Hvala cure, malo ste me umirile. Javim sutra kad dode beta 🤗
Samo opusteno..stvarno su rijetke situacije da se podijeli..smiri se i bit ce sve ok 🤗
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Bok cure, dajte mi savjet. Jucer sam radila betu 13. dan ciklusa i bila je 1725, vracene su mi 2 blastice.
Ne zelim zvucati nezahvalno, al me stvarno strah da nije se jos od jedne blastice razvila jos jedna dodatna.
Sta vi mislite, jel bilo ovdje takvih cura sa tim slucajevima?
Najradije bi isla iduci tjedan na pregled, ma i sutra da vidim kolko ima gv. Bas sam u jako velikom strahu, nisam spremna za to, bojim se da ne bi ni bila. Muka mi je malo, ne povracam, najvise u glavi ko da mi se stalno vrti
Po visini bete NIKAKO ne mozete znati koliko gestacijskih ima , pogotovo po debljini testne linije..
Primjer.. Kad su mi jednom vratili samo jednu blasticu 10 dan sam imala betu 500 za 2 dana 1100,dakle 12 dan. Jedan plod.
U blizanackoj trudnici beta 10 dan 440 i za 2 oko 1000…Tako nekako….
Cure koje su pitale.. Danas sam bila na ultrazvuku, iduci tjedan vjerojatno utorak imam transfer…
I jako ste me nasmijale sa mullerom🙈😅😅..
Drzim fige na najjačee 🤞🤞🤞🤞🤞🤞🤞
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Samo opusteno..stvarno su rijetke situacije da se podijeli..smiri se i bit ce sve ok 🤗
Bas to, jaako rijetko.. Naravno ima slucajeva no iskreno pratim ovaj forum 5 godina i mogu na prste jedne ruke takve slucajeve nabrojati..
Realno.. I u prirodnoj trudnoci su moguci blizanci jednojajcani.. No nisu bas cesti slucajevi.. U mpo svijetu i kad jesu blizanci vecinom su to dvojajcani blizanci ne jednojajcani…
Ja znam samo za Simbu, ako nisam fulala nick, da je imala trojčeke al to ne znam jesu njoj vratili 3 zbog loseg spermiograma ili koja je tu već bila priča...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Hvala na odgovoru
Muči me taj Duphaston… velim da razmišljam sama otić na uklanjanje polipa pa prirodno raditi na bebi dok obavljamo pretrage, tek smo na početku…
Nakon histeroskopije se smiju imati odnosi? Što se ne treba čekati da stane krvarenje itd?
i da, koliko se čekaju nalazi spolnih hormona?
A jesi objasnila doktoru/ici da si već ranije zatrudnila nakon uklanjanja polipa? Pa da ti to odrade u bolnici. Ako ne, uvijek je opcija privatno, ovisi gdje bi išla, 3000-4000kn.
Ma naravno da ćeš s odnosima pričekati dok se ne oporaviš, kažu min 7-10 dana. Sve je to individualno, kako se osjećaš, imaš li bolove i sl.
Meni su rekli da se nalazi čekaju 2-3 tjedna.
Kako god odlučiš, sretno 😉
Sve sam objasnila, sutra ju nazovem pa pitam.
Ne daju mi se toliki novci...da je obicna ablacija onda da:/
A i kako bih isla raditi nesto naspram sto mi je rekla mpo ginekologica...misl da bi me stjerala da odem privat na ablaciju a ona mi dala druge savjete i terapije😅
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Bas to, jaako rijetko.. Naravno ima slucajeva no iskreno pratim ovaj forum 5 godina i mogu na prste jedne ruke takve slucajeve nabrojati..
Realno.. I u prirodnoj trudnoci su moguci blizanci jednojajcani.. No nisu bas cesti slucajevi.. U mpo svijetu i kad jesu blizanci vecinom su to dvojajcani blizanci ne jednojajcani…
Ja znam samo za Simbu, ako nisam fulala nick, da je imala trojčeke al to ne znam jesu njoj vratili 3 zbog loseg spermiograma ili koja je tu već bila priča…
Nisu joj vratili 3 🤭
Ona ima jednojajčane trojke
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
I kakav je ovo font? 🙄
Evo da vas sve pozdravimo i javimo da smo živi i zdravi :) imamo 6 mjeseci, sjedimo, polako pužemo i tako. Veselo sve u svemu
Svim lavicama želim ovakve male zvrkove 😘
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure, da li mi neka od vas može objasniti kako doktor odredi tačan dan transfera kod FET-a konktetno. Ok odeš na prvi UZV 2dc i onda evo npr ja trebam na 13dc na drugi UZV, i osim lininga koji je valjda najbitniji, kako odredi da će transfer biti npr za 3 ili 5 ili više dana. Radoznala sam, a i nova u svemu ovome pa me zanima.
Hvala na odgovorima unaprijed ❤❤
Pa koliko ja znam, fet je onoliko dana nakon ovulacije koliko je dana star smrzlić, znači ako je smrzlić star 5 dana onda je transfer 5 dana nakon ovulacije..
Ako sam u krivu, ispravite me.. Al mislim da se tako računa
Da, ako se radi o prirodnom ciklusu. Ako se daje estrofem, onda se prati debljina endometrija.
Kira i Tiki hvala objema na odgovoru. Da, ja sam na estrofemu, budem vidjela onda na UZVu sta ce doktor reci, kada je transfer.. nadam se uskoro ✌✌🍀
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Nisam to trazila, preflozila je embriologica i doktor, ja iskreno nisam do sada niti znala da se one mogu podijeliti niti mi je itko to rekao prije i sad sam u takvom strahu da ne znam kud cu sama sa sobom
Nemoj se brinuti niti razbijat glavu šta ako, imas pojačane simptome jer su duplići. I ja sam mlada i uvik su mi vraćali 2 blaste bez da pitaju kaze veća šansa vrate jednu bolju jednu malo lošiju. Sve je rizik al šanse su male za trojke al dese se niko njih ne planira. Mislim da se trebas opustit i zahvalit dragom Bogu jer neke bi bubreg dale da su u tvojoj koži. Razumjem tvoj strah al te bebe su naše želje i radosti. Evo ja sam imala blizance pa sam jucer mislila da nemam ni jedno više. Dug je put do poroda nažalost nekima i težak.
Zg123 potpisujem sto je napisala Mrvica 72, mislim da zbilja oko trojki ne trebas razbijati glavu, a ako budu i blizanci, to je blagoslov. Evo ja sam imala na 14.dnt 2 blastociste betu vecu od 3500 pa je svejedno samo 1 plod. Cure s hematomima samo strogo mirovanje i dan po dan i to ce proci...Nisam se dugo javljala, kod mene se i u 25 tom tj zakompliciralo, lazni trudovi zbog urinoinfekcije..i sad smo opet dan po dan...tako da, ovaj nas put je zbilja trnovit i s pozitivnom betom tek pocinje...svima zelim srecu🥰
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Bok cure, dajte mi savjet. Jucer sam radila betu 13. dan ciklusa i bila je 1725, vracene su mi 2 blastice.
Ne zelim zvucati nezahvalno, al me stvarno strah da nije se jos od jedne blastice razvila jos jedna dodatna.
Sta vi mislite, jel bilo ovdje takvih cura sa tim slucajevima?
Najradije bi isla iduci tjedan na pregled, ma i sutra da vidim kolko ima gv. Bas sam u jako velikom strahu, nisam spremna za to, bojim se da ne bi ni bila. Muka mi je malo, ne povracam, najvise u glavi ko da mi se stalno vrti
Jako jako rijetko se događa i kao sto sam rekla, uzv je zlatni standard. Moja beta je 14dnt trodnevnog embrija bila 1890... Jedan embrij, jedna beba. Beta nije mjerilo i po njoj ne znamo nista, osim da trudnoca postoji. Zato, smiri se i uzivaj do uzv. Trudna si, a detalje ces saznati na uzv. 😘
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dobro jutro cure kako ste mi dns?
Anchy tebi i muziću brz oporavak želim 😊🤗🤗❤💗
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji