Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    16. Ožujak 2022. 22:48

Curke da vas pitam kad koristite utriće jel vama bude dovoljan mali dnevni uložak? Ja sam u prvom tromjesečju bila na 2 ujutro i 2 navečer i zapravo sam non stop nosila klasične uloške jer mi ovi dnevni nisu bili od nikakve koristi. Uzela sam neke malo skuplje koji su manje plastični jer mi se gadilo da toliko budem u tome po cijele dane. I tako sam zapravo spiskala i puno love na to. I sada sam opet završila na utrićima, manja doza, ali sam u međuvremenu skužila da postoje platneni ulošci. I to mali dnevni! Postoje i veći za mengu, ali ovi dnevni su mi baš otkriće.. dobila sam 2-3 da probam i baš si razmišljam naručiti ih više. Je li koja od vas probala i imate li neku marku koja vam je baš super? Eto samo ideja. Super se peru na 60 stupnjeva.. puno su ugodniji, ne znam evo meni se čini da je to baš super stvar.. javite imate li iskustva;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    16. Ožujak 2022. 23:01

P.s. hvala Pandi i Barby mislim?! na komentiranju pandi jer sam si pogledala par videa i prekul su😍😍 Znala sam da su slatke ..ali da su tak blesave i slatke to nisam.. baš mi je trebalo ovo 🙈😁🤗

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Angeleyes
    16. Ožujak 2022. 23:05

Amelie, npr ja koristim dnevne kad su utrići u pitanju i stvarno nisu dovoljni. Dosta gaćica trošim i perem zbog toga, a izbjegavam menstrualne jer mi nije ugodno s njima po cijele dane. Znači od dnevnih isključivo Masmi i Jasmin. A za te koji se peru nisam znala, gdje si ih kupila?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

annboleyn
    16. Ožujak 2022. 23:13

Sen2021 ne znam sta bih ti pametno rekla osim da se drzis i ne odustajes, vjerujem da ce na kraju biti sve ok, da ces ostvariti urednu trudnocu i dobiti svoju bebicu, bilo je mnogo slucajeva, pa i ovdje na forumu, gdje su se cure nakon vise biohemijskih i spontanih ostvarile kao majke i bez predimplantacijskog testiranja… hrabro i sa srecom dalje ❤️
    Od cura ovdje, mislim da je jos Iman u Bona Dei, pretpostavljam da ce se, kad/ako vidi tvoju poruku, javiti sa svojim iskustvom…

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

• Sen2021
    16. Ožujak 2022. 23:20

annboleyn

Sen2021 neznam sta bih ti pametno rekla osim da se drzis i ne odustajes, vjerujem da ce na kraju biti sve ok, da ces ostvariti urednu trudnocu i dobiti svoju bebicu, bilo je mnogo slucajeva, pa i ovdje na forumu, gdje su se cure nakon vise biohemijskih i spontanih ostvarile kao majke i bez predimplantacijskog testiranja… hrabro i sa srecom dalje ❤️
    Od cura ovdje, mislim da je jos Iman u Bona Dei, pretpostavljam da ce se, kad/ako vidi tvoju poruku, javiti sa svojim iskustvom…

Hvala ti❤ 

Iman
    16. Ožujak 2022. 23:26

Kakav pozitivan dan, s gustom sam citala stranice..
    Prije svega Malala, Rainow i Anchy bravo cure neka vam bude uspjesno, kako je rekla Stela, drzim palceve i na nogama i na rukama 🤞🤞🤞❤❤❤
    Sani čestitam na beti draga 🌹❤
    Stela ma mozemo mi to, samo pozitivno 😘
    Barby pa kraljice ono sve si nas ispostovala 😃 ja sam s mengom u narednom mjesecu IN, ne znam kako se osjecam povodom toga, ali evo cekam prenos pozitivne vibre tu.. sretno nam i pratimo se naravno 😘😘
    Arnoldica cestitam na pozitivnom testicu, neka tamniii 🤞🙏❤
    Mashkica brzo ozdravljenje ti zelim, a cure su te vec top posavjetovale 😘
    Sen2021  evoo tu sam 😁 ja sam u Bona Dei, sta te tacno zanima tu sam da podijelim sa tobom rado ako mogu pomoci ❤
    Nadam se da nisam izostavila nekog, svim curkama sretnooo 🏵🏵

👩 31 godina - sve ok
    🧔30 godina - azoospermia
    10/21 - aspiracija
    20.12.21 FET 2 blastociste - beta 11dpt 9.2, 19dpt 31, 23dpt 452 - vanmatericna 💔
    8.6.22 FET 2 blastociste - 7dpt +🍀
    ❣beta 1. 20.6. (12dpt) - 1884.8 ♡ 💞
    ❣beta 2. 22.6. (14dpt) >3000 ♡🍀
    UZV. 19.7. (7+6) ❤❤ 🙏🍀
    Heparin 0,4 💉 - od 23tt heparin 0,6
    Panorama ✔ curica 💗 i decko 💙
    01/2023 Stigla naša dva sunca ❤💙

Amelie
    16. Ožujak 2022. 23:32

Angeleyes

Amelie, npr ja koristim dnevne kad su utrići u pitanju i stvarno nisu dovoljni. Dosta gaćica trošim i perem zbog toga, a izbjegavam menstrualne jer mi nije ugodno s njima po cijele dane. Znači od dnevnih isključivo Masmi i Jasmin. A za te koji se peru nisam znala, gdje si ih kupila?

Meni dnevni svih marki oduvijek idu na živce jer se zgužvaju.. i na kraju baš to nisu ni blizu dovoljni! Bila sam na jednoj radionici za pelene i tamo su mi dali i te info za uloške.. to rade kod nas različite udruge (tete šivalice). Ima boo&boo mislim iz Pule, pa Flafi iz okolice ZG.. i još par, ali ne sjećam se imena. Evo staviti ću tu link pa si pogledaj.
    https://booandboobaby.com/kategorija-proizvoda/tabooboo-proizvodi-za-zene/
    Znam žene koje su i komplet prešle na te platnene uloške i za mengu.. i kažu da je super. Navodno se ovi s bambusom ne bi smjeli sušiti u sušilici, ali ja sam ih stavila i sve je ok zasad;) I ja inače koristim Masmi i bili su mi ok, eto tri mjeseca nisam dobila ni gljivice ni ikakvu iritaciju, ali ovo mi se čini puno povoljnije dugoročno, a i ekološki prihvatljivije svakako.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Ljubica 93
    17. Ožujak 2022. 01:22

Amelie

Curke da vas pitam kad koristite utriće jel vama bude dovoljan mali dnevni uložak? Ja sam u prvom tromjesečju bila na 2 ujutro i 2 navečer i zapravo sam non stop nosila klasične uloške jer mi ovi dnevni nisu bili od nikakve koristi. Uzela sam neke malo skuplje koji su manje plastični jer mi se gadilo da toliko budem u tome po cijele dane. I tako sam zapravo spiskala i puno love na to. I sada sam opet završila na utrićima, manja doza, ali sam u međuvremenu skužila da postoje platneni ulošci. I to mali dnevni! Postoje i veći za mengu, ali ovi dnevni su mi baš otkriće.. dobila sam 2-3 da probam i baš si razmišljam naručiti ih više. Je li koja od vas probala i imate li neku marku koja vam je baš super? Eto samo ideja. Super se peru na 60 stupnjeva.. puno su ugodniji, ne znam evo meni se čini da je to baš super stvar.. javite imate li iskustva;)

Ja san imala platnene  nisu mi pasale ..
    micalo mi se stalno. Dnevni uložak mi je bio dosta a uzimala san utrogestan 6komada u danu. 3 ujutro 3navecer sve do 19tt.
    S vremenom sam počela 3nocne piti a kad san dobila neku upalu dolje i onda san one jutrenje počela pit :D lakše je malo te zamanta Al svejedno mi bilo kako san otvorila komplikacije bila sam doma

👱‍♀️93, AMH 15.6 🧒 88 ✓
    31.8.20 IUI Cito St,ovitrelle
    23.10.20 IUI Cito St,klomifen,ovitrelle
    KBC Firule ST
    23.12.20 IUI,brevacid
    17.02.21 ICSI,klomifen,brevacid,2js,tr 2js 3.dan
    18.03.21 ICSI,bemfola75,centrotide,brevacid 1js,tr 1js 3.dan
    15.7.21 ICSI,bemfola150,centrotide,ovitrelle,9js, 8blastocista,tr 2js 5.dan(6❄️)
    28.07.21 1beta 287, 2.8.21 2.beta 1664
    1.Trudnoća dvojajčane blizanke ❤️❤️
    25.03. Rođene ❤️❤️ 16:15 Lara (2.74)16:16 Mia(2.79)
    ljubica_1993@hotmail.com

MajaLe
    17. Ožujak 2022. 02:04

Draga Sani88 ❤️Cestitammm, divne vijesti! Da sve prolazi u najboljem redu😘
    Anči❤️ Cestitkeee, sve najbolje, da ih se sto vise oplodi🙏
    Ostalim curkama takodjer sve pozitivno❤️ ne mogu sve da upratim. 

🙋‍♀️1980, AMH 0,37ng/ml, ostalo ok
    🙋‍♂️ 1980, sever teratozoospermija
    2 godine pp ❌
    Poliklinika Bonadea
    Stimulacija:Femara, Cetrotide, Menopur, Ovitrell, Decapeptil, O10, DHEA
    23.8 - aspiracija - 7js🥚5 oplodjeno
    31.8.ET-vracena 2 na trecidan-beta 398, 1, b-570, b-1135, spontani 7tt ❌kiretaza
    22.1.2022 FET-2 savrsene blastice 🐧🐧, beta 22,6, b-2,5 ❌
    Trenutno odmor i pripreme za sl.stimulaciju 💪❤️🍀

Rainbow_Hope 🌈
    17. Ožujak 2022. 06:48

Amelie ja imam platnene dnevne i obične uloške, i od bambusa i od velura, mogu reći samo da mi je ti okej isključivo dok sam doma 🙈 debeli su i jako se vide preko odjeće i miču mi se pa stalno procurim (a ja na primjer od menge nikad ne procurim). Tako da ih sad stavim nekad kad sam doma ili češće mijenjam dnevne. Dodatno obavezno uz utriće koristim Gyno Pro od Aromare pa nema upala, peckanja i sl. veselja.
    Nikitta kako napreduje peticija? Poslala sam frendici pa ona u grupe podrške osobama s endometriozom po društvenim mrežama, nadam se da se i tako nešto skupilo 😘 I pozdravljam tvoju odluku da uživaš u životu i svemu lijepom što ti pruža ❤️
    Nisam uspjela sve ostalo poloviti, gužva na poslu pa sam strgana ranije zaspala, puse svima 😘

👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
    4/21 Missed ab
    10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
    3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
    4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
    5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
    11/2024 FET 💔
    1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.