Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    dreamer ❤
    15. Travanj 2022. 13:38

Curke da se javim. Aspiracija prošla 😄 Izvadili 22 oocite. Sad odmor i nadanje da nebude hiper 🤞🥰

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Stela_M
    15. Travanj 2022. 13:54

Angeleyes čestitam draga 😚🤭🤗🥰❤️
    Amelie  haha onda imaš vremena dok šiza ne krene 🤗🙈 što se tiče mog postupka i nisam baš nestrpljiva nekako sam prihvatila da moram čekati i da druge nema, pretpostavljam da će u 7 mj biti ali moram još na pregled prije toga 🤗🙈
    Avocado 🤗🤗❤️
    Malala žao mi je zbog tvog gubitak ❤️ sad si pupica mazi bušu 🤗❤️
    Aries čestitam draga od srca ❤️❤️❤️❤️
    Nanaj baš se lijepo beta poduplala čestitam 🥳🥳🥳❤️
    **I za kraj sam ostavila dio koji mene osobno ljuti i jučer sam još mislila pisati o tome pa sam se premišljala ali jače je od mene... zato se ispričavam na podužem postu ili ako će netko osjećati uvrijeđen jer mi to nije namjera...drage moje žene sve mi svašta čitamo, googlamo i istražujemo ali da li je moguće da nakon što ste pročitale knjigu it's all start with egg (ili kako se već zove) da napišete takvu glupost da D chiro inositol nije za žene za pcos I da sugerirate curi, mislim da je u pitanju Mia, da ga niti slučajno ne uzima jer je bolji  myoinositol, u kojoj to medicinskoj studiji piše? pa jel moguće da ako ti dr kaže kupi to to i to da se to proispituje i nagovara nekoga da to ne uzima?? ja sam još uvijek u šoku i takve stvari me baš ljute, nije svaki pcos jednak ima ih četiri tipa nažalost uz koji dolazi jos koja dijagnoza tipa IR, probelmi s androgenim hormonima, izostanak ovulacije i općenito izostanak menge sukladno tome liječnika daje preporuku za lijek iz tih parametara a ne ne osnovi pročitane knjige i nije u redu da mi ovdje, mogu slobodno i sebe u to svrstati, proispitujemo odluku mpo liječnika i nekome sugeriramo nešto što smo negdje pročitale... meni je žao ako se netko na ovo sve uvrijedio ali mi nismo liječnici ipak su ti ljudi godinama studirali i čisto sumnjam da bi dr propisao nešto bilo kojoj od nas a da je štetno, naravno da ima liječnika koji nisu opravdali tu svoju titulu ali je takvih malo... eto toliko od mene🤷‍♀️ mogla bi tri dana pisati ali i ovako je dugačak post 🙄

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    15. Travanj 2022. 13:55

dreamer ❤

Curke da se javim. Aspiracija prošla 😄 Izvadili 22 oocite. Sad odmor i nadanje da nebude hiper 🤞🥰

Wow odličan broj 🤞🤞 da se se što više oplodi 🤞🤞❤️

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

dreamer ❤
    15. Travanj 2022. 14:13

Stela_M

dreamer ❤

Wow odličan broj 🤞🤞 da se se što više oplodi 🤞🤞❤️

❤❤❤

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

DOMLeon🤰🏽⏳💙❤❤
    15. Travanj 2022. 14:18

Stela u pravu si ima tu onih zena koje kad neznaju sta bi pisale bubaju gluposti.Cure kako je Stela rekla slusajte svoje doktore forum je vise sugestivan al neki si tu uzimaju za pravo drugima rec NEMOJ TO PIT ILI OBAVEZNO TO POPIJ.Pa cekaj malo zasto mi onda uopce idemo lijecniku kad tu pojedinke sve znaju?!?Cure manite se davanja krivih informacijama curama koje ovdje dodu po savjet jer kao ni mi koje smo u tom duze pa nismo znale  neznaju.UZAS 😑

👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
    20.07.2013 🧒🏻Leon
    VV '21 4🐧
    1/ET 09.2021 B➖
    FET 11.2021 B➖(biokemijska)
    23.09.2022.👧🏼Julia
    25.09.2023 👧🏼 Kali
    ❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ

Rainbow_Hope 🌈
    15. Travanj 2022. 14:42

Malala sretno 🍀
    Dreamer odlična berba, nadam se da će te hiper zaobići 🤞
    Nanaj odlična beta! 🥳🥳🥳
    ----
    Stela slažem se, ali isto tako svatko od nas mora odlučiti za sebe koji će savjet prihvatiti... Ja konkretno nikad ne bih dala savjet koji nisam provjerila u znanstvenim studijama, ali ja sam znanstvenik, imam pristup bazama i obrazovanje koje mi omogućuje to čitati i razumjeti. Isto tako, ne bih poslušala savjet koji nisam sama provjerila i/ili prokomentirala sa svojim doktorom. Recimo, meni ni reumatolog ni MPO dr nisu rekli da ANA bude pozitivna kod potpuno zdravih pojedinaca od Estrofema i progesterona, a ja sam je konkretno vadila odmah nakon stimuliranog FET-a. Mislila sam da imam autoimunu bolest, a postoji 5 kvalitetnih studija koje to pokazuju. 🤷 Treba naći zdravu mjeru između potpunog povjerenja doktoru i traženja rješenja drugdje. Uvijek cum grano salis.

