Hvala cure, iz prvog reda 😘😘😘
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Pozdrav cure 👋🏻
Čitam vas već par dana i odlučila sam vas pitati par pitanja.
Ukratko da ispričam svoju priču. 2019. godine sam iz prvog pokušaja ostala trudna, ali došlo je do pobačaja u 18tt. Nakon oporavka i odluke da krenemo ispočetka sad je već prošla godina i pol. Ali sad ne ide nikako. U dogovoru s ginekologom plan je da se ide na humanu reprodukciju i da krenemo s postupcima.
Pošto mi je danas počeo novi ciklus ovaj tjedan idem vadit krv za spolne hormone i štitnjaču, briseve, pa progesteron i sve što moram napravit. Spermiogram se također planira čim prije. Sad me zanima u koju bolnicu da odem na vađenje krvi, Vinogradska ili Merkur? Kakva imate iskustva i koliko treba čekati da se dobije razgovor na humanoj?
Isprike na dugom postu, skratila sam koliko sam mogla.
Pozdrav, dobrodošla što se tiče vađenja krvi za spolne hormone i na Merkuru kao i Vinodolskoj se moraš naručiti jedino gdje ih možeš napraviti bez naručivanja je Petrova tako da možeš i tamo otići pa sve obaviti.. nisi navela gdje bi išla u postupak odn koju bolnicu tako da je teško dati odg koliko se čeka na konzultacije.. na prvim stranicama imaš jako korisnih info pa malo prouči, sredi potpis da te lakše pratimo i pucaj s pitanjima 😁 sretno 😍
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Anemona kako je bilo na poslu 🤗
Dashuri zao mi je da nemas smrzlica..drzim fige da ovaj postupak uspije 🤞🏻
Glava puna informacija, ali ok, s vremenom će to sjesti na mjesto. Ljudi su pristupačni i hoće pomoći, tako da je to veliki plus. Jel uživaš sa svojim twinsićima? 😊
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Cure drage Nikittaa nas nije napustila cula sam se s njim samo joj treba malo odmora i pauzee za vas koje brinite to je sve sto mogu reci.
Lijepo da brinete❤️ i lijepo je koliko jedna drugoj znacimo.
Ja sam se cula s dokt. ujutro mokracu tri dana nositi , u Sridu privatno briseve jer u moga ginica necu tek za mjesec dana doci na red🤦
Onda u cetvrtak opet ga zovnit da vidimo datum kad cemo , on ce do tada znati oce bit Kninu ili Citu
Nadam se da se nece oduzit i da cu i zo sta prije obaviti.🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala cure svima ❤️
Naravno da su pali krumprići 🙈 a slikica mi je totalno uljepšala dan 🥰🥰 beta je 30.03 🤞🏻🤞🏻
Ti i ja u dan razlike…nadam se da ćemo se družiti s pozitivnim betama ❤️
03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
30.01.23. 👶🏼💖
Anemona da da..mazim bušu i spavam 🙈 imala sam malo kompliciraniji transfer pa malo vise moram odmarat..bio mi ceeviks spušten pa je doktor moran nešto štipkat, namjestat, sta li vec..preznojila sam se od bolova..bas je bilo koma..ali ajde prezivjela sam 🙈
Tina nadam se da se pratimo još dugo dugo 🤞🏻🤞🏻
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Pozdrav cure 👋🏻
Ukratko da ispričam svoju priču. 2019. godine sam iz prvog pokušaja ostala trudna, ali došlo je do pobačaja u 18tt. Nakon oporavka i odluke da krenemo ispočetka sad je već prošla godina i pol. Ali sad ne ide nikako. U dogovoru s ginekologom plan je da se ide na humanu reprodukciju i da krenemo s postupcima.
Pošto mi je danas počeo novi ciklus ovaj tjedan idem vadit krv za spolne hormone i štitnjaču, briseve, pa progesteron i sve što moram napravit. Spermiogram se također planira čim prije. Sad me zanima u koju bolnicu da odem na vađenje krvi, Vinogradska ili Merkur? Kakva imate iskustva i koliko treba čekati da se dobije razgovor na humanoj?
Pozdrav, dobrodošla što se tiče vađenja krvi za spolne hormone i na Merkuru kao i Vinodolskoj se moraš naručiti jedino gdje ih možeš napraviti bez naručivanja je Petrova tako da možeš i tamo otići pa sve obaviti.. nisi navela gdje bi išla u postupak odn koju bolnicu tako da je teško dati odg koliko se čeka na konzultacije.. na prvim stranicama imaš jako korisnih info pa malo prouči, sredi potpis da te lakše pratimo i pucaj s pitanjima 😁 sretno 😍
Tražim informacije, pa još ne znamo točno gdje bi. Za sad Vinogradska. Išla bi u Petrovu, ali tamo ne mogu vadit hormon štitnjače. A rado bi sve na jednom mjestu i odjednom obavila.
Tako da tko ima informacije za Vinogradsku slobodno pišite. Zanima me sve 😁
Ja sam sve vadila u Vinogradskoj osim marker i onih stvari što se baš moraju u Petrovoj 3.
Vinogradska je super. Naručiš se preko maila one stvari koje moraš vaditi na točno određen datum dobijes termin. U 2 dolaska riješiš sve. Vade krv od 7.
I ne trebaš proći trijazu. Samo čekaš kod zgrade laboratorija. To ti je ljubičasta zgrada preko puta humane reprodukcije.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure jedno pitanje.
Jel ikoja koristila Embrio Glue u svojim postupcima?
Može li se to uopće dobiti u našim bolnicama?
💃 '86. god. - AMH 6,2 pmol/l (08/21. AMH 7 pmol/l, 02/22. AMH 4 pmol/l) 🕺'84. god. ✔️
02/22 IUI - beta 0, 9
05/22 IUI - beta 0,1
09/22 - 1. ivf (Decapeptyl, Gonal F, Ovitrelle)-> 5🥚-> 4 oplođene -> ET 2 blastice, 🐧🐧-> 1. Beta 11dnt - 267,3 -> 1.uzv 6+2 💓💓
mini anomaly ✔️ amniocinteza ✔️ anomaly scan ✔️
afrodita060606@gmail.com
Pozdrav cure 👋🏻
Tražim informacije, pa još ne znamo točno gdje bi. Za sad Vinogradska. Išla bi u Petrovu, ali tamo ne mogu vadit hormon štitnjače. A rado bi sve na jednom mjestu i odjednom obavila.
Tako da tko ima informacije za Vinogradsku slobodno pišite. Zanima me sve 😁
Sve možeš u Petrovoj oni uzorak krvi šalju na Rebro i nalaze od štitnjače dobiješ doma poštom
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Cure jedno pitanje.
Jel ikoja koristila Embrio Glue u svojim postupcima?
Može li se to uopće dobiti u našim bolnicama?
Ja sam se kod svog doktora ( koji je privatnik) raspitivala za to i rekao mi je da je to čista glupost. Rekao je da to smišljeni radi veće zarade a da to nema smisla jer da to stvarno pomaže pa svi bi to koristili i bilo bi uracunato u cijenu postupka jer u biti svi oni žele imati što bolje statistike.
Još mi je objesnio da kad se blastica izleze iz svoga omotača da je ona sama po sebi ljepljiva stoga što ćeš ljepiti nešto samo po sebi ljepljivo.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