Angeleyes kad je beta? Bas mi je drago da ih ipak ima još 💪🤗 drzim fige za sve 🤞🏻🥰
Jel nam se javila Antoneta nakon transfera?
Slavica javi nam se da ne brinemo 🤞🏻
Lucky dobro je da se tijelo odmori..bit ce to top 🤞🏻
Cure, oprostite što sam vas zabrinula. Sve je dobro, bila sam na pregledu 2.3., curica dobro napreduje. Sljedeći ultrazvuk onda oko 1.4. Ne osjećam još pokrete, a nadala sam se da budem uskoro, jer mi je placenta straga. Tako da je trudnoća u dosadnoj fazi 🤷
Budem poskrolala danas ili sutra kad stignem kako ste vi. Jel tebi već počeo postupak, Anči?
Hvala sto si se javila 🤗 bitno da je sve uredu ❤️
Da da..imam sutra opet uzv i vjerovatno u srijedu aspiraciju..po mojoj nekoj računici...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Cure sretno koje su u postupcima. 🙋♀️💕
Bela jel dns bila beta?
KBC Split
- poliklinika Šparac
-Pfc Prag
3 IVF stimulirana❌
1 u prirodnom ciklusu❌
Pfc Prag
12/22: 9 opl. ,nema nijedne blastice za PGD
06/23 transfer 4 .dan
3.7. beta 1535
27.02. 24. Stigao mali miš F🥰
Ančii Malalai ostale cure u postupku, izvadite nekad iduci tjedan prije aspiracije Estradiol. Po njemu dr moze vidit otprilike koliko je zrelih js. To je meni radio u zadnjem postupku i produzio mi je za 1 dan terapiju na osnovu nalaza i imala sam 8 od 10 zrelih! Otprilike 400 je jedna zrela pa zbrojite. Tako nekako! 🤞🏼🤞🏼
Ja sam to vadila na dan kad sam dobila štopericu...znaci vec sam prestala s terapijom 🤔 a i sad cu ga vadit isto tako prije aspiracije...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Anči jučer sam bila na UZV, dobro je, sutra imam punkciju. 😯 Pitala sam dr, rekao je da mi ne može reći koliko će stanica biti, ali da ih ima dovoljno, tek sutra kad izvadi će mi reći. (Ima na oba jajnika, ali lijevo su veći)
MakiST, i ja sam jučer prije štoperice morala u lab vadit estradiol. Nalaz će sutra.
👩 33 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 39 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF , *4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
*1/2025 - iznenadni ➕️
Joj Bela 😣😥 bas mi je zao! Ja se nadam da ces uskoro smoci snage opet probati. Zaboravila sam te pitat jeste ti i muž radili kariograme?
Moje mrve su na sigurnom 🥰 idem sad u Mekić pa gledat Prijatelje cijeli dan😀 Beta mi je 25.3.
sretno svim curkama u postupku jako navijam za vaša jajca i kasnije slatke male embrije 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤞🏼 Jako mi je tesko ulovit sve nickove ali i to cu pomalo vec skopcat 😉😗
Hej dragaMakiST jesmo i uredni su ja sam se sad cula s doktorom i rekao je ne prekidat nista do bete jer nekad zna bit i kasno zacece itd i onda cemo sutra bit pametnji ako ne bude mjesec dana pauze pa cemo provati nesto drugo rekao je
Mi necemo odustati tesko je ali nemam vremena za dugo cekanjs jer hodine idu i mjeseci i bit ce sve teze u kasnim godinama
Hvaaala vam zene mojee uz vas je sve laksee.❤️😪
Mogu te samo zamoliti za info za te trave Ramize sto pijes? 😍😘😘
Draga evo ti link pa joj se javi i sve objasni sta ti je
https://www.facebook.com/ramiza.orman
Iako ja u zadnje godinu dana koristim od Časne iz Posušja kapi za plodnost i popravilo mi se dosta
Tako da je i ona super i gore sam bila na namištanju želuca i maternice.
Pa eto informacije mozdanekom dobro dodje.
A sutra betu vadim.
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Angeleyes kad je beta? Bas mi je drago da ih ipak ima još 💪🤗 drzim fige za sve 🤞🏻🥰
Jel nam se javila Antoneta nakon transfera?
Slavica javi nam se da ne brinemo 🤞🏻
Lucky dobro je da se tijelo odmori..bit ce to top 🤞🏻
Cure, oprostite što sam vas zabrinula. Sve je dobro, bila sam na pregledu 2.3., curica dobro napreduje. Sljedeći ultrazvuk onda oko 1.4. Ne osjećam još pokrete, a nadala sam se da budem uskoro, jer mi je placenta straga. Tako da je trudnoća u dosadnoj fazi 🤷
Budem poskrolala danas ili sutra kad stignem kako ste vi. Jel tebi već počeo postupak, Anči?
Jeeeeej, pa stoput smo se pitale gdje si! Drago mi je da je sve ok
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Belaaa draga žao mi je 😔, teško je i tražiti ikakve simptome u moru svih lijekova i hormona, nema druge nego skupiti snage i živaca i ići hrabro u nove pobijede ❤❤
Coco24 ja sam kod njega odradila konzultacije i mene je čovjek oduševio nema ništa u rukavicama sve kaže kako je i što je, meni se takav pristup sviđa 🥰 i općenito ga svi hvale ne samo zbog ljudskog pristupa nego i stručnosti, sretno draga ❤🤞
MaliSt sretno neka se mrve čvrsto prime 🥰🥰❤
Slavice drago mi je da je sve kako treba biti ❤❤❤
Inna92 sretno sutra 🙏🤞❤
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Evo mi se baš vraćamo doma. Baš sam napunila baterije ovih par dana, odmorila, naklopala, isključila glavu, baš zen.👌 Sad se treba vratiti na posao 🤦
Nove PUPICE sretnooo 🤞🤞🤞
Sani kako si ti? Ima kakvih "simptoma"? 😂
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure drage ja sam skroz procurila i to je to crvena svjeza krv nema se sta ali vec i kod negativna testa sam se predala vec me lagano i boli dole s tugom se borim cijeli dan tako tesko je ali iz koze ne mozemo ujutro cemo odradit i tu betu cisto da doktor vidi .
Skupit force i snage i krenuti dalje sta i kako vidjet cemo.
Tesko je sve ovo prozivljavati😭 ali znamo zasto se borimo🙏🙏 vjerovat cemo do zadnjeg .
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Joj Bela 😣😥 bas mi je zao! Ja se nadam da ces uskoro smoci snage opet probati. Zaboravila sam te pitat jeste ti i muž radili kariograme?
Moje mrve su na sigurnom 🥰 idem sad u Mekić pa gledat Prijatelje cijeli dan😀 Beta mi je 25.3.
sretno svim curkama u postupku jako navijam za vaša jajca i kasnije slatke male embrije 🙏🏼🙏🏼🙏🏼🤞🏼 Jako mi je tesko ulovit sve nickove ali i to cu pomalo vec skopcat 😉😗
Hej dragaMakiST jesmo i uredni su ja sam se sad cula s doktorom i rekao je ne prekidat nista do bete jer nekad zna bit i kasno zacece itd i onda cemo sutra bit pametnji ako ne bude mjesec dana pauze pa cemo provati nesto drugo rekao je
Mi necemo odustati tesko je ali nemam vremena za dugo cekanjs jer hodine idu i mjeseci i bit ce sve teze u kasnim godinama
Hvaaala vam zene mojee uz vas je sve laksee.❤️😪
Mogu te samo zamoliti za info za te trave Ramize sto pijes? 😍😘😘
Draga evo ti link pa joj se javi i sve objasni sta ti je
https://www.facebook.com/ramiza.orman
Iako ja u zadnje godinu dana koristim od Časne iz Posušja kapi za plodnost i popravilo mi se dosta
Tako da je i ona super i gore sam bila na namištanju želuca i maternice.
Pa eto informacije mozdanekom dobro dodje.
A sutra betu vadim.
Hvala ti i sretno sutra❤
👮 36 oligoazstheno...
👩41 2019. biokem, 2020 spontani
6/2021 vanmatericna lijevo( lpsc, izvadjen jajovod)
7/2021 vanmatericna desno (metotrexat)
11/2021 Amh 10.8, tsh 1.05, granicna trombofilija
03/2021 histeroskopija (polip); lpsc uklanjanje i drugog jajovoda i ciste/serozni borderline tumor
10/22 ivf, 9🥚, oplodjeno 7, 5 blastica, 🐧🐧🐧
ET 04.11 - 5.dan, vracene 2 blastociste
10dnt, beta 104
12dnt beta 205
UZV 28.11
Sortiraj odgovore
Najstariji