Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Arnoldica
    13. Ožujak 2022. 20:49

Sani88 🙏🍀🤰

Arnoldica

Evo mi se baš vraćamo doma. Baš sam napunila baterije ovih par dana, odmorila, naklopala, isključila glavu, baš zen.👌 Sad se treba vratiti na posao 🤦
    Nove PUPICE sretnooo 🤞🤞🤞
    Sani kako si ti? Ima kakvih "simptoma"? 😂

Drago mi je da si uzivala, tak i treba 🤗. I ja sam se iskljucila ovih dana od svega i od sviju, makar doma 🤭, inace ovoliko vremena s muzem provedem samo na godisnjem 😁. Mislila sam jutros pisnut test ali sam danas imala goste na rucku pa si nisam htjela pokvarit raspolozenje eventualno neg testom. Od simptoma nemam apsolutno nista 🤷‍♀️, ni cice me cak ne bole od utrica, sutra mi je 7dnt i znat cu na cemu sam. Kako kod tebe, imas li ti sto za prijavit 🙈

Hahah sad barem imate vremena za druzenje 💪 uuu stavi slikicu sutra, drzim 🤞 da bude lijepa crtica ☺️
    Ma nemam nista, meni danas tek 4dnt tako da je još rano za bilo šta. Oko srijede planiram pisnut, vidjet cu kako budem nestrpljiva sad kad se vratim u realnost 🤦

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Angeleyes
    13. Ožujak 2022. 21:03

Belaaa

Cure drage ja sam skroz procurila i to je to crvena svjeza krv nema se sta ali vec i kod negativna testa sam se predala vec me lagano i boli dole s tugom se borim cijeli dan tako tesko je ali iz koze ne mozemo ujutro cemo odradit i tu betu cisto da doktor vidi .
    Skupit force i snage i krenuti dalje sta i kako vidjet cemo.
    Tesko je sve ovo prozivljavati😭 ali znamo zasto se borimo🙏🙏 vjerovat cemo do zadnjeg .

Isplači se, ali moraš se ponovno dignut, skupi snagu i kreni dalje. Jedino tako se dolazi do cilja, ali evo ja mislim da sve ima svoje razloge i za sve postoji objasnjenje. Zasto idemo tezim putem, vjerojatno cemo i doznat jednoga dana. Drzi se ❤💪🏻!

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Angeleyes
    13. Ožujak 2022. 21:06

PUPO cure, kako se ponašate nakon transfera? Odmarate, hodate, kako spavate, radite li sve kućanske poslove? Evo ja ne znam što je dobro, a što ne. Znam samo da se ne mogu čuvati do te mjere i najgore mi je ležat cijelo vrijeme 🤣

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anči 💕
    13. Ožujak 2022. 21:15

Angeleyes

PUPO cure, kako se ponašate nakon transfera? Odmarate, hodate, kako spavate, radite li sve kućanske poslove? Evo ja ne znam što je dobro, a što ne. Znam samo da se ne mogu čuvati do te mjere i najgore mi je ležat cijelo vrijeme 🤣

Na dan transfera i mozda dan nakon je dobro malo usporit..kasnije ako nemas nekih bolova ponašaj se normalno..samo nemoj dizat nista tesko..dobre su ti i lagane šetnje svaki dan zbog cirkulacije...nemoj samo ležat jer to ti ne garantira nista, samo ti moze stetit jer nema dovoljno cirkulacije...što se tiče spavanja, spavaj kako voliš i kako si navikla.. 🙂

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    13. Ožujak 2022. 21:26

Cure dali da popijem ovaj utrogestan jer dole ga stvarno nemogu staviti jeli tko ga pio ? 
    a mislim da mi nece vise trebati ?😔 Doktor je rekao da nastavim sve dok ne vidimo betu 

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    13. Ožujak 2022. 21:28

Angeleyes

Belaaa

Cure drage ja sam skroz procurila i to je to crvena svjeza krv nema se sta ali vec i kod negativna testa sam se predala vec me lagano i boli dole s tugom se borim cijeli dan tako tesko je ali iz koze ne mozemo ujutro cemo odradit i tu betu cisto da doktor vidi .
    Skupit force i snage i krenuti dalje sta i kako vidjet cemo.
    Tesko je sve ovo prozivljavati😭 ali znamo zasto se borimo🙏🙏 vjerovat cemo do zadnjeg .

Isplači se, ali moraš se ponovno dignut, skupi snagu i kreni dalje. Jedino tako se dolazi do cilja, ali evo ja mislim da sve ima svoje razloge i za sve postoji objasnjenje. Zasto idemo tezim putem, vjerojatno cemo i doznat jednoga dana. Drzi se ❤💪🏻!

❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

SeníRemmus
    13. Ožujak 2022. 21:49

Bela jako mi je žao, molit ću se da vam idući put bude uspješno 🙏🏻🙏🏻 
    Nakon  transfera: za ET se ne preporučuje zbog nedavne punkcije i moguće upale, ali za FET se preporučuje seks (bar prema riječima dr.G). Mi smo  se zato seksali od dana FETa nadalje svaki ili svaki drugi dan, jer imunološki sustav maternice navodno prepoznaje spermu dugogodišnjeg partnera pa spušta "obranu" i po nekim teorijama olakšava implantaciju. Vrijedi probati, a i malo kao antistres 🙃 p.s. mi smo ubrzo nakon pozitivne bete prestali sa seksom kroz cijelu trudnoću zbog mojih mučnina i općenito visokorozočne blizanačke trudnoće, tako da ti seksići u 2 weeks waitu su vam možda i zadnji na bar 9 mjeseci 🤞🏻😘

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
    Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤

Anči 💕
    13. Ožujak 2022. 22:03

Belaaa

Cure dali da popijem ovaj utrogestan jer dole ga stvarno nemogu staviti jeli tko ga pio ?
    a mislim da mi nece vise trebati ?😔 Doktor je rekao da nastavim sve dok ne vidimo betu

Ovisi koji imas...moj je bio samo za vaginalnu upotrebnu i rekla mi je ginekologica ni slučajno ga ne pit...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    13. Ožujak 2022. 22:04

Ava.

Cure isla sam skicnuti kako ste. ♥️ Pa taman naletim na pitanje kako nakon transfera. Pa sam vam samo htjela reci da sam svaki put lezala i pazila, ne cuci, ne saginji ne dizi tesko itd.. a ovaj put sam dosla doma i dva sata nakon transfera curica 40 temp, rota virus, dehidracija i povracanje i na gut vode. Doslovno sam ju nosila po cijele dane, (ima cca 15kg) , nisam spavala 4 noci osim onako sat dva dok nije zvonio sat da provjeravam temp.. i doslovno sam isla raditi test peti dan da se rijesim muke jer od simptoma ni s.. htjela sam sto prije prestat sa terapijom i dalje.. eto.. tako da se na krjau ispostavilo da nista od toga nije imalo veze ni sa lezanjem ni sa spavanjem i odmaranjem. Od svih transfera ovaj bi dala ruku i rekla da je neuspjesan. Sretnooo svima ♥️♥️
    Pusa od Lite. Jos malo pa cu moc promijeniti u lita 🤦🏻‍♀️ Sretno. A cure koje nisu uspjele ne odustajte. Nikada!

Kak si ti? Kad imas prvi uzv ili si vec to odradila 🤗

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    13. Ožujak 2022. 22:17

malala

Belaa, žao mi je zbog neuspjeha. 😔 Drži se i da sljedeći puta bude uspješno. 🤞🤞🤞
    Ja sam poslije cetrotida stavila onu vrećicu gela iz zamrzivača na trbuh, pričvrstila trenirkom i pospremala kuhinju. Nisam ništa osjećala. Kad sam skinula vrećicu, koža mi je tu bila čudna, nabrana,….sad je crveno, kao opečeno. 🤦🤦🤦 Jel moguće da sam prehladnim gelom "opekla" se?? S čim mazati da se povuče crvenilo?

Pa ako si stavila direktno na kožu moguće je..namaži sa melemom ili tako nekom kremom...koliko dugo si ti to drzala? Ne znam bas koliko ti je pametno tako ledene obloge stavljat na trbuh za vrijeme stimulacije..

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.