Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tina0409
    16. Ožujak 2022. 19:49

Pozdrav cure,
    Nakon dvije neuspješne trudnoće (sto možete vidjeti u potpisu) i savjeta s doktorom krenuli smo u svoj prvi ivf postupak.Odlično sam reagirala na terapiju pa smo imali i veliki broj jajnih stanica 11 komada, te su se sve oplodile kako su mi javili iz klinike.U subotu bi trebala imati svoj prvi ET.Nakon aspiracije malo sam napuhnuta(ništa pretjerano), pijem dosta tekućine.Nadam se da neće doći do hipera.Zanima me samo jedna stvar,jel se taj dan prije transfera prvo provjeri ultrazvukom debljina endometrija i jesu jajnici ok? (Budući da mi je prvi postupak pa nisam bas upućena )😏

03/22 1. Ivf rekovelle,cetrotide,decapeptyl)19.03.ET -2 petodnevni❌,smrznuto ❄️❄️❄️❄️❄️❄️
    13.05. FET -2 🐧🐧(estrofem)1.Beta 547 ,2.Beta1440-14dnt,stiže nam curka💓
    30.01.23. 👶🏼💖

J_Lo
    16. Ožujak 2022. 19:50

Belaaa

Hej cure evo i ja sa vijestima u Petak idem u Polukliniku Matulic 16.30 u dok.doc Bačić neznam dali ste culi za njega ja ga znam jer mi je i tetku operira i odlicno je to napravio a imala je kompliciran zahvat i ova prija mi je rijesila u njega prvo privatno pregled da vidi on o cemu se radi i sta cemo ako ne bude pre skupo mozda i privatno u njega ali ako ne da me pogura ali u Kninu u bolnici preko hzzo jer on tamo operira rekla je da mu sve iskreno recem i tako mi je dala broj i ja sam se cula maloprin sa njim i dogovorili se u Petak u 16.30 pa ce on me pogledat i vidjeti sta i kako on je odlican za te laparaskopije🙏 ah malo me i strah toga i ko zna sta sve moze naci i opet anestezija pun mi je kufer te anestezije uvik me strah mojih pluca i bronhitisa 🤦🤷

Sretno! Nemoj se unaprijed brinuti! 
    Nisam čula za dr. Bačića, ali o poliklinici Matulić sve najbolje. 

31 👩‍❤️‍👨 33 TTC od 1.2019.
    🙋🏼‍♀️1. 2020. vanmaternična (salpingectomia desno) -PCOS, AMH 72.40 Od 1.2022 : INOVO/INOFOLIC, koenzim q10 nano, Siofor, Folat 800mcg, vit D tekući 2500 IU
    👱🏼‍♂️ astenozoospermia (>10%)
    🏥KBC Split - 4/22 1. ISCI Gonal 125,cetrotide, Decapeptyl. Aspirano 11, 8 oplođenih, 14.5. ET 1 blastice ( 1 🐧) B 12 DNT 798,B 17DNT 7500 ➡️ 2.UZV 17.6.❤️ 7+4
    Panorama ✔️stiže nam Korina❤️
    [/url

annboleyn
    16. Ožujak 2022. 19:51

Sen2021

Pozdrav svima i čestitam svim curama koje imaju lijepe vijesti❤ Nisam dugo pisala jer nisam imala bas nista konkretno o svom slucaju da napisem. Imala sam biohemijskih trudnoca nakon cega sam radila dva puta genetsko ispitivanje embrija i evo danas upravo sam saznala da i ovaj drugi put embrij je abnormalan, znaci nema transfera😔 Htjela sam pitati da li ovdje na forumu ima cura koje su u Bona Dei kod doktora Alija u Sarajevu, vec sam pisala sa Maskhica ali me zanima da li ima jos neka cura kod njega da se javi. Sretno nam svima na ovom trnovitom putu🥰

Bas mi je zao sto si opet ostala bez transfera… dobijes li svaki put samo po jedan embrij? Kakva ti je rezerva jajnika, AMH? Koju terapiju si dobila? Izvini sto te u ovakvom trenutku propitujem ali i ja planiram uskoro u Bahceci, ne znam sjecas li me se, cule smo se preko mail-a
    Zelim ti svu srecu u daljim postupcima 🤗

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Anemona
    16. Ožujak 2022. 19:53

Kao prvo, moram reći da su sve trakice embarazada divne 😍 Miss, Sunny, Ma, Aries, Leky
    Stela, bila sam danas kod mpo doktorice, kaže ponoviti PRL, u slučaju povišenog nalaza javiti se endokrinologu. A bome i ti još 3 menge i nastupaš 💪🤞😘
    Petra 💛 odmaraj i samo pozitivne misli!
    Anči, navijam i za smrzliće, a danas odmaraj i nek te muž pazi i mazi 🤗 jesi ti možda išla kući nešto prije 13h? Ja sam sjedila u hodniku, izašlo je s odjela 4-5 cura, možda i ti među njima
    Mashkica, brzo ozdravljenje ti želim! 🌸
    Lucky, koji rezultat 🔝😍
    Barby, draga moja, hvala ti na savjetu. Moram ponoviti PRL, pa ću vidjeti što kaže. Jel znaš možda što ga podiže? Mislim da je Rainbow pisala za bijelo brašno i ječam u pivu, to ne konzumiram. Ne znam jel ima još nešto 🤔
    Neka si ti u planinama, predivan zrak i odmor za dušu 🏔🌄🌸 nek ti u petak sve prođe u redu 🤞😘🤗
    Mm11, čestitam i sretno! Na automatu uzmeš papirić za trudnice, i ja sam, nitko ništa nije pitao ni rekao, na uputnici piše beta hitno

* Inače PCR vrijedi 72h, ali i meni je doktorica rekla da za MPO postupke vrijedi 48h

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

nika0302
    16. Ožujak 2022. 20:11

Cureee danas su jaaaamo dobre vijesti, držim fige da i dalje tako nastavi ❤❤🤞🤞🥰🥰🍀🍀
    Mashkica nadam se da bude brzo proslo 🍀🥰 

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Stela_M
    16. Ožujak 2022. 20:20

Anemona svakako ga ponovi i odi kod endo neka ti da uputnicu za oggt i inzulin da vidiš odn da eventualno sključiš IR jer mislim da i od IR može prolaktin skočiti svakako i to provjeri pa ćeš biti mirnija barem bi ja tako napravila 🤞🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    16. Ožujak 2022. 20:35

Anemona btw  pokušaj u prehranu uvrstiti hranu bogatu vit B6 kao što su krumpir, banane, losos, piletina i špinat hrana bogata cinkom kao što su govedina,puretina, morski plodovi,  sjemenke sezama, bundeve i zob, općenito orašaste plodove, mahunarke i zeleno lisnato povrće od voća jabuke, borovnice i šljive također pokušaj s dodacima antioksidansa (imaš od Solgara jesu skuplji cca 270 kn ali ti traju dosta dugo) i selen naravno pa se probaj i s tim boostati 😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

dreamer ❤
    16. Ožujak 2022. 21:04

malala

Dreamer, ne razumijem kako mogu reći da pcr vrijedi 48 h kad svugdje vrijedi 72?? 😬 Nadam se da ćeš uspjeti iskombinirati nešto i da ti m neće baš nedjelju doći. 🤞🤞
    Meni je dr rekla u pon strogo mirovanje i bolovanje i cijeli slj.tj. Očito to nije rekla bez razloga. Danas me tamo nije boljelo zbog lijekova vjerojatno. Popila sam brufen i bolje je, ali teško ustajem.

Evo neznam 🤷‍♀️ tako im piše i na papiru koji sam dobila.

👧 33, pcos like, 👦 39, oligoasthenozoospermia
    04/22 1.ICSI Petrova: Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl x2 💉 ; ~ 6❄❤
    1.FET ➡️ 06/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    2.FET ➡️ 07/22 ❄ 1 blastica ~ beta 0
    3.FET ➡️ 04/23❄❄2 blastice~ beta 0
    4. FET ➡️ 09/23 ❄️❄️2 blastice~ 1.beta 84,6 2.beta 29.3 😪
    05/24 2.ICSI pol. Škvorc: Ovaleap,Orgalutran, Ovitrelle~5 bc ❄️❤️
    1. ET ➡️ 1 blastica ~ beta 0
    2. FET➡️10/24 ❄️1 blastica ~ beta 0
    3. FET➡️02/25 ❄️ 1 blastica ~ beta 0
    4. FET➡️03/25 ❄️❄️ 2 blastice ~ beta 0

Cotton
    16. Ožujak 2022. 22:10

Cestitam svima na pozitivnim testicima i betama i na dobrim berbama 😃🥰

• Sen2021
    16. Ožujak 2022. 22:33

annboleyn

Sen2021

Pozdrav svima i čestitam svim curama koje imaju lijepe vijesti❤ Nisam dugo pisala jer nisam imala bas nista konkretno o svom slucaju da napisem. Imala sam biohemijskih trudnoca nakon cega sam radila dva puta genetsko ispitivanje embrija i evo danas upravo sam saznala da i ovaj drugi put embrij je abnormalan, znaci nema transfera😔 Htjela sam pitati da li ovdje na forumu ima cura koje su u Bona Dei kod doktora Alija u Sarajevu, vec sam pisala sa Maskhica ali me zanima da li ima jos neka cura kod njega da se javi. Sretno nam svima na ovom trnovitom putu🥰

Bas mi je zao sto si opet ostala bez transfera… dobijes li svaki put samo po jedan embrij? Kakva ti je rezerva jajnika, AMH? Koju terapiju si dobila? Izvini sto te u ovakvom trenutku propitujem ali i ja planiram uskoro u Bahceci, ne znam sjecas li me se, cule smo se preko mail-a
    Zelim ti svu srecu u daljim postupcima 🤗

Sjecam se naravno🥰AMH mi je nesto visi od 7, ovaj put sam imala kombinaciju gonal i menopur i dobila dvije jajne stanice, jedan embrij poslan peti dan na analizu a ovaj drugi cekali jos jedan dan i nije se razvio, prosli put imala samo menopur i dvije jajne stanice, jedan embrij dosao do petog dana a prvi put sam imala samo gonal i imala pet jajnih stanica, tada nisam slala na analizu i imala sam i u svjezem transferu biohemijsku i u transferu blastocisti također biohemijsku. Znam da su misljenja nekih doktora da se kod malog broja celija ne insistira na blastocistama a isto tako i kada su kariotipovi uredni se ne predlaze genetsko, sta dalje ni sama ne znam😔Ti svakako odi kako si planirala jer je cinjenica da je Bahceci jako uspjesna klinika, to vidim svaki dan kod ljudi oko mene. Sta je zapelo kod mene vjerovatno necu nikad saznati, nazalost😔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.