Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    09. Ožujak 2022. 15:52

Arnoldica

Cure evo da se javim. Gotov transfer, dvije blastice su s nama. ❤️ Dogovorili smo clexane od danas ipak i Decortin.
    Beta 21.3. bas mi to daleko zvuci 😂
    Jedino mi nije jasno, na otpusnom mi pise da trebam uzimat i clexane i andol 100. Ja sam mislila da ide ili jedno ili drugo, jel vi uzimate oboje ili je ovo neka greska? Poslat cu mail za svaki slucaj.
    Kaze ginic da mogu u bilo koje dana si davati clexane. Nekako mi je ostalo u sjecanju da ste pisale da vi to ujutro? Zvuci mi najprakticnije pred spavanje 🤔
    Malo me trta tog clexana, valjda cu se ispraksirati.

PUPOOOO 😍😍 nek se prime cvrsto i ne puštaju!! 🤞🤞🤞

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

💜Medenko
    09. Ožujak 2022. 16:09

Čitam vas kad god uhvatim vremena...pa imam osjećaj da nitko nije na V.V.  ili barem netko sa uspjehom?Ili se to meni samo čini s obzirom da mi je dugo trebalo da opće dođem do ovog dijela da čekam postupak?Cure koje su gore jeste li zadovoljne sa Dr.Pavan.J?

🙋🏽‍♀️-41.g. 🙋‍♂️-43.g.
    jajovodi✂️,
    Prvi postupak ivf-2023-stigla najveća ljubav ikada❤️‍🔥
    Borba za drugu bebu💜🙏🏽✨
    11/24 fet..🧡🙏🏽💫..čekanje🫣..7tj.spontani 💔
    2/25 novi postupak🫶🏽,3mj/25-6❄️Fet🌟❌
    5/25⏳🙏🏽-biokemijska😔,7 mj fet ❌

Sunny_🐣
    09. Ožujak 2022. 16:11

mashkica kopiram komentar cure sa foruma o heparinu i nipt testu. Navodno u obrascu za nipt test piše da mora proći barem 24h od zadnje injekcije heparina kako bi rezultati testa bili valjani. Pa svakako provjeri sa doktorom prije.

Draga Sunny eto ni ja nisam znala, nije ni sestra kod doktorice jer sam joj bila prva takva pacijentica. Ja sam krenula s pikanjem u 21 h, pa sam sad kroz tjedan i pol polako svaki dan smanjila za 10-15 min. prema uputi liječnika koji nadzire taj dio i vadit ću krv danas u 19. proći će taman 24 h i nešto minuta i to će biti okej. Kad smo vidjele taj dio u obrascu zvala je sestra odmah u Geneplanet da ih pita dodatno i rekli su da baš mora proći 24 h. Ako ikako možeš probaj napraviti isto, smanjuj svaki dan pa odi vaditi krv kasnije popodne…moja ginekologica radi dva dana u tjednu popodne i u redu je ako krv odstoji do jutra. 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Capi_3
    09. Ožujak 2022. 16:17

Ženice evo ja jutros imala aspiraciju, od 40tak folikula imamo 16 jajnih stanica..ne razumijem puno jer mj je 1.postupak ali kaze dr da je to lijepa brojka. Sutra cu znati koliko se oplodilo. Dobila sam nesto terapije (Duphastone, Dostinex ili tako nekako, Aspirin i Folacin) te piti tekucine dosta.. osjecam se dobro skroz svo ovo vrijeme. Malo mi je sada nakon aspiracije trbuh napuhnut i laganu bol osjecam, ali vjerujem da je to normalno. Samo da ovako i ostane... a transfer ce biti iduci ciklus. 

🙎🏼30 oligotheratozoospermija
    🙎‍♀️29 AMH 99-155 (varira) , PCOS
    2015.spontana trudnoća; CR; krvarenje, infekcija reza
    2/2022 ICSI ➡️ Rekovelle, Cetrotide, Decapeptyl ➡️ 40 folikula, 16 js, 3 oplođene, 2 🐧🐧 (ET odgođen zbog OHSS)
    4/2022 FET ➡️ Estrofem, Utrogestan ➡️ 4.04. vracena 2 🐧🐧 ; beta HCG 0.1 ❌️
    10/22 ICSI ➡️ Gonal 100, zatim 150, Cetrotide, Decapeptyl, Ovitrelle
    ➡️ 40 folikula, 15 js, 2 oplođene, OHSS, embriji stali s razvojem, 0 transfera
    09/2023 ICSI ➡️ Supercur sprej, Ovaleap

Anemona
    09. Ožujak 2022. 16:18

Inna, ne znam još točno, nadam se sa sljedećom mengom. Trenutno skupljam nove nalaze pa ću na konzultacije s doktoricom
    Mia, štoperica ti služi za završno sazrijevanje folikula, 36h poslije nje je ovulacije pa si doktori znaju računati prema tome (aspiraciju, ET, FET)
    Angeleyes, sretno, držim fige 🍀🤞
    Arnoldice, sretno i uspješno, neka se oboje primi 🙏🤞🍀❤

💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
    1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
    11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
    11/21-histero
    02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
    06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
    "Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏

Amelie
    09. Ožujak 2022. 16:40

Sunny_🐣

Stela❤️
    Arnoldica PUPO čestitam nek se čvrsto prime🥰🤗 meni je dr rekao da Clexane isključuje andol, al je bilo cura na forumu kojima su dr preporučili da ih uzimaju istovremeno. Tako da svaki dr svoju politiku vodi. Provjeri za svaki slučaj sa svojim dr.
    Amelie je bila pisala da se bolje pikat ujutro jer mora proći 4 sata od injekcije do vađenja krvi kad ćeš radit krvne pretrage na koje će te hematolog uputit. Meni je dr rekao da to ne utječe i da se pikam kad hoću samo da bude svaki dan u isto vrijeme. Opet svaki dr po svom🤣
    Luana dobrodošla i što prije otišla trudna🤗

Haha jooooj ti doturi. Kad ti prvi put radiš kontrolu glede heparina i gdje? Mene svaki put pitaju na rebru kad je bila zadnja doza.. i na nalazu piše u kojem ref.intervalu treba biti ta anti-xa koju provjeravamo i to 3-4h nakon zadnje doze..zato se ja inače pikam u 7 ujutro, a na dan vađenja oko 5, pol 6. 

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    09. Ožujak 2022. 16:46

Capi_3

Ženice evo ja jutros imala aspiraciju, od 40tak folikula imamo 16 jajnih stanica..ne razumijem puno jer mj je 1.postupak ali kaze dr da je to lijepa brojka. Sutra cu znati koliko se oplodilo. Dobila sam nesto terapije (Duphastone, Dostinex ili tako nekako, Aspirin i Folacin) te piti tekucine dosta.. osjecam se dobro skroz svo ovo vrijeme. Malo mi je sada nakon aspiracije trbuh napuhnut i laganu bol osjecam, ali vjerujem da je to normalno. Samo da ovako i ostane… a transfer ce biti iduci ciklus.

Super broj stanica, ali 40 folikula.. huh.. lako bi ti se mogao desiti hiper. Pij jako puno tekućine, po mogućnosti izotonične napitke i nemoj se iduća 3-4 dana baš naprezati. Odmaraj što više jer ja sam s duplo manje folikula osjećala baš da sam barem u blagom hiperu.. i dugo mi je trebalo da splasne ta napuhnutost. Nadam se da bude sve ok, ne želim te plašiti nego da radije preveniraš ako možeš. Nadam se da će ti postupak biti uspješan!;)

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

Amelie
    09. Ožujak 2022. 16:49

Što se tiče prenatalnih testova i heparina i ja sam čula da curama savjetuju pauzu od 24h. Logično jer heparin ipak razrijedi krv pa bi fetalna frakcija mogla biti jako razrijeđena i zato neće moći uloviti dovoljnu količinu fetalne DNA za analizu. To vam onda ne daje vjerodostojne rezultate i vj se mora ponavljati.

Pokušavamo od 09/2019.
    09/21- beta 245❤️
    05/2022 👶🌸💓

petra30
    09. Ožujak 2022. 16:53

Arnoldice pupo😍! Nek se prime🤞🤞🍀🍀!
    Angeleyes drzimo palceve🤞❤️!
    Curke moja beta je 770 i narucena sam na prvi ultrazvuk 16.03 ujutro 🤞❤️. 

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anči 💕
    09. Ožujak 2022. 16:56

petra30

Arnoldice pupo😍! Nek se prime🤞🤞🍀🍀!
    Angeleyes drzimo palceve🤞❤️!
    Curke moja beta je 770 i narucena sam na prvi ultrazvuk 16.03 ujutro 🤞❤️.

Tebe čekam cijeli dan 🥳🥳🥳🥳❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.