Drage zene, pratim vas vec neko vrijeme, zelim vas pozdraviti i zazeljeti puno srece, drzim fige svima!
Dobrodosla i sto prije otisla na neke vedrije teme (kako tu volimo rec) eto bolju zelju ti ne mogu poslat 🤗 sretno i tebi u daljnjim koracima, gdje si u postupku?
Na Sv Duhu, zasad sam zadovoljna kolko je to moguce, dr je draga i to puno znaci
👩1991., PCOS
👨💼1987., normozoospermia
Pokušavamo 2 godine, 09/21 prve konzultacije
Čekamo AIH
Meni je cudno sto mladim zenama stavljaju po dvije blaste? Jel vi to same trazite? Ja sam starija pa vracam stalno po jedan zametak, doduse ja sam operirana dva puta pa je bas jako rizicno da nosim dvoje… a i jedna blasta se moze razviti u dvije bebe ….
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Nisam to trazila, preflozila je embriologica i doktor, ja iskreno nisam do sada niti znala da se one mogu podijeliti niti mi je itko to rekao prije i sad sam u takvom strahu da ne znam kud cu sama sa sobom
Bok cure, dajte mi savjet. Jucer sam radila betu 13. dan ciklusa i bila je 1725, vracene su mi 2 blastice.
Ne zelim zvucati nezahvalno, al me stvarno strah da nije se jos od jedne blastice razvila jos jedna dodatna.
Sta vi mislite, jel bilo ovdje takvih cura sa tim slucajevima?
Najradije bi isla iduci tjedan na pregled, ma i sutra da vidim kolko ima gv. Bas sam u jako velikom strahu, nisam spremna za to, bojim se da ne bi ni bila. Muka mi je malo, ne povracam, najvise u glavi ko da mi se stalno vrti
Ejjj ja sam ti već napisala da imamo istu betu, ako je tvoja bila 14 dnt. Kod mene su bili blizanci, jer sam imala transfer 2 embrija. Ne znači da su i kod tebe 2, možda je samo jedan plod. Bilo je stvarno i slučajeva kad su cure imale visoke bete pa je bio samo jedan plod. Mislim da nemaš razloga za brigu, opusti se i uživaj, svejedno ne možeš ništa promijeniti. 🙂
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Asli, meni je 13. Dan beta bila tolika, tko zna kolka je vec sada.. Ne mogu nista promijeniti, znam, al sam bas izvan sebe evo sto vise razmisljam o tome
Meni je cudno sto mladim zenama stavljaju po dvije blaste? Jel vi to same trazite? Ja sam starija pa vracam stalno po jedan zametak, doduse ja sam operirana dva puta pa je bas jako rizicno da nosim dvoje… a i jedna blasta se moze razviti u dvije bebe ….
Meni su zadnji put vratili 1 blast. i 1 morulu, tako su mi predložili odmah, obavezno 2 jer se nisu kao najbolje razvile. Tek sam kasnije kad sam dobila otpusno pismo nakon mjesec dana vidjela da se radi o blasti i moruli i da uopće nisu bile tako loše 😄
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Asli, meni je 13. Dan beta bila tolika, tko zna kolka je vec sada.. Ne mogu nista promijeniti, znam, al sam bas izvan sebe evo sto vise razmisljam o tome
Sori vidim tek sad da si već napisala da je 13.dan beta. Razumijem strah, ali ipak mislim da su takvi slučajevi rijetki, iako su vjerojatno mogući. Kad imaš dogovoreni uzv? Ja sam nakon te bete od 1722 išla za 4 dana mislim i vidjele su se i gv i žv. Tako da vjerojatno možeš uskoro otići pa provjeriti stanje 🙂
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sutra idem vaditi betu opet, znaci kad mi dode beta sutra, ici cu odmah zvati ginekologa bilo kojeg da mi napravi ultrazvuk
Sutra idem vaditi betu opet, znaci kad mi dode beta sutra, ici cu odmah zvati ginekologa bilo kojeg da mi napravi ultrazvuk
Super, držim fige da se lijepo podupla i da sve bude u redu. Javljaj nam novosti 🤞🏼🥰
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji