Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    eles
    01. Prosinac 2021. 11:37

Coco24

eles

Sani88

eles

Jutro, imam jedno pitanje, hitno!
    Ako ides na obradu za MPO u VV, da li je moguce ici roditi u Petrovu?
    Hvala!

Koliko znam, rodit mozes gdje god ti hoces

Hvala cure!
    Npr na stranicama Petrove recimo pise: prati se trudnoca dalje sve do poroda (nakon oplodnje).
    Imala sam ruzan prvi porod u Merkuru no isla bi na VV na obradu…
    P.s. mozete mi reci, koja je bolja klinika za umjetnu, rekli su iz VV da se javim 1dc, valjda zbog vadenja hormona dok se u Petrovoj prvo narucis na pregled pa tek dalje se vade hormoni itd.? Mozda na VV ide sve brze…

Ja idem na VV. 1dc zoveš i oni te naruče za pregled, nakon toga idući ciklus ideš na vađenje hormona i ako sve bude ok kreće postupak. Sve nalaze moraš kod njih raditi ne priznaju od drugih. Ja sam početkom 10mj imala prvi pregled i sad sam već u postupku,6.12.se planira aspiracija .Što se tiče vikenda meni je dr P.J rekla da oni ako treba i vikendom rade.

Super! Muz mora spermiogram isto gore? Jel ga treba imat za prvi pregled? Sto jos muz mora? A i ja? One pretrage za sifilis itd?
    Ak je sve ok s nalazima, onda se ide na folik.?
    Kolko se ceka nalaz horomona, to nemrem privat?
    Samo ne zelim kod Fenzl😅
    Hvala ti puno i oprosti na hrpi pitanja:)

JA 37g, hipo/Hashimoto, AMH 3.8
    MM48, oligoastenozoospermija

eles
    01. Prosinac 2021. 11:39

Kira

eles

Sani88

eles

Hvala!

Hvala cure!
    Npr na stranicama Petrove recimo pise: prati se trudnoca dalje sve do poroda (nakon oplodnje).
    P.s. mozete mi reci, koja je bolja klinika za umjetnu, rekli su iz VV da se javim 1dc, valjda zbog vadenja hormona dok se u Petrovoj prvo narucis na pregled pa tek dalje se vade hormoni itd.? Mozda na VV ide sve brze…

Ja ti ne mogu reći niti za VV niti za Petrovu, ali mogu za Sv.duh, jer sam ja gore. Znači, tamo ti nema niti listi čekanja za lijekove niti neke velike gužve. Ja sam se naručila na konzultacije, dobila termin za 2 tjedna. Nakon konzultacija, kad smo skupili sve nalaze koje je trebalo, došla ponovno sa svim tim nalazima, odmah sam dobila lijekove i sa prvom mengom krenula sa pikanjem. Svi su gore jako ljubazni i pristupačni, doktorica mi je odlična. Koliko god da ja pitanja imam, na sve mi strpljivo odgovori. Tak da to ti je neko moje iskustvo, zasad pozitivno 🤗

Hvala ti no mislim da cu ipak na VV:)
    Drago mi je da si zadovoljna.

eles
    01. Prosinac 2021. 11:43

Coco24

eles

Sani88

eles

Hvala!

Hvala cure!

Ja idem na VV. 1dc zoveš i oni te naruče za pregled, nakon toga idući ciklus ideš na vađenje hormona i ako sve bude ok kreće postupak. Sve nalaze moraš kod njih raditi ne priznaju od drugih. Ja sam početkom 10mj imala prvi pregled i sad sam već u postupku,6.12.se planira aspiracija .Što se tiče vikenda meni je dr P.J rekla da oni ako treba i vikendom rade.

Na prvom pregledu je i uzv?

Mila-Milica
    01. Prosinac 2021. 11:48

Fet odrađen.😊
    Endometrij je 10mm (reći ću savršen jer nikada do sad mi nije bio toliki!). Vraćena jedna odlična blastica. Sad sve u Božje ruke. 🙏🙏
    Beta je 10.12.

👩40 🧔37
    Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
    7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
    9/20 FET, beta =0
    12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
    1/21 FET 2 blastice.
    Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
    11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
    1.3. Missed ab - 10 tt
    10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
    12/21 FET 1 blastica, beta = 0
    12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
    1/22 FET, beta=0,1
    11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni

⭐ Miss_Ivy ⭐
    01. Prosinac 2021. 11:50

Mila-Milica

Fet odrađen.😊
    Endometrij je 10mm (reći ću savršen jer nikada do sad mi nije bio toliki!). Vraćena jedna odlična blastica. Sad sve u Božje ruke. 🙏🙏
    Beta je 10.12.

Pupooooo 🥰 nek se mrva primi 🙏

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Kira
    01. Prosinac 2021. 11:57

Mila-Milica

Fet odrađen.😊
    Beta je 10.12.

Držimo fige da se bebica čvrsto primi za mamu🤞🏻❤️🙏🏻

👱🏻‍♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
    🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
    08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
    1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
    ➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
    2. IVF 03/22

Iman
    01. Prosinac 2021. 12:17

mashkica

Dobro jutro cure i sretno svima koje imaju danas nešto.
    Ja sam se ipak razocarala 😭 test mi je jutros jedva vidljiva crta, tako da ništa od ovog postupka, pretpostavljam da je biokemijska.
    Pokušavam ostati pozitivna i sama sebi govorim nema veze, imamo smrznutih još pa naredni FET će biti uspješan, ali opet sam tužna :(

Draga Mashkica, zao mi je ako je tako, ali evo kako su i cure rekle, bolje mozda beta da potvrdi sta je i kako je.. nego gledati sjene na testovima.. saljem ti veeeliki zagrljaj ❤❤❤
    Ti testovi se meni cine kao veeeeliki stres nakon transfera.. za sada sam misljenja da ih necu raditi nakon FETa, mislim da cu cekat betu.. ali ko zna, mozda promijenim misljenje, pa zena sam, je l' 😁

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Sunny_🐣
    01. Prosinac 2021. 12:19

cure ne stignem baš pratit, ali mislim na vas 😊 želim svima srecu u kojoj god fazi bile 🥰
    nove cure dobrodošle 😊
    ssanjass 🤞🏻❤️🙏🏻

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    01. Prosinac 2021. 12:24

Sani88

Malalarazumijem razocaranost, i meni je tu nesto cudno, na toliki amh jedan vodeci folikul, pa ti bi trebala imat hrpu, a vjerujem da ih na punkciji moze biti i jos, drzim fige i navijam, probaj malo pozitivnije gledat🤗🤞Arnoldica, nakon toliko neuspjeha mislim da bi ti trebali dat uputnicu, nista te ne kosta zatrazit. Ja sam nakon tri neuspjeha u Petrovoj dobila popis za prosirene pretrage, izmedju ostalog i kariogram, odradili u Klaicevoj, nalazi dosli na kucnu adresu,uredni 🤗

A jel zna netko može li se kariogram napraviti u Puli ili Rijeci? Ja sam taman negdje na pola puta pa mi je svejedno gdje, a zg mi ipak daleko

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Arnoldica
    01. Prosinac 2021. 12:24

Mislim uz uputnicu naravno.

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.