Pozdrav drage zenice,
moja prica ide ovako, 15 godina pokusavanja, ja 37, MM 49, oboje visok BMI, uspjeli skinuti 15-tak kg, po preporuci susjede dodjemo do Dr. Lucingera ove godine u 4 mjesecu, zadnja mjesecnica krajem 4-tog mjeseca, sad je cekam, kasni, test negativan. Spremamo se na prvi postupak IVF cim teta mjesecnica stigne. Ima li koga dobra dusa da je isla kod Lucingera na IVF samo da mi malo objasni kako to sve funkcionira iz iskustva :-) Mene plase te aspiracije bez anestezije.
Pratim forum, i citam vas zadnjih mjesec dana , svima koji su upostupku zelim plusice na testovima, a koji cekaju na bete neka budu pozitivne i da se duplaju po pravilu :) drzim fige svima <3 <3 <3
Hi, dobro nam došla, a još prije otisla na vedrije teme 🤞. Ja sam kod dr Lucingera i super je, bas veliki čovjek i stručnjak. Ja sam u prvoj stimulaciji ostala trudna ali bebi je stala cirkulacija a baš sam debela. Tako da i debele ostaju trudne. Možda se i vidimo. Ja trenutno idem na fet.
Postupak je jednostavan. Nazoveš ga na 1dc i onda ti on kaže da nazoveš sestru Mariju i dogovoris termin za uzv.
Ja idem prije posla pa nas sve napišu u 8h. Koja dođeš ta ideš ili ako su žene zapisane onda ide redom, a zapisane su. Nemoj se brinuti stvarno ide brzo. Skineš gaće i hlače i ideš na stol tamo te pogleda uvz i to je to. Dok se ti oblacis dr smislja terapiju i kaže ti što da uzmeš i kad da dođeš opet. Svaki uzv košta 200kn a traje max 5min. Budi obazriva prema drugim ženama koje isto rade i ne ulazi u spike, sve se žurimo... Barem se ja trudim tako, a ako baš hoćeš pričati onda ga nazovi ili pričekaj da se gužva raščisti.... Onda se kod sestre Marije naručiš na dan kad ti je dr rekao da dođeš i to je to. Odeš u ljekarnu i kupiš to što trebaš,sestra Marija ti po štambilja recepte.
I tako ideš 8 do 10 puta do aspiracije.
Prije aspiracije popijes ketonal i normbel i kad dođeš u polikliniku Joza ti da i rakiju. Ja trazim anesteziju koja košta 1000kn. Meni je dr asoirirao u prosjeku 14 occita. I ok boli, ali je dr nevjerojatno spretan. Joza te drži za ruku i Marija, zezate se i za max 4min si gotova. Stvarno to ne traje ni 5 min. Iskreno više me je boljelo ispitivanje prohodnosti jajovoda.
Nadam se da sam ti pomogla. Ako imaš još koje pitanje, tu sam 🙃
Iman neka Gospodin podari 🤞💚🙏
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hvala cure, Stela, Roxy, Kacusha, J_Lo… ❤️Divna i Ribic divne bebice 😍
MakiSTzao mi je za test, nadati se da ce beta drugacije pokazati 🤞
Rainbow prva kontrola ce biti u subotu, za sada ne osjecam nikakve promjene, valjda je jos rano 🤷♀️
Juce na UZ sam se malo razocarala, samo 5 antralnih folikula, 2 na jednom, 3 na drugom jajniku, nadam se da ce se jos koji pojaviti do prve kontrole. I meni se ucinila terapija dosta jaka ali valjda dr zna sta radi 😀 a nadam se da na taj broj antralnih nece biti opasnosti od OHSS…
Koji ti je to dan ciklusa? Imas dobar Amh tako da ve ih sigurno biti jos 😉 Meni je taj prvi uzv uvijek najtraumaticniji, ono hm da vidimo desni jajnik, pa onda lijevi a ja umirem zbog broja 😂 Meni je sutra prvi uzv na 5. dan ciklusa. ❣️
Treci dan ciklusa je bio kad ih je bilo 5, nadam se da ce ih u subotu, osmog dana, biti vise 😀
Sretno ti sutra, da za pocetak bude sto vise folikulica, a kasnije da sve ide kako treba🤞🤗
Ja imam prvi ultrazvuk u subotu.. prebacili me ranije, s ponedjeljka 8.dan ciklusa, na subotu 6.dan. valjda ce se kod mene vidjet bar nešto.. 🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Samo da se javim, pregled je proso super, najverojatnije je decko 💕🤭 cekamo nalaz panorame. Sljedeci UZV 6.7.
baš mi je drago ☺️…sretno sa panoramom..nadam se da te ne izluđuje čekanje kao mene ja već unaprijed šizim🙊
Hahaha ja sam izludena od pocetka 😂 toliko sam luda da sam si i dopler kupila i to vec sa 10 tjedana. A tjesim se da je sve sad na UZV bilo savrseno pa se nadam da ce i ta panorama biti, mora biti 🙏🏼
vjerujem da će sve biti savršeno😀dobro kažeš moraaaa biti🤞🏼kad očekuješ nalaze?
