Samo da se javim, pregled je proso super, najverojatnije je decko 💕🤭 cekamo nalaz panorame. Sljedeci UZV 6.7.
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Pozdrav drage zenice,
moja prica ide ovako, 15 godina pokusavanja, ja 37, MM 49, oboje visok BMI, uspjeli skinuti 15-tak kg, po preporuci susjede dodjemo do Dr. Lucingera ove godine u 4 mjesecu, zadnja mjesecnica krajem 4-tog mjeseca, sad je cekam, kasni, test negativan. Spremamo se na prvi postupak IVF cim teta mjesecnica stigne. Ima li koga dobra dusa da je isla kod Lucingera na IVF samo da mi malo objasni kako to sve funkcionira iz iskustva :-) Mene plase te aspiracije bez anestezije.
Pratim forum, i citam vas zadnjih mjesec dana , svima koji su upostupku zelim plusice na testovima, a koji cekaju na bete neka budu pozitivne i da se duplaju po pravilu :) drzim fige svima <3 <3 <3
Vjeko super beta🍀..samo neka se pravilno podupla..navijamo💪🏽✨sretnoooo❣️
Hvala puno 🙂
Koji si ti tjedan, nisam polovila, a vidim da su bete lijepe.
ušla u 11..nikako dočekati to drugo tromj.da barem malo odahnem🙈u petak ,drugi uzv i radim prenatalni test pa sam već sad unaprijed nervozna jer čekanje tih nalaza te pojede a osim vjere i nade nemožeš ništa🤷🏽♀️
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Samo da se javim, pregled je proso super, najverojatnije je decko 💕🤭 cekamo nalaz panorame. Sljedeci UZV 6.7.
baš mi je drago ☺️...sretno sa panoramom..nadam se da te ne izluđuje čekanje kao mene ja već unaprijed šizim🙊
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
Pozdrav drage zenice,
moja prica ide ovako, 15 godina pokusavanja, ja 37, MM 49, oboje visok BMI, uspjeli skinuti 15-tak kg, po preporuci susjede dodjemo do Dr. Lucingera ove godine u 4 mjesecu, zadnja mjesecnica krajem 4-tog mjeseca, sad je cekam, kasni, test negativan. Spremamo se na prvi postupak IVF cim teta mjesecnica stigne. Ima li koga dobra dusa da je isla kod Lucingera na IVF samo da mi malo objasni kako to sve funkcionira iz iskustva :-) Mene plase te aspiracije bez anestezije.
Pratim forum, i citam vas zadnjih mjesec dana , svima koji su upostupku zelim plusice na testovima, a koji cekaju na bete neka budu pozitivne i da se duplaju po pravilu :) drzim fige svima <3 <3 <3
Draga AnnaVI..ja osobno nisam bila kod Dr.Lučingera ali dvije poznanice jesu i to sa super rezultatima tako da mi je on bio prvi izbor ako će mi trebati nakon pokušaja na VV...Ništa se ne brini..samo hrabro naprijed,sve se to da izdržati i vjeruj mi da je zanemarivo kad dođe do bilo kakvog napretka😉..želim ti puno sreće i brze rezultate...i ja sam bucka pa evo upalilo od prve🍀✨💪🏽
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
5/25⏳🙏🏽
baš mi je drago ☺️…sretno sa panoramom..nadam se da te ne izluđuje čekanje kao mene ja već unaprijed šizim🙊
Hahaha ja sam izludena od pocetka 😂 toliko sam luda da sam si i dopler kupila i to vec sa 10 tjedana. A tjesim se da je sve sad na UZV bilo savrseno pa se nadam da ce i ta panorama biti, mora biti 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Hvala cure, Stela, Roxy, Kacusha, J_Lo… ❤️Divna i Ribic divne bebice 😍
MakiSTzao mi je za test, nadati se da ce beta drugacije pokazati 🤞
Rainbow prva kontrola ce biti u subotu, za sada ne osjecam nikakve promjene, valjda je jos rano 🤷♀️
Juce na UZ sam se malo razocarala, samo 5 antralnih folikula, 2 na jednom, 3 na drugom jajniku, nadam se da ce se jos koji pojaviti do prve kontrole. I meni se ucinila terapija dosta jaka ali valjda dr zna sta radi 😀 a nadam se da na taj broj antralnih nece biti opasnosti od OHSS…
Koji ti je to dan ciklusa? Imas dobar Amh tako da ve ih sigurno biti jos 😉 Meni je taj prvi uzv uvijek najtraumaticniji, ono hm da vidimo desni jajnik, pa onda lijevi a ja umirem zbog broja 😂 Meni je sutra prvi uzv na 5. dan ciklusa. ❣️
Treci dan ciklusa je bio kad ih je bilo 5, nadam se da ce ih u subotu, osmog dana, biti vise 😀
Sretno ti sutra, da za pocetak bude sto vise folikulica, a kasnije da sve ide kako treba🤞🤗
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Maki, Panda, Divna, Petra ❤❤❤❤❤ hvala cure.. da, ofišli PUPO 😁
Beta 20.6., iz nekog razloga stavili su mi za 12 dana.. sada razmisljam da li se opskrbiti testicima, tko ce cekati 12 dana.. Također, uveli su mi opet clexane i Depo progesteron.. Sve isto kao i kod prvog, samo sada neka se malci prime na pravo mjesto 🙏🙏
Zasto primas clexane? I mene ceka 😁 sretno, najsretnije mirisi mi na dobro 🌈🍀 saljem i jedan 💪 malim junacima, juris na maminu maternicu 💕
Hvala draga Kacusha 😘😘❤❤❤❤ Ne znam koja je mutacija tacno u pitanju, provjerim u nalazima pa ti javim, a pored clexana uzimam i aspirin. Ti si krenula s pikanjem?
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Iman 😍😍🤞🤞 neka se primee.
MakiST žao mi je. Uživaj u ljetu, navijamo na jesen.😘 Jesi kod Poljaka u Cito? Ja sam tamo išla isto na konzultacije i na kraju odustala i u bolnicu direkt..
Panda ja sam stalno pokušavala uhvatit ovulaciju trakicama kad smo prirodno pokušavali, i mislim da je ovo blizu. Slažem se s curama, pokušaj popodne opet. 🤞
DomLeon 😍😍😍
Hvala ti 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Zbog posla tek navece stignem pratiti forum pa ovako zaredam sa postovima, ne zamjerite…
DomLeon, NanaJ drago mi je sto sve ide kako treba i da bebice napreduju ❤️
Vjeko (ako se ne varam) cestitam na pozitivnoj beti
Iman PUPO 😍 sretno, najsretnije 🤞
Panda moguce da je peak bio jutros, i ti si nam uskoro pupo 🤞💃🏼
MakiSt odmori preko ljeta pa na jesen u nove pobjede 🤗
Kacusha da, biopsija je zbog prethodnih pobacaja…
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji