Sani draga super beta, čestitam i samo neka se pravilno dupla 🌹❤ neka krvarenje bude bezazleno i neka bude sveee okej 🤞🤞🤞😘😘
Rainbow čekamo fotkicu PUPOice 😍😍😍
Barby draga sinoć sam kao napisala komentar ali vidim da se nije objavio, tako zadnjih par dana me zeza fkt. Nadam se da se budemo pratile narednih 9 mjeseci, veće želje od te nemam 🙏🤞❤ meni menga stiže oko 20, poprilicno je tačna, pa praktički će mi FET biti u svibnju 😃 do tada ubijam kilograme, motivacija nikad bolja 😘😘
👩 31 godina - sve ok
🧔30 godina - azoospermia
10/21 - aspiracija
20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙
Zdravo cure, danas mogu reci da sam bolje sto se tice mucnina, nadam se da ce tako i ostati 🤞 hvala Stela_M sto pitas 😘
U utorak sam zavrsila na infuziji nakon povracanja i glavobolje cijeli dan, vene su mi popucale jer su tanke od povracanja i tako, bit ce dobro, samo nek je beba dobro 🤗
Anci i malala, vidim da imate super brojku za transfer, bas mi je drago zbog vas 😊
Rainbow_Hope, sretno danas na transferu, jedna ali mnogo vrijedna 🤞
Arnoldica, super je testitic, neka nastavi tamniti 🤞
Sani88, ja sam bila na 3x300=900 mg utrogestana, tako da imas jos prostora da ti nesto daju, mozda depo progesteron da trazis u hitnoj, sretno, nadam se da nije nista ozbiljno i da ce se mrvica izboriti 🤞🤗
Svim ostalim curama ma u kojoj fazi bile zelim puno snage i srece 💞
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
Belaatako me ljuti samo sto citam kakvu nepravdu prolazis vec godinama 🤯🤬🤬 Na zalost to je kod nas tako, moras biti strucnjak za sve i sam se borit. Tako i meni prije nekoliko godina jedna cuvena solinska ginekologinja rekla super sve savrseno skolski, plodna savrseno - a ja ni jednog antralnog folikula!!! To mi je kasnije Poljak pokazao na uzv da zbog niske rezerve imam svega par jajasaca a u mojim godinama bi to sve teebalo bit puno! 😏 da nisam sama isla dalje, mogla sam toliko godina potratit misleci da me eto, nece sreca 🤬 dr Bacic mi je bio na porodu, odma da te pripremim nije bas najugodnija osoba, dosta je prepotentan i svisoka se obraca onako malo grub, ali vjerujem da je ozbiljan strucnjak i da ce ti pomoci. 🤞🏼♥️
Hvala ti draga znam ga ja jer mi tetku operira imala je tezi zahvat na maternici znam bila sam s njom pratnja i meni se obraca kako nju dvoriti itd i sta kako ali poštujem njegov stav samo nek on mene dobro opremi pregleda i kamo srece da me uspije ugurati u Knin sta prije da ne moram privatno vidjet cemo danas da bas sam ljuta tako da zamisljam kako ih sve triskam😡🤣 a sad je gotovo sta je tu je borit cemo se koliko mozemo 🙏💪
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Sani kao sto ti cure kažu Odi na hitnu, znaš kako je kad smo nemirne u ovim našim vodama i da je svaki dan kao godina nam dug. Bas sto Divna kaže ima tu još prostora da se ukljuci nešto. I ja sam na 3x3 utrogestana pa je doktor u početku odmah vadio i progesteron da vidi hoce li dodatno uključivati i injekcije. Sto znaci kad je nizak, mogu oni to još dobro podebljati. Najbitnije je misliti pozitivno i svaka cast ba tome, ja sam inače nestrpljiva i paničar i nikad ne mogu cekati jer me ubije razmišljanje. Bilo je fkt slučajeva i odljeva pa sve super bilo. A tebi test bas bas potamnio. Iskreno mislim da će to sve dobro biti, ali da ti još malo fali progesterona.
Divna zao mi je sto su te mučnine toliko izmaltretirale, Al nadam se da je prošlo sad sve i da se neće ponavljati🤞 Iman pa Sarajko moja dragaaa jedva čekam tvoj FET😍😍
🙋🏻♀️ 33 godine bez desnog jajovoda, na lijevom jajniku endometriom 28mm,
🙋🏻♂️ 33 sve ok
1.trudnoća nažalost vanmaterična, operisana 03/21 (uklonjen desni jajovod) i sa lijevog jajnika endometriom koji se vratio za dva mjeseca
08/21 prve konsultacije za IVF
09/21 pocetak postupka IVF
Gonal 300, cetrotide, decapeptyl
7 ❄️
22.11.21 FET dvije blaste, biokemijska
20.01.22 FET dvije blaste, 5dpt +,
Beta 11dpt 247, 13 dpt 740 ☀️
Sani88 hvala i tebi ❤️a da nase zdrastvo nasi protokoli sve bas pre strasno i to odmahivanje sestre ti na tvoj nalaz pa u pizzz.... mat... da izvinite jeli itko moze laicki reci pomoci ili dati neku utjehu znam da je puno njima pacijenata i svega ali stvarno ono pored svega treba biti covjek.
Stvarno u Splitu dok sam bila za sestre nemogu reci rici jedne jedine toliko divne vise bi s njima pricala nego s doktoricom i toliko bi preporucile ovo ono itd i cak jednom moju upzorila ona da mi da fragmine moja je bila super i divna doktorica ali isto je previse bila zauzeta i privatnom kinikom i svim jednostavno je nebi imala kad upitat kad sam je iza treceg neuspjesne upitala kaze bit ce borit cemo se pitala bi sta još trebam napraviti uciniti ne sve smo pa eto ocito nismo i sve ovo bas previse boli i frustira 2 godine sam potrošila u ništa doslovce .
