ONLINE PSYCHIC + 27-71365-1331
I cast these advanced spells to bring back lost love where i use the supernatural power and forces to reconnect you with one specific person you want back in your existence. Bring back your ex boyfriend friend & make them commit to a relationship with you again using bring back lost love spells that will help ex lost lovers forgive each other.
Losing your loved one can sometimes be inevitable but the process of getting your ex love back to you can be extremely very hard. However, that doesn't mean that you can't win your ex back any faster. Getting people to understand each other and creating the unbreakable bond is the true work of love spells. WHATSAPP +27-71365-1331
https://tbjspiritualhealing.com/
BRING BACK YOUR LOST LOVER WHATSAPP +27-71365-1331
binding love spells || witchcraft spells for love || witchcraft love spells || love spells that work immediately || do love spells work || black magic spells for love || black magic spells love || easy love spells || easy spells for love || love spells chants || chanting love spells || real love spells || full moon spells for love || full moon love spells || powerful love spells || simple love spells || love spells that work overnight || hoodoo spells for love || hoodoo love spells || red candle spells for love || red candle love spells || herbs love spells || white magic spells for love || herbs for love spells || are love spells real || easy love spells with just words || hair love spells || love spells with hair || love spells with honey || spells to attract love || love spells ingredients || ingredients for love spells || psychic love spells || love spells psychic || love psychic spells || love attraction spells VISIT , https://tbjspiritualhealing.com/
Betty Sva sreća da su u ljekarni skužili pa rekli da provjerim prije. Onda ću 1x tjedno pa se nadam da neće biti predoziranja.
Hana Čula sam da se ne čeka toliko, ali pošto mi je prvi pregled sredinom idućeg mjeseca, računam da bi početkom iduće godine trebala biti u postupku. 🙌
Sani88 Vjerovat ću vama curama onda za doze. Ima li preporuke u koje doba dana se uzima D vital?
Ja sam uzimala iza rucka, posto je vit D topiv u mastima prepuruca se uz malo masniji obrok, ja ne volim masno ali recimo sam znala dodat zlicu maslinovog ulja u obrok ili jace zacinit salatu, al to nije pravilo vise kao preporukaSani88 Uzela sam odmah jednu pa ću nastojati tako iza ručka najbolje. Zanima me jel problem ako se uzima Novalac uz D vital i Kendural C? Jesu li to onda prevelike doze vitamina d i željeza pošto ih i Novalac sadrži?
Ja uzimam i Novalac i Kendural C odnedavno jer mi je željezo bilo na granici, a hemoglobin malo ispod. Mislim da nije problem da piješ i jedno i drugo jer je meni tako doktorica dala. Možda ne bi bilo loše prekontrolirati nakon nekog vremena krvnu sliku. Meni se hemoglobin nakon 3 tjedna Kendurala povisio, željezo još nisam vadila. Pijem ga navečer prije spavanja i prva 3 do 4 dana mi je baš kuhalo u želucu i imala sam probavnih problema 😑, ali je onda prestalo, daj mu šansu, ako ti loše legne nemoj odmah odustati 😄
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
MOON SPELLS - BINDING SPELLS - ABORIGINAL SPELLS - whatsapp + 27-71365-1331
I cast these advanced spells to bring back lost love where i use the supernatural power and forces to reconnect you with one specific person you want back in your existence. Bring back your ex boyfriend friend & make them commit to a relationship with you again using bring back lost love spells that will help ex lost lovers forgive each other.
https://tbjspiritualhealing.com/
Bokic,
Od dva, dobili smo jedan trodnevni i naravno isli smo all in 😁 sad cekanje, beta 17.12. ako ne dobijem prije, ako ne uspije onda iduci mjesec u prirodnjak. Dobila decortin i andol, da li to jos netko pije?
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Bokic,
Od dva, dobili smo jedan trodnevni i naravno isli smo all in 😁 sad cekanje, beta 17.12. ako ne dobijem prije, ako ne uspije onda iduci mjesec u prirodnjak. Dobila decortin i andol, da li to jos netko pije?
Pupoo 🥰
Ja sam to pila...decortin ti je da ti srusi imunitet da tijeli bolje prihvati embrij tj "strano tijelo"
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Jutro cure ja sam zamrla iz noćne 😂😂 još je stigla vještica nisu me ovako jajnici boljeli ne pamtim 🙄
Opet nisam sve stigla pohvatati 🙈🤦♀️
DOMLeon kupi dr test i piški sutra 🙊
Kacusha kako si?
Anchy jel se nadzire kraj renoviranju?
Miss Ivy što je sad s endo???
Sve druge curke pusa velika ❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Jel ima koja cura da je u Petrovoj dobila decortin meni ga dr nije nikada spominjala a nekako mi bed sama nametati da mi da obzirom na mog frenda Hashimota 🤔
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Bokic,
Ja pijem
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Jutro cure ja sam zamrla iz noćne 😂😂 još je stigla vještica nisu me ovako jajnici boljeli ne pamtim 🙄
Opet nisam sve stigla pohvatati 🙈🤦♀️
DOMLeon kupi dr test i piški sutra 🙊
Kacusha kako si?
Anchy jel se nadzire kraj renoviranju?
Miss Ivy što je sad s endo???
Sve druge curke pusa velika ❤❤
Kupila vec 😙
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)