Avocado sretno❤️! Javi nam se s izvještajem čim obavis💪🍀!
Stella❤️ ultrazvuk je u petak... Ma samo nek bude sve ok. Onda nemaju veze ni ove mucnine, niti mirovanje, niti strah od wc-a🙈... I ja vam se žene kunem da mi smrad lijekova ide kroz kožu van🙈. Smrdim sama sebi i bila bi u kadi svakih 10 minuta da smijem🥴. I kaj s ovim "viskom" utrica koji sad po defoltu ne izlaze van obzirom da se ne krećem? Tocno osjetim kolko se toga skupilo, jucer sam čeprkala van🙈. Eto, malo sam se pojadala i razveselila vas s viškom informacija koje niste trazile😂🙈...
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Stela slazem se tobom..ja sam od prošlog postupka do ovog skinula 6 kg, smanjila slatko, pekaru i tak te gluposti..vjerujem da je i to pomoglo za stanice..da sam se malo vise potrudila i sve izbacila totalno sigurno bi i vise skinula 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Poludio forum dva puta mi postao 🤣🤣🤣
Anchy da da obavezno bebe odvedi u šetnju zbog cirkulacije i uživajte na sunčeku malo prirodnog vit D neće škoditi 🤗🤭❤
Ma dobro sam, hvala na pitanju, boostam se , vježbam i zdravo papam i čekam 🤣🤣 baš mi se sve otegnulo između postupaka ali nema veze taman sebe dovedem u red 👌❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stella❤️ ultrazvuk je u petak… Ma samo nek bude sve ok. Onda nemaju veze ni ove mucnine, niti mirovanje, niti strah od wc-a🙈… I ja vam se žene kunem da mi smrad lijekova ide kroz kožu van🙈. Smrdim sama sebi i bila bi u kadi svakih 10 minuta da smijem🥴. I kaj s ovim "viskom" utrica koji sad po defoltu ne izlaze van obzirom da se ne krećem? Tocno osjetim kolko se toga skupilo, jucer sam čeprkala van🙈. Eto, malo sam se pojadala i razveselila vas s viškom informacija koje niste trazile😂🙈…
Hahaha ne brini organizam uzme sebi koliko treba, jel moraš strogo mirovati ili?
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stella❤️ ultrazvuk je u petak… Ma samo nek bude sve ok. Onda nemaju veze ni ove mucnine, niti mirovanje, niti strah od wc-a🙈… I ja vam se žene kunem da mi smrad lijekova ide kroz kožu van🙈. Smrdim sama sebi i bila bi u kadi svakih 10 minuta da smijem🥴. I kaj s ovim "viskom" utrica koji sad po defoltu ne izlaze van obzirom da se ne krećem? Tocno osjetim kolko se toga skupilo, jucer sam čeprkala van🙈. Eto, malo sam se pojadala i razveselila vas s viškom informacija koje niste trazile😂🙈…
Jao Petra 😂😂😂 sorry al umrla sam sad od smijeha 😂😂 jel bar ne krvariš vise?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hahaha ne brini organizam uzme sebi koliko treba, jel moraš strogo mirovati ili?
Na hitnoj su rekli strogo, moja mpo "samo" mirovati nije dalje precizirala, soc. ginic mi je rekel "krevet, wc i eventualno balkon za suncanje. Tak da ležim, idem do wca i napravim par koraka po kući... 🙈
Nadam se da ako bude sve u petak ok, da budem mogla uskoro ipak neku laganu šetnjicu nabaciti. 🙃
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Stela slazem se tobom..ja sam od prošlog postupka do ovog skinula 6 kg, smanjila slatko, pekaru i tak te gluposti..vjerujem da je i to pomoglo za stanice..da sam se malo vise potrudila i sve izbacila totalno sigurno bi i vise skinula 🙈
I ja se slažem da je sve to bitno. Ja sam dovela BMI do 22,5-23, pazila na prehranu, uzimala suplemente, svaki dan šetnja 5-8 km, i mislim da je to ipak imalo utjecaja na rezultat. Od 5 jajnih stanica, jedna za transfer i dvije jako dobre blastice - meni je to uspjeh, čak je i doktorica komentirala da se ni u snu nije tome nadala. Tako da jedan dio ipak možemo i mi odraditi, nije da je sve u tome, ali ako ništa drugo, tijelo je zdravije i ja se bolje osjećam 🤷♀️
Sunny dogovoreno, divna si ❤️
Maslačak ta očinska ljubav je nešto predivno, jedva čekam da moj mm to doživi ❤️
Nika hvala bogu da je sve dobro 🤗❤️
Petra držim fige da sve bude ok 😊 ja sam primijetila da mi mokraća ima neugodan miris od utrića, a to s tim viškom 🙈 Samo se nadam da će nam se sve to isplatiti 💪
Anči samo polako, onako kako ti tijelo kaže ❤️
Avocado čekamo! 🤞
Medic jesi radila trombofilije, ANA, ENA?
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Evo ekipica da se i ja javim... dobila sam menstruaciju kroz vikend, lagano smeđkasto od petka nastavilo subotu, nedjelja vec kao sukrvavo, a od jučer prava menstruacija (obilna dosta, i prije je bila ali ovaj put poprilicno). Čula sam se sa dr, i od danas krecem s Estrofenima 3x1 i ovaj ciklus planirani FET. U utorak 1. UZV. (Prosli mj nije odrađen ET jer je bilo 40 folikula, 16 jajnih stanica, 3 oplođene, 1 otpala..ostali na 2 🐧🐧). I dr je ocekivao vise, a i mi ali dobro, sretni smo i zahvalni i za ta 2. Otprije 15tak dana sam izbacila kruh, peciva, sokove i osjecam se bolje, drago mi je da sam nesto dobro napravila za sebe između ova dva ciklusa. Mislila sam da ce duze trebati do 1.menstruacije nakon ICSI, ali valjda su lijekovi to malo sredili. (Imala sam ciklus 35 dana..). Eto, upadate-ane ste 😂 svima želim svu sreću 🥰
🙎🏼30 oligotheratozoospermija
🙎♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap
Poludio forum dva puta mi postao 🤣🤣🤣
Anchy da da obavezno bebe odvedi u šetnju zbog cirkulacije i uživajte na sunčeku malo prirodnog vit D neće škoditi 🤗🤭❤
Ma dobro sam, hvala na pitanju, boostam se , vježbam i zdravo papam i čekam 🤣🤣 baš mi se sve otegnulo između postupaka ali nema veze taman sebe dovedem u red 👌❤
Sad bar javljaju ljepe dane pa se tome bas veselim 😍❤️
Vjerujem da te ubija čekanje, al stvarno će proletit..nisam ni ja vjerovala kad su mi drugi govorili 😅 kao da sam jučer kukala da moram čekat 6 mj, a evo ssd sam pupo 🙈
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Jao Petra 😂😂😂 sorry al umrla sam sad od smijeha 😂😂 jel bar ne krvariš vise?
Pa normalno da jesi😂 i meni je istovremeno i smiješno i izluđujuce🙈. Ne krvarim,hvala Bogu🙏...
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
Ostalo 6 🐧❤️
5-12tt hematom+mirovanje
Sortiraj odgovore
Najstariji