Jutro😊
Pupice, sretno!
Miss Ivy, ne prilazis ni blizu testovima ovaj put😁
Rita, smireno do sutra, drago mi je sto se sve smirilo
Meto, cestitaaam! 🎈🎉
Ruska, mala ti je čarobna. Uzela bih je za nevistu, ali moj vise voli plavuse😁
Nikitta, ako čitaš, kako prolazi oporavak? Jesi li ok?
Rita, drago mi je da je stalo krvarenje, nadam se da će sve biti ok 🙏🙏🙏😘
Rainbow, kako si ti? 😉
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Aurora bit ce to sve ok, radis onako kako mislis da je najbolje za tebe i bebu i samo tako nastavi. 😘
Anchy ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anemona, Miss Ivy ja sam super, jučer sam imala neke lagane grčiće, danas zasad još ništa. Odlučila sam zapravo raditi stvari koje me vesele i probati što manje misliti o simptomima 🤷 Zasad mi ide, ali čekam da počne šou za par dana 😂 Ovaj tjedan bude mi i na poslu malo gužvastije (ništa stresno, samo veći opseg posla), to sam si tako i napravila da ne mislim o svemu previše. Danas se planiram baciti u božićni duh i pakirati poklone 🎄
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Leptir tako i ja kao ti ili ne stignem citat ili nemam bas nista pametno za rec jer nemam iskustva s ovim svim pa bolje da sutim i ucim od cura 😅🤭
Malala svi navijamo za to jedno jaje 😎💪🏻🤞🏻
Domleon samo jako u napad sad 💪🏻💪🏻💪🏻
Rita cure dobro kazu, i ja bi na hitnu otisla cisto da psihicki budes mirnija, bit ce beba dobro 🍀
Nego cure, imam pitanje, u kojem slucaju uzimate dodatno DHEA suplement? I da li ga itko uopce uzima? Meni je dhea 3,52 a interval je izmedu 2,89 i 11,44..jel to ok?
💪🏽💪🏽💪💪😄😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Cure bok 😘
Dok vas ja procitam…svasta se izdogada 🤦🏻♀️
Idem probat redom..
Sani88 moram te razocarati, libido nije do akupunkture 😂 i meni je libido za vrijeme stimulaccije bio throug the roof 😁
Pred kraj vise nisam doduse ni pomisljala na keks jer sam se jedva kretala od bolova.
Ruska brate Kate je smotuljak slatkoce
Anči moja sucut 😥
Jabuka 89 jako mi je zao radi roditelja, moja sucut 😥
Meto cestitam na sincicu 🥰
Rainbow 🌈 pupo drzim palceve na rukama i nogama 🤞🤞🤞
Miss Ivy htjela sam te pitati kako si 😃 u meduvremeni sam procitala kako si, al evo jedna navijacka s moje strane 🤞🤞🤞 da ne dode m i da je to to ovaj put 🤩
Rita drzim fige da je sve u redu 🤞🤞
Ja sam bila na uzv u petak - kod mene se pokrenulo 🤩 vodeci folikul i endometrij se zadebljava..ne znam jel do akupunkture ili bi se dogodilo samo od sebe (inace uredno ovuliram) al nije ni bitno - vazno je da imamo nadu u transfer prije godisnjih odmora i preseljenja humane 🤞🏻 (za one koje su u Vinogradskoj - pauza je nekad od sredine prosinca do sredine sijecnja radi godisnjih i preseljenja).
Inace, akupunktura me neki dan potpuno odusevila. Dosla sam sva nikakva, 4.dan glavobolje od juzine. Sva napacena i nikakva, s ledenim rukama i nogama. Rekla sam to doktorici i ona je samo rekla sad cemo to rijesiti. Nekoliko trenutaka nakon stavljanja iglica pocela je cirkulacija intenzivno kroz ruke i noge zagrijale se u roku 15tak sekundi i tako sam lezala u “toplom” i bas mi je bilo fino (ja inace doslovno ne mogu mirovati a da su mi ruke i noge utopljene-uvijek led ledeni), a nakon 15tak minuta me prestala glava boljeti -celjust se opustila (doslovno su me tih dana bolile kosti glave). Nazalost, iduce jutro me opet pocela glava boljeti, ali tu vecer me spasila. Tako da sam bas osjetila ucinke akupunkture. Sve u svemu jako fora i preporucam!
Potegla se tema visine estradiola u odnosu s brojem
jajnih stanica- kod mene je estradiol na dan davanja stoperi e bio preko 11000 pa sam na kraju dobila samo 4 zrele stanice…no dr misli da je to do decapeptyla (stoperica bez bhcg-a, koju ne podnose svi). Prema visini estradiola ih je trebalo biti puuuno vise. Al eto, u mpo nista nije egzaktno. Narocito na razini pojedinca - statistika ima smisla samo na velikim brojevima. 🤷🏻♀️
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Anemija, Leky.. ne kuzim stvarno sto je moj dr. onda mislio ili je moguće da sam ga krivo razumjela.. 🙄😬 Provjeriti ću s njim ali je čudno stvarno zašto bi sad baš ja morala uzeti terapiju ako svi savjetuju da ne. Hjoooj.. mislim da ću ići ponoviti nalaz:/
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Anemona sorry, promijenila sam ti nick🙈 Autocorrect🙄
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Pozdrav svima i da u miru i radosti provedete ovu 2. adventsku nedjelju. 🥰🎄✨
-
Kod mene jutros svijetla krv, tocnije dvije tocke na ulosku. I na papiru poslije tragovi. Sutra je dan ocekivane pa sam ili procurila ili je sta drugo. Jucer sam imala bas PMS simptome, gledala neki djecji film i plakalo mi se na sve, jutros isto. I stalno bila zedna. Eto, sad cemo vidjet jesu li definitivno stvari ili sta drugo 🤦🏼♀️
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Ja sam bila na uzv u petak - kod mene se pokrenulo🤩vodeci folikul i endometrij se zadebljava..ne znam jel do akupunkture ili bi se dogodilo samo od sebe (inace uredno ovuliram) al nije ni bitno - vazno je da imamo nadu u transfer prije godisnjih odmora i preseljenja humane🤞🏻(za one koje su u Vinogradskoj - pauza je nekad od sredine prosinca do sredine sijecnja radi godisnjih i preseljenja).
Leia3.0 drago mi je da ide na bolje, i da akupunktura djeluje! I hvala za info za preseljenje, stvarno će biti super u novoj zgradi, zaslužili su, tamo je stvarno postalo pretijesno! Samo ne znam kako će dalje recimo teći moj uzv ako tako dugo ne budu radili, možda me onda prebace dalje mom ginekologu? Baš ću još sve ispitati u utorak!
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Sortiraj odgovore
Najstariji