenulo jace krvarenje, ako je oskudno racunaj tek od sutra🤞
    Pozz za sve, posebno stare curke 😘

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

darliv
    19. Prosinac 2021. 08:22

Meto ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

ma2013 👣
    19. Prosinac 2021. 09:16

Meto

Pozz curke, da se malo javim☺️
    Anci mi smo super, zezaju nas grcici al proci ce i to. Ja sam neopisivo sretna i svaki dan se zahvaljujem sto imam svoje cudo u rukama.. Zelim vam svima da dobijete svoje 🌟🌟💫
    Nadam se da ste ozdravili, vrijeme je od prehlada❤️
    Volim jedan stih a glasi: “Pozeli nesto veceras, mozda se cudo dosadjuje” ❤️
    Mila neka ova stimulacija bude najuspjesnija sa barem dvije bebe, ne pristajem na nista manje❤️
    Nikitta lijepo te je cuti. Konacno je operacija iza tebe, stranica prema oporavku je okrenuta💪 Zelim ti svu srecu a za knjigu, zapamti onaj dogovor od prije, vrijedi jos uvijek😉❤️
    Darliv, Aurora ❤️Sunny vidjela sam nalaz od tromb. Svakako sad sa peckalicama jer ne mogu odmoci, a pomoci mogu. Brzo ce to doci🍀 sretno❤️
    Lucija dobrodosla natrag🤗 zao mi je zbog spontanog🥺
    Mi ti drzimo 🤞🤞 jako najjace❤️
    A sad test na sunce☝️😉
    Magnolija jel sve ok sa vama? Kako podocnjaci🤭🤭 ❤️
    Ima jako puno novih nickova, zao mi je da ste se nasli ovdje a drago (kad je vec moralo tako biti) da ste bas ovdje🍀🍀
    Mrvice smedjarenje moze biti i od hematoma koji nije vidljiv na uzv bio, ako mozes izvadi progesteron da odbacis tu sumnju ako je nizi. Moj savjet je da lezis i ustajes samo kad moras dok se to sve ne smiri, sretno❤️
    I mi smo u Cita🤗
    Netko je pitao za mengu.. ako ti dodje ibto 18h al bas crvena krv mozes racunati to prvi dan, poslije je malo kasno iako svaka klinika ima svoja pravila. Kod moje je do 16h ako dodje bas crveno da racunam 1dc, znala je doci i kasnije i ja bi racunala tako jer bi bas krenulo jace krvarenje, ako je oskudno racunaj tek od sutra🤞
    Pozz za sve, posebno stare curke 😘

Meto, ❤️ super da je sve okej. Drago mi je da si se javila. ❤️😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.