Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    21. Ožujak 2022. 21:46

Mart0409

Stela_M

Mart0409

Stela_M

Mart0409

Pozdrav cure 👋🏻
    Čitam vas već par dana i odlučila sam vas pitati par pitanja.
    Ukratko da ispričam svoju priču. 2019. godine sam iz prvog pokušaja ostala trudna, ali došlo je do pobačaja u 18tt. Nakon oporavka i odluke da krenemo ispočetka sad je već prošla godina i pol. Ali sad ne ide nikako. U dogovoru s ginekologom plan je da se ide na humanu reprodukciju i da krenemo s postupcima.
    Pošto mi je danas počeo novi ciklus ovaj tjedan idem vadit krv za spolne hormone i štitnjaču, briseve, pa progesteron i sve što moram napravit. Spermiogram se također planira čim prije. Sad me zanima u koju bolnicu da odem na vađenje krvi, Vinogradska ili Merkur? Kakva imate iskustva i koliko treba čekati da se dobije razgovor na humanoj?
    Isprike na dugom postu, skratila sam koliko sam mogla.

Pozdrav, dobrodošla što se tiče vađenja krvi za spolne hormone i na Merkuru kao i Vinodolskoj se moraš naručiti jedino gdje ih možeš napraviti bez naručivanja je Petrova tako da možeš i tamo otići pa sve obaviti.. nisi navela gdje bi išla u postupak odn koju bolnicu tako da je teško dati odg koliko se čeka na konzultacije.. na prvim stranicama imaš jako korisnih info pa malo prouči, sredi potpis da te lakše pratimo i pucaj s pitanjima 😁 sretno 😍

Tražim informacije, pa još ne znamo točno gdje bi. Za sad Vinogradska. Išla bi u Petrovu, ali tamo ne mogu vadit hormon štitnjače. A rado bi sve na jednom mjestu i odjednom obavila.
    Tako da tko ima informacije za Vinogradsku slobodno pišite. Zanima me sve 😁

Sve možeš u Petrovoj oni uzorak krvi šalju na Rebro i nalaze od štitnjače dobiješ doma poštom

Uhh.. hvalaaaa.. Onda ću u Petrovu. Zato sam i nisam htjela ići tamo jer mi je rečeno da ne rade sve pretrage, tj za štitnjaču. A super je što može bez naručivanja. Dobro da sam se tu registrirala, dobivam točne informacije. Haha

Ja sam neki dan išla vaditi krv između ostaloga i apsolutno sve za štitnjaču svi su mi nalazi došli na mail, moraš papir tamo ispuniti da ti dođe na mail, osim štitnjaču to dođe poštom kroz cca 7 dana, mene smara to naručivanje i ful mi je nezgodno zbog posla pa mi je ovo u Petrovoj super jer mogu sada birati kada ću ići 😁🙈 od 7 do 9 ti se vadi krv a prije toga imaš na ulasku u bolnicu kontejner gdje obaviš trijažu 🤗

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• ribic
    22. Ožujak 2022. 06:14

Tina0409 Sto si dobila za stopericu i koju dozu?

Jutro svima! Drzite se curke💪

Mi jucer imali uzv i na 5 folikula smo, uveli cetrotide.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Angeleyes
    22. Ožujak 2022. 06:44

Jutro svima! Evo 10dnt test: https://ibb.co/84G1tB4 🤞🏻🙏🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Sunny_🐣
    22. Ožujak 2022. 07:01

Razumna ne bih se složila za embio glue. Kao i vecina stvari u ivfu nista nema garanciju da pomaze, a nekima mozda pomogne. Takav stav onda mozes imati i za intralipidnu koju ima samo podobnik ili za Decortin koji također ne daju svi liječnici. Jer ako te stvarno pomazu 100% zasto nemaju svi intralipidnu i zasto ne daju svi decortin? Hocu reci neki doktori pogotovo privatnici koji u svoje klinike mogu uvesti sto žele od "dodataka" su na temelju svog znanja uveli određene "dodatke" u svoju ponudu. A sad dal ce nekom pomogao embrio glue ili intralipidna to nikad necemo znat sa sigurnoscu 🤷‍♀️ evo mi smo koristili embrio glue u zadnjem postupku. 
    Afrodita znam da Repromed i IVF poliklinika imaju embrio glue. Raspitaj se kod biologa da li ga preporucuju u vasoj situaciji. Sretno 😊🍀
    Mart možes sve vaditi u Petrovoj. Samo pazi da su ti nalazi za štinjacu na zasebnoj uputnici. Jer to salju na rebro pa ako nisu na zasebnoj uputnici nece ti htjet izvadit krv za stitnjacu dok ne doneses zasebnu uputnicu. Tak je meni bilo prije 2 tjedna 😁 sretno
    Angeleyes divna crta 😊😊😊
    Sani ❤
    Arnoldica 😘
    Avocado sretnoooo 😘🍀
    Cure koje danas nest imaju sretnooooo 🍀🍀🍀🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    22. Ožujak 2022. 07:03

