Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maus
    07. Lipanj 2022. 22:39

Dobra večer! Ima li tko da mu je uspjela trudnoća iz prirodnog postupka? I može li mi tko objasniti kako to ide ja sam mislila da se treba piti klomifen a meni je doktor rekao da se prvi dan ciklusa narucim za 8, dan ciklusa. Za dva dana trebam dobiti pa cu ga svakako nazvati kad dobijem i pitati ga dali sam dobro razumjela, dok čekam htjela bih čuti vaša iskustva. Znaci idem u taj postupak odmah nakon neuspješnog feta..danas sam radila betu i negativna je. Bojim se da sad zbog tog estrofema necu možda ni imati jajne stanice sad u ovom ciklusu. 

annboleyn
    07. Lipanj 2022. 22:44

Rainbow_Hope 🌈

Panda ne moraju ti biti iste jačine, bitno je samo da nakon najtamnije ide svjetlija. Radi ujutro i navečer, to bi trebalo biti dosta. Nekima, kao meni, lijeva crta nikad nije jednako tamna kao kontrolna, pogotovo s kineskim trakicama, a ovulacija uvijek potvrđena. Takvu uputu sam dobila i u klinici, ne trebaju biti jednako tamne ili lijeva tamnija.
    Šaljem trakice iz svojeg prirodnog FET ciklusa kad je ovulacija potvrđena uzv-om i bazalnom temperaturom:
    https://ibb.co/1sHX0bp
    annboleyn i ja sam u ovom ciklusu imala identično - 5 antralaca, na kraju 8 js, od toga 6 zrelih. Bitno da su kvalitetne, vidiš da sam na kraju dobila super rezultat, samo hrabro! 💪 Kod nas nema opasnosti od ohss-a

Da, super rezultat kod tebe 👌, primit ce se sad ove iz ET-a a blastice neka budu za FET za par godina 🤗

Mi moramo cekati razvoj embrija do 5., 6. dana jer nece biti ET-a i radice biopsiju blastice (ako ih bude bilo) za genetsko testiranje… uhh, dug je put pred nama ali korak po korak 🙏

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Maus
    07. Lipanj 2022. 22:49

annboleyn tko radi biopsija blastica i što sve možete otkriti na taj nacin?

Iman
    07. Lipanj 2022. 22:53

annboleyn

Iman sretno sutra na transferu!
    Panda nije to jos peak, moraju biti iste jacine ili da testna bude jaca od kontrolne. Nekim zenama naglo potamni tako da ce tebi mozda vec sutra prije podne biti peak, vazno je da ne pijes tecnost i ne piskis par sati prije testa. Sretno ti sa “lovom” na ovulaciju i da sto prije bude FET 🤞

Hvala ti ❤❤ i tebi s bockanjem, da bude sto vise dobrih js 🤞💕

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Maus
    07. Lipanj 2022. 23:36

Maus

annboleyn tko radi biopsija blastica i što sve možete otkriti na taj nacin?

Pronašla sam odgovor

Maus
    08. Lipanj 2022. 07:39

Rainbow_Hope 🌈

Panda ne moraju ti biti iste jačine, bitno je samo da nakon najtamnije ide svjetlija. Radi ujutro i navečer, to bi trebalo biti dosta. Nekima, kao meni, lijeva crta nikad nije jednako tamna kao kontrolna, pogotovo s kineskim trakicama, a ovulacija uvijek potvrđena. Takvu uputu sam dobila i u klinici, ne trebaju biti jednako tamne ili lijeva tamnija.
    Šaljem trakice iz svojeg prirodnog FET ciklusa kad je ovulacija potvrđena uzv-om i bazalnom temperaturom:
    annboleyn i ja sam u ovom ciklusu imala identično - 5 antralaca, na kraju 8 js, od toga 6 zrelih. Bitno da su kvalitetne, vidiš da sam na kraju dobila super rezultat, samo hrabro! 💪 Kod nas nema opasnosti od ohss-a

28.11. znaci da ti je bila ovulacija ili 26. I 27. dok je bila jaca crtica ?

Rainbow_Hope 🌈
    08. Lipanj 2022. 08:17

Maus 28. 11. je bila, nakon peaka ovulacija nastupa za 12-36 h, ovisno o trakicama
    Iman sretno danas! 🍀🍀🍀
    Sretno i DomLeon, Nanaj, Leptirek na UZV! 😘😘😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

Kacusha
    08. Lipanj 2022. 08:53

annboleyn

Hvala cure, Stela, Roxy, Kacusha, J_Lo… ❤️Divna i Ribic divne bebice 😍
    MakiSTzao mi je za test, nadati se da ce beta drugacije pokazati 🤞
    Rainbow prva kontrola ce biti u subotu, za sada ne osjecam nikakve promjene, valjda je jos rano 🤷‍♀️
    Juce na UZ sam se malo razocarala, samo 5 antralnih folikula, 2 na jednom, 3 na drugom jajniku, nadam se da ce se jos koji pojaviti do prve kontrole. I meni se ucinila terapija dosta jaka ali valjda dr zna sta radi 😀 a nadam se da na taj broj antralnih nece biti opasnosti od OHSS…

Koji ti je to dan ciklusa? Imas dobar Amh tako da ve ih sigurno biti jos 😉 Meni je taj prvi uzv uvijek najtraumaticniji, ono hm da vidimo desni jajnik, pa onda lijevi a ja umirem zbog broja 😂 Meni je sutra prvi uzv na 5. dan ciklusa. ❣️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Leky
    08. Lipanj 2022. 08:56

Rainbow_Hope 🌈

ribic sad opet čekanje do nalaza, mi samo čekamo 🙈 ali bebice su preslatke ❤️❤️
    annboleynbome idete s jačom stimulacijom, nadam se da je to pogođeno - kad je prvi uzv?
    ivanaisFET ne može ići u prirodnom ciklusu ako nema ovulacije… Meni je u jednom pokušaju bila loša ovulacija i morali smo ga otkazati.
    Razumna nema brufen veze s tim kakva ti je mjesečnica, nego je vjerojatno zbog hormona u FET-u endometrij bio deblji, tako je meni uvijek nakon FET-a, a brufene ne pijem nikad
    Leky hvala ti ❤️princeza je već curka i pol - jeste se odlučili za ime? Osjećam se super, baš to - ne usisavam i ne dižem teško, ostalo sve normalno 💛
    MakiSTžao mi je ako je to realno stanje stvari, ali kako je sjena još tu, ajmo pričekati betu 🤞
    Roxy ❤️ krećeš i ti uskoro 🤞
    Sunny, J_Lo, darliv ❤️❤️❤️Panda pusti što je kasno - bitno da ju niste profulali! Sad obavezno trakice - kad imaš opet UZV i kakav je endo?

Rainbow princeza je jos uvijek no name, previse je lijepih zenskih imena pa nikako da se odlucimo, iako imam favorit 😁 kad imas betu? Vjerovatno si napisala negdje ali nisam ulovila
    DomLeon sretno danas, pozdravi nam Juliu 😘

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Kacusha
    08. Lipanj 2022. 08:58

annboleyn

Rainbow_Hope 🌈

Da, super rezultat kod tebe 👌, primit ce se sad ove iz ET-a a blastice neka budu za FET za par godina 🤗

Mi moramo cekati razvoj embrija do 5., 6. dana jer nece biti ET-a i radice biopsiju blastice (ako ih bude bilo) za genetsko testiranje… uhh, dug je put pred nama ali korak po korak 🙏

Ja za tu biopsiju nisam cula. Jel to zbog spontanih ili? Sretno 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.