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

petra30
    15. Travanj 2022. 14:50

Malala pupo❤️❤️❤️❤️! Navijamo🤞🍀❤️!
    Nanaj divna je, ma odlicna❤️! Čestitam🎉!
    Aries😍😍😍!
    Ribic taman sam ti htjela pisat za Vagisan i vidim da si kupila👌... Ja ga po preporuci ginekologa koristim,po potrebi, otkad sam pocela koristit utrice i odlican mi je...
    Flekica definitivno će ti propast prijepodne😏... Meni su nalazi bili oko 12... Sretno u postupku ❤️!
    Dreamer 22 op op! Prava koka🥚🥚❤️! Sad dekica i odmor 😘!
    Miss, Ma , Sunny, Stela, Sani, Anci i sve druge drage ženice šaljem puseeee 😘😘😘😘!
    Avocado skoro sam propustila napisat, treca beta ti je mrak😍!

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Sunny_🐣
    15. Travanj 2022. 14:50

Stela pretpostavljam da se referiras na moj post. Ja na forum gledam kao savjetodavnu platformu gdje razmjenjujemo iskustva i dajemo podršku i preporuke jedna drugoj. Lijecnicko misljenje je uvijek (bar za mene pa tako pretpostavljam i za sve ostale cure ovdje) iznad bilo cega sto procitam na forumu. Ali me iskustva na forumu natjeraju da preispitam, sama proucim i dodatno se savjetujem sa doktorom prije odluke da li cu koristiti neki od suplemenata koje mi je on preporucio. Konkretno je meni doktorica iz Petrove preporucila uzimanje dodatka sa myoinositolom jer je, po njenim rijecima, to jedini suplement cije je djelovanje potvrdeno u zanstvenoj literaturi. Buduci da se vise puta na forumu pisalo da doktori preporucuju insitol (bilo koji), sam isla detaljnije citati o razlikama izmedu podskupina inositola. Govorim o znanstvenim clancima dostupnim na netu, a ne o clanku u 24sati. Myoinositol je jedina podvrsta inositola koja se preporucuje kod PCOSa, kao sto mi je i doktorica rekla. Potpuno se slazem s tobom da doktori imaju uvid u cijelo nase zdravsteno stanje i na temelju toga odreduju terapiju i suplemente, ali isto tako smo se tu vise puta uvjerili da se to odradi dosta površno. Zato volim ovaj forum jer ti skrene pozornost na nesto i potakne te da to malo dublje istrazimo za nase dobro ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    15. Travanj 2022. 14:51

Malala PUPO čestitam 🥰 nek se cvrsto primi
    Nanaj 🥰🥰🥰 odlicno duplanje 😊

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Stela_M
    15. Travanj 2022. 15:05

Sunny_🐣

Stela pretpostavljam da se referiras na moj post. Ja na forum gledam kao savjetodavnu platformu gdje razmjenjujemo iskustva i dajemo podršku i preporuke jedna drugoj. Lijecnicko misljenje je uvijek (bar za mene pa tako pretpostavljam i za sve ostale cure ovdje) iznad bilo cega sto procitam na forumu. Ali me iskustva na forumu natjeraju da preispitam, sama proucim i dodatno se savjetujem sa doktorom prije odluke da li cu koristiti neki od suplemenata koje mi je on preporucio. Konkretno je meni doktorica iz Petrove preporucila uzimanje dodatka sa myoinositolom jer je, po njenim rijecima, to jedini suplement cije je djelovanje potvrdeno u zanstvenoj literaturi. Buduci da se vise puta na forumu pisalo da doktori preporucuju insitol (bilo koji), sam isla detaljnije citati o razlikama izmedu podskupina inositola. Govorim o znanstvenim clancima dostupnim na netu, a ne o clanku u 24sati. Myoinositol je jedina podvrsta inositola koja se preporucuje kod PCOSa, kao sto mi je i doktorica rekla. Potpuno se slazem s tobom da doktori imaju uvid u cijelo nase zdravsteno stanje i na temelju toga odreduju terapiju i suplemente, ali isto tako smo se tu vise puta uvjerili da se to odradi dosta površno. Zato volim ovaj forum jer ti skrene pozornost na nesto i potakne te da to malo dublje istrazimo za nase dobro ❤️

Ma nije na tvoje više vas je pisalo, nisam imala lošu namjeru niti se pravim pametna samo ne volim takve stvari, pcos je sam po sebi kompleksna dijagnoza i kao takav ima više vrsta a samim time i drugačije pristupe u liječenju  naravno da svaka od nas istražuje, što je u mpo priči normalni dio naše svakodnevice, ali isto tako sve smo individualne pa samim time i pristup liječenja je takav... nažalost dns previše doktora postavlja olako tu dijagnozu a zna se što iz iste proizlazi... 

10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.