MakiST žao mi je 😞😘

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Medic29
    22. Ožujak 2022. 07:16

Lijep pozdrav drage zene. Evo i mene,pisala sam proslu godinu ovdje. Mi smo trenutno na pauzi. Nakon ponovnog spontanog u 12 mj,mislim da se polako spremam na novi postupak,ali ovaj put se toliko bojim ponovne boli od spontanog. Nakon svega razmisljam dali je doktorima u klinici nesto promaklo jel nakon 2 spontana bas mi se ne cini da je sve ok kako kazu,navodno mi je odradeno sve sto treba biti i svi nalazi su ok. Mi smo u Njemackoj,dali mi moze neka od vas napisat sto bi bilo dobro da jos kontorliram? Pregledi su bili ovi:
    Struganje maternice,tkivo je islo na biopsiju,trombofilija,imunosistem,hormoni,stitnjaca(nekako mi se cini da je to malo)
    Kod supruga sve ok.
    Da napomenem od kako smo krenuli na potpomognute,imam probleme sa menstruacijom,36-38 dana,sad poslije spontanog u 12 mj imala sam samo jednu menstruaciju 18.2 i sljedece ponovno nema na vrijeme.

Ja 31
    Suprug 34
    Vanmatericna ljevi jajovod 2018
    Vanmatericna desni jajovod 2019(obe trudnoce prirodnim putem)
    Dijagnoza neprohodni jajovodi
    1 IVF 2 blastociste beta 0😪25.12.2019
    Smrznute 2 blastociste beta 0😪 3mj.2019
    2 IVF 1 blastocista beta 0😪 3.6.2019
    3 IVF 2 blastociste 7.12.2020 beta 114,
    22.12 beta 19,635 i ❤6+1
    11.01.2021 srce prestalo kucat,kiretaža😥10tjedan
    11 mj. smrznuta blastocista,beta 230
    23.12.2022 srce prestalo kucati,kiretaza 9 tjedan😪

Tina0409
    22. Ožujak 2022. 07:46

Ribic dobila sam brevactid 5000 i decapeptih 0,1 2komada.

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

AuroraB
    22. Ožujak 2022. 08:00

ribic

Tina0409Sto si dobila za stopericu i koju dozu?

Jutro svima! Drzite se curke💪

Mi jucer imali uzv i na 5 folikula smo, uveli cetrotide.

Ribic moja cimerica je imala super rezultate s Enolvom, od 5 folikula, na kraju izašla 2🐧🐧 plus uredna trudnoća iz ET-a🐣🐣 Nek i tebi tako bude🤞🤞
    Angeleyes crtica je top🥰
    Anči 🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀❤
    Sani88 baš mi je žao...

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    22. Ožujak 2022. 08:05

Medic29 ne znam koliko detaljno je suprugova sperma analizirana, ali nakon dvije vanmaternične i dva spontana, mislim da bi vama vrijedlo probati neku od metoda genetskog ispitivanja blastica (PGD, PGS) ili skupiti snage i pokušati ponovno dok se ne potrefi dobar zametak🤷‍♀️ 🦋

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    22. Ožujak 2022. 08:06

Agnelyes divna crtaa🤗😍
    MakiSt Zao mi jee😔ali idemo dalje boriti se💪
    Sunny slazem se sa tobom ja kad sam bila  u Splitu jednom je moja rekla da bar imamo embrio gole, ja  ja pitala kaze nazalost nemamo i da nekim stvarno pomogne.
    Ja cu sada iduci put u Repromeda sve traziti i pitati sta god ima i sta preporucuje jer on ima i taj gel i i skračing.
    A šta je intrapildna i drecotin to neznam?

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.