Teška je borba za svaku od nas.
Zao mi je samo izgubljena vremana 😔
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Mashkice 💜 upratila sam da si bila prehladjena i da si se izborila 💪
Nadam se da si sebi priustila par dana odmora i predaha od posla. Neka je samo sve uredu🤗
👩🦰 32 FSH 18 💞 🧔 30 Asthenozoospermia
1. ICSI 11/2021 ( Femara, Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle)➡️6🥚➡️ 2x3d🐧 FET 12/2021 beta 💫13dpt 449💫 15dpt1069💫
cure pitanje, posto imam pcos i trudnocu sam tek otkrila prije koji dan, osim sto sam dobila utrogestan me zanima zasto npr meni nije prepisan i duphastone? dali se tko razumije, posto inace kazu da pcos da je veca sansa za spontani pobacaj a duphastone koliko znam amanjuje rizik od spontanog
🙋🏻♀️31 🙎🏻♂️38 👩❤️💋👨2012 💍 2017
radimo na bebi od 07/20
Blagi PCOS
Zadnja menga 02.08.22.
Inseminacija 28.02.22.✅
Trudnoća 12.03. +
Termin 21.11.22.
Trudnoća 16 tjedana! ❤
Nikitta možeš mi se javiti na mala.marsala@gmail.com
Anemona muž je dao uzorak nakon što su meni aspirirali stanicu, kad biolog potvrdi da je dobra, on daje uzorak
Ribic ja se nadam da će ove biti dovoljne, nekad je bolje da je manje, ali da su kvalitetne 💪
Sani heparin isto može izazvati krvarenja u ranoj trudnoći, nadam se da je tako neki banalni razlog ❤️ molim se da sve bude dobro. A istina je da ima prostora, ja sam imala 3*200 Utrogestana + Prolutex injekcije, ako ne uspiješ sa soc. ginekologom, probaj s hitnom
Avocado po mojem iskustvu se smirilo kad su uveli utrogestane 🤞
mm11 utrogestan je progesteron kao i duphastone i bolja je iskoristivost jer ide vaginalno
Miss Ivy, Divna hvala 😘
Curke u Vinogradskoj, držite se 😔
Arnoldica testić je super, ti testići ionako nisu pouzdano mjerilo, bitno da crte ima 💪
Antoneta sretno, najsretnije sutra 🍀🤞
Belaaa drži se, mogu misliti kako si ljuta, ja sam se naljutila samo što to čitam 🤯 javi što si obavila kod doktora
Iman, MakiST evo meee 🥰
----
Dakle, vratili smo jako lijep peterostanični zametak, doktorica je jako zadovoljna i rekla je da idemo i na Prolutex injekcije jer je zametak odličan ❤️ Transfer je prošao konačno potpuno bezbolno, čak bez grčeva poslije (bila sam neposredno prije kod osteopatkinje da mi opusti maternicu i doktorica se čudila kako sad ide bez problema, a prošla dva puta teško)... Sad čekamo i navijamo za mrvicu, test 30. 3. 🍀🤞🌈
Krumpirići su bili odlični 🤭
https://ibb.co/GWFvw3c
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
Rainbow_Hope pupice sretno neka se mrvica čvrsto primi 🙏🙏🤞🤞❤❤❤❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Nikitta možeš mi se javiti na mala.marsala@gmail.com
Anemona muž je dao uzorak nakon što su meni aspirirali stanicu, kad biolog potvrdi da je dobra, on daje uzorak
Ribic ja se nadam da će ove biti dovoljne, nekad je bolje da je manje, ali da su kvalitetne 💪
Sani heparin isto može izazvati krvarenja u ranoj trudnoći, nadam se da je tako neki banalni razlog ❤️ molim se da sve bude dobro. A istina je da ima prostora, ja sam imala 3*200 Utrogestana + Prolutex injekcije, ako ne uspiješ sa soc. ginekologom, probaj s hitnom
Avocado po mojem iskustvu se smirilo kad su uveli utrogestane 🤞
mm11 utrogestan je progesteron kao i duphastone i bolja je iskoristivost jer ide vaginalno
Miss Ivy, Divnahvala 😘
Curke u Vinogradskoj, držite se 😔
Arnoldica testić je super, ti testići ionako nisu pouzdano mjerilo, bitno da crte ima 💪
Antoneta sretno, najsretnije sutra 🍀🤞
Belaaa drži se, mogu misliti kako si ljuta, ja sam se naljutila samo što to čitam 🤯 javi što si obavila kod doktora
Iman, MakiSTevo meee 🥰
—-
Dakle, vratili smo jako lijep peterostanični zametak, doktorica je jako zadovoljna i rekla je da idemo i na Prolutex injekcije jer je zametak odličan ❤️ Transfer je prošao konačno potpuno bezbolno, čak bez grčeva poslije (bila sam neposredno prije kod osteopatkinje da mi opusti maternicu i doktorica se čudila kako sad ide bez problema, a prošla dva puta teško)… Sad čekamo i navijamo za mrvicu, test 30. 3. 🍀🤞🌈
Krumpirići su bili odlični 🤭
https://ibb.co/GWFvw3c
Jeeeeeej, zagorko moja! 😊😊😊❤️🥰
Jedva čekamo testić uskoro!!!! 💖💖💖💖
A sad uživaaaaj, PUPO siiiii. 😊😊😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Sortiraj odgovore
Najstariji