Ja idem iz mjeseca u mjesec jer sam kod prve stimulacije imala puno zamrznutih. Pretpostavljam da se za stimulaciju čeka, jer su ograničeni sa sredstvima za lijekove. Čula sam da se stavlja na listu za stimulaciju. Tako da mislim da je razlika da li se ispočetka stimulira ovulacija ili se ide na FET.
🙋 39, AMH 64, 🤵 32 👍
03.2019. ektopijska trudnoća, lijevi 🥚 vod ex.
zdjelična endometrioza
04.2020. s.p. u 6tt
2021. početak MPO
03.mj. slabo stim.ciklus, 3🥚, transfer 2 3dnevna, 0🐧❌
5.mj.puna stimulacija, 22🥚, 11 🐧5d
7.mj. 1️⃣ FET 1🐧❌
30.9. 2️⃣FET 2🐧, beta 11.10. 2.41 ❌
3.12. 3️⃣FET 2🐧, 6dpt +
7dpt b70, 10dpt b199 🙏 12dpt 434 🙏 14dpt 1252, 1uzv 6+2 4mm ❤️, 2uzv 8+3 1.8 cm, 3uzv 5.2 cm❤️ 🤗🙏
29.8.'22 rodila se Elena 😊
Drage djevojke, dobar vam dan:) pratim vas već dugo i upijam sve što ovdje saznam:) čestitam svima na uspješnim postupcima;)
Imam pitanje za sve vas koje ste bile više puta u nekom od postupaka…koliko ste čekale na idući postupak?
Jer, moj prvi postupak nije završio pozitivno (AIH) te sam naručena na ponovnu konzultaciju ZA 4 MJESECA!?!! Znam da se za svaki postupak treba dobiti nova D1 uputnica, no čitam da ste neke od vas već idući mjesec išle u novi postupak…
Hvala na odgovoru;)
Ja sam na inseminacije isla s jednim ciklusom pauze na IVF sa dva ciklusa pauze. Sve ovisi o stanju tijela i stimulaciji kod IVF-a te mogucih komplikacija (OHSS, komplikacije pri punkciji i sl.). Također ovisi ides li privatno na uputnicu ili u drzavne bolnice/klinike. Kod privatnika se logicno, ceka manje.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Divna_Sa baš si me nasmijala 😂 mislim da mi ne gine jedan testić sutra ❤️
Leia ❤️❤️❤️Elle tvoj me potpis svaki put ohrabri 💪
GP girl sretno, najsretnije!!! Nek je u ta dva zlatno 🥚 🤞
jedva čekam tvoj promijenjeni potpis, nisam pohvatala jel piškiš sutra ili u nedjelju? 🤞🤞🤞
Po uputi u nedjelju, po nestrpljivosti sutra 🙈😁
a jesi me nasmijala sad.🤣 ja sam piškila 2 dana prije uputa tak da f… the system, držim fige i da ujutro slavimo 🤞🥳
Hvala ti, i ja se nadam da bude fešta 🥳
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Drage djevojke, dobar vam dan:) pratim vas već dugo i upijam sve što ovdje saznam:) čestitam svima na uspješnim postupcima;)
Imam pitanje za sve vas koje ste bile više puta u nekom od postupaka…koliko ste čekale na idući postupak?
Jer, moj prvi postupak nije završio pozitivno (AIH) te sam naručena na ponovnu konzultaciju ZA 4 MJESECA!?!! Znam da se za svaki postupak treba dobiti nova D1 uputnica, no čitam da ste neke od vas već idući mjesec išle u novi postupak…
Hvala na odgovoru;)
Dobrodosla 🤗 sredi si potpis( imas upute na prvim stranicana) da te lakse mozemo pratit.
A sad ti ovisi i gdje si u postupku, u drzavnim bolnicama su vecinom duge liste za lijekove pa zato toliko cekanja, u Petrovoj otprilike 3,4 mj, a privatno vec mozes kad god tebi pase. Postoje iznimke kad neko odustane od postupka kao danas sto je imala Mila Milica, pa da te ubace na to prazno mjesto, ali rijetko.. Gdje si u postupku?
Gpgirl 🤞🤞
Ma razumijem to sve, no ja sam bila u postupku bez ikakve terapije...prirodan ciklus, zbog dobrih svih nalaza, nije se išlo na terapiju i rečeno je ako ne uspije ovaj puta, na idućem opet AIH ali uz terapiju...nije mi ni u najluđim mislima bilo da ću čekati toliko (a možda ni u idućem postupku ne bi išli s terapijom nego opet prirodno, kao o tome ćemo ako ovaj prvi AIH ne uspije...) Baš me iznenadilo...
Hvala svima na odgovorima...
Hvala na odgovoru;)
Dobrodosla 🤗 sredi si potpis( imas upute na prvim stranicana) da te lakse mozemo pratit.
A sad ti ovisi i gdje si u postupku, u drzavnim bolnicama su vecinom duge liste za lijekove pa zato toliko cekanja, u Petrovoj otprilike 3,4 mj, a privatno vec mozes kad god tebi pase. Postoje iznimke kad neko odustane od postupka kao danas sto je imala Mila Milica, pa da te ubace na to prazno mjesto, ali rijetko.. Gdje si u postupku?
Gpgirl 🤞🤞
Ma razumijem to sve, no ja sam bila u postupku bez ikakve terapije…prirodan ciklus, zbog dobrih svih nalaza, nije se išlo na terapiju i rečeno je ako ne uspije ovaj puta, na idućem opet AIH ali uz terapiju…nije mi ni u najluđim mislima bilo da ću čekati toliko (a možda ni u idućem postupku ne bi išli s terapijom nego opet prirodno, kao o tome ćemo ako ovaj prvi AIH ne uspije…) Baš me iznenadilo…
Hvala svima na odgovorima…
A gdje si u postupku?
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Hvala na odgovoru;)
Gpgirl 🤞🤞
Ma razumijem to sve, no ja sam bila u postupku bez ikakve terapije…prirodan ciklus, zbog dobrih svih nalaza, nije se išlo na terapiju i rečeno je ako ne uspije ovaj puta, na idućem opet AIH ali uz terapiju…nije mi ni u najluđim mislima bilo da ću čekati toliko (a možda ni u idućem postupku ne bi išli s terapijom nego opet prirodno, kao o tome ćemo ako ovaj prvi AIH ne uspije…) Baš me iznenadilo…
Hvala svima na odgovorima…
A gdje si u postupku?
Petrova
Miss Ivy i Zg123 kakvi su vam simptomi, jel osjećate šta drugačije?
Miss Ivy i Zg123 kakvi su vam simptomi, jel osjećate šta drugačije?
Ne bas.. Trbuh me cesto boli, ali ne jako. Simptomi trudnoce se javljaju kad je beta puno veca kolko sam skuzila. Jos je rano, barem kod mene. Za zg ne znam 😀
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Curke, ☃️ bjelić, ništa od sretnog završetka ove usrane godine bojim se 🤷
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Curke, ☃️ bjelić, ništa od sretnog završetka ove usrane godine bojim se 🤷
Nisam ni oči otvorila kak treba i rekoh idem vidjeti jesi se javila 😑 žao mi je draga 💕sljedeća godina je onda tvoja,mora biti 🥰😘
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Sortiraj odgovore
Najstariji