🙋🏽♀️-41.g. 🙋♂️-43.g.
jajovodi✂️,
Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️🔥
Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
5/25⏳🙏🏽
Rainbow prva kontrola ce biti u subotu, za sada ne osjecam nikakve promjene, valjda je jos rano 🤷♀️
Juce na UZ sam se malo razocarala, samo 5 antralnih folikula, 2 na jednom, 3 na drugom jajniku, nadam se da ce se jos koji pojaviti do prve kontrole. I meni se ucinila terapija dosta jaka ali valjda dr zna sta radi 😀 a nadam se da na taj broj antralnih nece biti opasnosti od OHSS…
Koji ti je to dan ciklusa? Imas dobar Amh tako da ve ih sigurno biti jos 😉 Meni je taj prvi uzv uvijek najtraumaticniji, ono hm da vidimo desni jajnik, pa onda lijevi a ja umirem zbog broja 😂 Meni je sutra prvi uzv na 5. dan ciklusa. ❣️
Treci dan ciklusa je bio kad ih je bilo 5, nadam se da ce ih u subotu, osmog dana, biti vise 😀
Sretno ti sutra, da za pocetak bude sto vise folikulica, a kasnije da sve ide kako treba🤞🤗
Ja imam prvi ultrazvuk u subotu.. prebacili me ranije, s ponedjeljka 8.dan ciklusa, na subotu 6.dan. valjda ce se kod mene vidjet bar nešto.. 🤞
Ma vidjet ce se sigurno, u subotu razmjenjujemo pozitivna iskustva, nadam se 🤗 koji ce ti to biti dan stimulacije? Mene malo brine sto nemam nekih simptoma od stimulacije, nema nikakvih probadanja, jajnike ne osjetim, jedino sam malo vise pospana nego inace 😂
👩🏻🦰 39, 🧔🏻36
Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
Kariogrami: uredni
Trudimo se od 2.2018.
6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
02/2022 💔 12GN
1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️
Samo da se javim, pregled je proso super, najverojatnije je decko 💕🤭 cekamo nalaz panorame. Sljedeci UZV 6.7.
baš mi je drago ☺️…sretno sa panoramom..nadam se da te ne izluđuje čekanje kao mene ja već unaprijed šizim🙊
Hahaha ja sam izludena od pocetka 😂 toliko sam luda da sam si i dopler kupila i to vec sa 10 tjedana. A tjesim se da je sve sad na UZV bilo savrseno pa se nadam da ce i ta panorama biti, mora biti 🙏🏼
vjerujem da će sve biti savršeno😀dobro kažeš moraaaa biti🤞🏼kad očekuješ nalaze?
Za 2 tjedna 🙏🏼
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
MakiST žao mi je 😘
DOMLeon Julia velika cura 🥰 čestitam na urednom pregledu
Iman PUPO 🥰🥰🥰🥰 nek se cvrsto prime za mamicu 😊 evo ti malo prasine 🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
Nanaj super da je sve u redu 😊
Medenko sretno sutra 😊
Cure koje sutra nesto imate sretnooooo 🥰🤞🤞🤞🤞
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala ti :)
Sad mi je lakse :-)
Ja cu sigurno morati "izazvati" ciklus , jer ga nema (inace neredovni).
Znaci 1 dc se javim doktoru i taj dan se ne moram pojaviti u ordinaciji? vec kad mi Marija da termin za UZ (a to je sledeci dan ili)?
Naravno da hoce 😊 Meni je sutra 5. dan ciklusa pa javim.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ma vidjet ce se sigurno, u subotu razmjenjujemo pozitivna iskustva, nadam se 🤗 koji ce ti to biti dan stimulacije? Mene malo brine sto nemam nekih simptoma od stimulacije, nema nikakvih probadanja, jajnike ne osjetim, jedino sam malo vise pospana nego inace 😂
Rano je to, kad budes pred aspiraciju osjetit ces ih 😁😂
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
Razumna legendo "i debele ostaju trudne!" ❣️💖💕
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👨🦰 Oligo-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji