Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    09. Ožujak 2022. 14:48

Stela ❤️
    Arnoldica PUPO čestitam nek se čvrsto prime 🥰🤗 meni je dr rekao da Clexane isključuje andol, al je bilo cura na forumu kojima su dr preporučili da ih uzimaju istovremeno. Tako da svaki dr svoju politiku vodi. Provjeri za svaki slučaj sa svojim dr. 
    Amelie je bila pisala da se bolje pikat ujutro jer mora proći 4 sata od injekcije do vađenja krvi kad ćeš radit krvne pretrage na koje će te hematolog uputit. Meni je dr rekao da to ne utječe i da se pikam kad hoću samo da bude svaki dan u isto vrijeme. Opet svaki dr po svom 🤣 
    Luana dobrodošla i što prije otišla trudna 🤗

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    09. Ožujak 2022. 14:56

Arnoldica

I ovo su nam zadnja 2🐧 nadam se da ce ostati jos dugo s nama 🤞

Pupice drzim fige da ostanu kod mame 9 mj 🤞🏻🤞🏻❤️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    09. Ožujak 2022. 14:57

Anči 💕

Arnoldica

Pupice drzim fige da ostanu kod mame 9 mj 🤞🏻🤞🏻❤️

**Kod mame u trbuhu ❤️
    Krivo sam napisala, sorry 🙈

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Arnoldica
    09. Ožujak 2022. 15:03

Monkica24 🍀

Arnoldica

Stvarno ti ovaj put držim fige na najjače, sjećam se tvog zadnjeg fet-a, baš me to bilo rastužilo… 😔 Za clexane nemam iskustva, samo s decortinom imam, koliku dozu njega imaš dnevno?

Hvala ti ❤️
    Dao mi je 10mg tj 2x5mg, ti si imala više jelda?

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Stela_M
    09. Ožujak 2022. 15:04

Arnoldice pupo neka se mrve čvrsto prime 🙏🙏❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Arnoldica
    09. Ožujak 2022. 15:06

Sunny_🐣

Stela❤️
    Arnoldica PUPO čestitam nek se čvrsto prime🥰🤗 meni je dr rekao da Clexane isključuje andol, al je bilo cura na forumu kojima su dr preporučili da ih uzimaju istovremeno. Tako da svaki dr svoju politiku vodi. Provjeri za svaki slučaj sa svojim dr.
    Amelie je bila pisala da se bolje pikat ujutro jer mora proći 4 sata od injekcije do vađenja krvi kad ćeš radit krvne pretrage na koje će te hematolog uputit. Meni je dr rekao da to ne utječe i da se pikam kad hoću samo da bude svaki dan u isto vrijeme. Opet svaki dr po svom🤣
    Luana dobrodošla i što prije otišla trudna🤗

Da i meni je rekao da kad mi je najprakticnije. 🤷
    To kao da treba barem 4h proći ili ne smije više od 4h proći? Ja sam baš mislila navečer, nemam pojma.
    Poslala sam mu mail za andol jer sam isto mislila da jedno isključuje drugo. Ah, sto pitanja imam tek kad izađem od tamo 😂

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Sunny_🐣
    09. Ožujak 2022. 15:11

Arnoldica

Sunny_🐣

Stela❤️
    Arnoldica PUPO čestitam nek se čvrsto prime🥰🤗 meni je dr rekao da Clexane isključuje andol, al je bilo cura na forumu kojima su dr preporučili da ih uzimaju istovremeno. Tako da svaki dr svoju politiku vodi. Provjeri za svaki slučaj sa svojim dr.
    Amelie je bila pisala da se bolje pikat ujutro jer mora proći 4 sata od injekcije do vađenja krvi kad ćeš radit krvne pretrage na koje će te hematolog uputit. Meni je dr rekao da to ne utječe i da se pikam kad hoću samo da bude svaki dan u isto vrijeme. Opet svaki dr po svom🤣

To kao da treba barem 4h proći ili ne smije više od 4h proći? Ja sam baš mislila navečer, nemam pojma.
    Poslala sam mu mail za andol jer sam isto mislila da jedno isključuje drugo. Ah, sto pitanja imam tek kad izađem od tamo 😂

ne smije više od 4 sata proći.
    Meni je isto zgodnije navecer i ja se zasad navecer pikam. Prije tih pretraga ću za svaki slučaj provjerit i sa hematologom pa ako treba ću par dana prije toga krenut pomicat pikanje za 2 sata kako bi došla na tih 4 sata razmaka ujutro. 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

annboleyn
    09. Ožujak 2022. 15:15

Luana

Pozz, prikljucujem se i ja u ovoj borbi. Ukratko, nedavno mi je izvadjen i drugi, neprohodni jajovod (nakon dvije izvanmatericne zanijete spontano) i cekam ivf. Tek sam frisko sa lpsca pa cekam prvu m da se pojabi pa da vidimo sto dalje. Sve nalaze sam napravila, jedino me muci sto je phd pokazao sad nakon laparoskopije kada je odim jakovoda uklonjena i cista sa jajnika, da nije rijec o cisti vec o seroznom tumoru. Tumorski markeri su pred operaciju bili uredni tako da sevnadam da je sada s tim uklanjanjem tog tumora sve ok. Muz ima 30 posto progresivno pokretnih, moji ostali nalazi su ok. Nadam se da cemo brzo svi s ove teme na veselije, ja svakako zbog hodina nemam puno vremena s postupcima pa cemo se druziti do kraja godine sigurno. I u tome, najvjerojatnije samo dva ivfa :(. Nada umire posljednja….

Pozdrav, dobrodosla i sto prije otisla, trudna 🤗 sto se tice tog seroznog tumora, da li je u pitanju serozni cistadenom, borderline tumor ili serozni cistadenokarcinom? Kod cistadenoma nema nikakve dalje terapije niti rizika, potpuno je benigan, borderline je, kako ime kaze, granican i preporucuje se klinicko pracenje dok je cistadenokarcinom maligni tumor…

👩🏻‍🦰 39, 🧔🏻36
    Ja: amh 1,53 ng/ml (ponovljeni nakon 2 sedmice 0,6) fsh 12,9, mthfr i pai mutacije, hipertenzija
    MM: odstranjen testis zbog tumora, nakon operacije radioth., oligozoospermia
    Kariogrami: uredni
    Trudimo se od 2.2018.
    6.2018. missed ab 8GN, kiretaza 💔
    02/2022 💔 12GN
    1.IVF 6/22 Femara, Gonal F (2175), Cetrotide, Ovitrelle, 3🥚, 1🐧 bez tranfera (los PGT-A)
    2.IVF 01/24: Femara, Menopur 300 (16 dana), Cetrotide, 2xDecapeptyl, 7 🥚, 5 oplodjenih, 2 🐧 FET 30.03., dolazi curica ❤️

Arnoldica
    09. Ožujak 2022. 15:26

Sunny_🐣

Arnoldica

Sunny_🐣

Stela❤️

ne smije više od 4 sata proći.
    Meni je isto zgodnije navecer i ja se zasad navecer pikam. Prije tih pretraga ću za svaki slučaj provjerit i sa hematologom pa ako treba ću par dana prije toga krenut pomicat pikanje za 2 sata kako bi došla na tih 4 sata razmaka ujutro.

Super, hvala ti za info 🤗

1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎

Mia21998 🔆
    09. Ožujak 2022. 15:47

Jel se kojoj desilo da je uzimala duphastone tablete umjesto dvije tabletice jednu? I to 6 dana, i tek sam danas shvatila da sam trebala uzimati dvije, jednu ujutro i jednu navečer 😭😭😭 što da sada radim? 

🙆‍♀️25g /🙆🏽‍♂️25g

🔬PCOS
    AMH 81.1
    LH 12.4
    FSH 6.1
    Vitamin D 46
    🏥 Beta plus
    Spermiogram ✔️
    💊 duphastone, Letrozol i Gynositol
    17.01 -11.06 TO i letrozol ❌
    18.07 ➕❤️
    05.08 kuca nam srčeko 🤗❤️🥰

" Ta Bogu ništa nije nemoguće!" - (Lk 1, 37)"🤍🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.