Libo drago mi je da si se javila.. ❤️ znaci onda ipak nije bila operacija? Vjerujem da ti je tesko, ali bolje da beta pada i kad vec tako mora bit da se riješi samo od sebe. Drzi se, saljem zagrljaj ❤️
Peanut nemam iskustva s tim al ti zelim svu sreču 🤞🤞🤗
Anči, bila je vakumska kiretaza prošli utorak. Nisam ništa osjetila. Uspavali su me i bar mi je zbog toga bilo lakše. Vidjet ću sad u petak što će reći i stvarno se nadam da nije molarna bila 🙏 javim kad ću znati koji da daljnji plan 🤗❤
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Libo drago mi je da si se javila.. Nadam se da će sve biti ubrzo iza tebe i da ćeš se brzo oporaviti 💪🤗
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Libo žao mi je brz oporavak ti želim 🙏🙏❤❤
Mila_Milica neka se mrva čvrsto primi 😊🥰
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Hvala vam na podijeljenim iskustvima. Citam neke zene odmah sutradan otisle na posao, a ja kao prebijena macka😬
Popusta me lagano ali opet nije bezazleno. Mislim da ne moze biti hiper, samo 6 jajnih celija je bilo.
Ja sam na bolovanju od prve Cetrotide, jer nisam htjela da se bocam na poslu, po wc-u, pa vidjecu za dalje, mozda se vratim u ponedjeljak.
Ja sam isto znala čuti da žene idu raditi dan nakon aspiracije i uvijek sam se čudila kako 😄 Meni su u bolnici rekli da si uzmem 5 dana bolovanja i da ležim u krevetu. A tako sam se i osjećala. Dosta me stezalo kad bi hodala i kod mokrenja, tragova krvi je bilo možda samo prvi dan ako se dobro sjećam. Najbolje napraviti po preporuci doktora i po vlastitom osjećaju. Želim ti brz oporavak 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Dobila menstruaciju jučer tako da danas kreće postupakDobila sam lijek (ovog puta je Rekovelle). Malo sam proletila po zadnjim postovima i vašim potpisima da vidim koristi li tko taj lijek. Prošli put sam koristila Menopur. Prema mom AMH doktor je predložio 8ug dnevnu dozu. Ako tko ima kakve savjete za Rekovelle (u odnosu na ostale lijekove koje ste koristili) - primjena, vrtoglavice, mučnine…?
Sretno svima i svima s lijepim vijestima čestitke. One s malo manje lijepim puno sreće
Netko je nedavno pitao za Rekovelle pa sam odgovorila, ne znam jesi to bila ti 🤭 Ja sam u 1. postupku imala Menopur, u drugom dobitnom Rekovelle i primjena je lakša, ako se dobro sjećam on je u penu, pa nema one velike igle. Nikakve nuspojave nisam osjećala drugačije nego s Menopurom, osim pred kraj bockanja kad je sve već napuhano dolje od svih tih jajašaca 😂 i dobila sam 1 do 2 više stanica nego s Menopurom. Ne znam koliko je to značajno, nadam se da će se javiti još netko od cura sa svojim iskustvom.
Libo želim ti brz oporavak 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Jel se tko skida/skinuo sa hormona? Kakva su iskustva?
👩🏻 39 miomi 2 oper. Nizak amh, hasimoto
👨🏼🦲40 astenozospermia
2016 ivf 4 trodnevna
2 vracena - beta 0
FET- beta + , u 13 tt stalo srce, genetska greska ploda
FET - beta 0
2019 Pronatal - dobili 5 blastocisti
1 vracena - beta 0 (spotting 6dnt)
FET - beta 0 (spotting 3-6dnt)
FET - testovi pozitivni od 6dnt - beta 65,8 10dnt, 158,7 12dnt
1 uzv 7+1 9mm ❤️
2 uzv 29.11. 9+1 24mm ❤️
3 uzv 6.12. 10+1 37mm ❤️ izvanredni, krvarenje, hematom
Uzv 14.12. 11+2 52mm ❤️ hematom se povukao
Dobila menstruaciju jučer tako da danas kreće postupakDobila sam lijek (ovog puta je Rekovelle). Malo sam proletila po zadnjim postovima i vašim potpisima da vidim koristi li tko taj lijek. Prošli put sam koristila Menopur. Prema mom AMH doktor je predložio 8ug dnevnu dozu. Ako tko ima kakve savjete za Rekovelle (u odnosu na ostale lijekove koje ste koristili) - primjena, vrtoglavice, mučnine…?
Sretno svima i svima s lijepim vijestima čestitke. One s malo manje lijepim puno sreće
Netko je nedavno pitao za Rekovelle pa sam odgovorila, ne znam jesi to bila ti 🤭 Ja sam u 1. postupku imala Menopur, u drugom dobitnom Rekovelle i primjena je lakša, ako se dobro sjećam on je u penu, pa nema one velike igle. Nikakve nuspojave nisam osjećala drugačije nego s Menopurom, osim pred kraj bockanja kad je sve već napuhano dolje od svih tih jajašaca 😂 i dobila sam 1 do 2 više stanica nego s Menopurom. Ne znam koliko je to značajno, nadam se da će se javiti još netko od cura sa svojim iskustvom.
Libo želim ti brz oporavak 🥰
Mislim da baš meni i jesi odgovorila. Hvala još jednom! I sretno u svim danima trudnoće Nadat ću se božićnom čudu.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Jutro, imam jedno pitanje, hitno!
Ako ides na obradu za MPO u VV, da li je moguce ici roditi u Petrovu?
Hvala!
Koliko znam, rodit mozes gdje god ti hoces
Hvala cure!
Npr na stranicama Petrove recimo pise: prati se trudnoca dalje sve do poroda (nakon oplodnje).
Imala sam ruzan prvi porod u Merkuru no isla bi na VV na obradu…
P.s. mozete mi reci, koja je bolja klinika za umjetnu, rekli su iz VV da se javim 1dc, valjda zbog vadenja hormona dok se u Petrovoj prvo narucis na pregled pa tek dalje se vade hormoni itd.? Mozda na VV ide sve brze…
Ja idem na VV. 1dc zoveš i oni te naruče za pregled, nakon toga idući ciklus ideš na vađenje hormona i ako sve bude ok kreće postupak. Sve nalaze moraš kod njih raditi ne priznaju od drugih. Ja sam početkom 10mj imala prvi pregled i sad sam već u postupku,6.12.se planira aspiracija .Što se tiče vikenda meni je dr P.J rekla da oni ako treba i vikendom rade.
Na prvom pregledu je i uzv?
Je da. Naruče te cca 10 dan dođeš na razgovor poneseš sve sto imaš, napravi ti dr UZV i onda ti kaže sto dalje.
Hvala na info.
Dobila sam termin iducu srijedu kod Pavan-Jukic, vidim da si i ti kod nje:).
Bas me zanima jel ovuliram zato sto nemam sluzi zadnjih mjeseci (otkad radimo na bebi).
JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
MM48, oligoastenozoospermija
Cure Beta je 19
Samo molim Boga da bude biokemijska da nije vanmaterična jer sam to zlo već okusila 😭
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Cure Beta je 19
Samo molim Boga da bude biokemijska da nije vanmaterična jer sam to zlo već okusila 😭
Pffff žao mi je 😔😔
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji