Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Amelie
    07. Ožujak 2022. 20:38

Maslačak jel onda sutra indukcija?! Huh.. hoćeš moći oka sklopiti vcrs?🤭🙈🤩 SRETNO!! Sutra ne veliki dan onda 😘😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Aries85🐏
    07. Ožujak 2022. 20:51

StelaM  dobro sam ,hvala na pitanju draga🤗😘malo su se pojacale mucnine ova dva dana al to je sve podnosljivo.Kako si mi ti? 😘

👩🏻 39.Hashimoto👨🏻36.sve ok
    Poliklinika Beta +
    1.ivf.stimulirani:15js,6 blastica 2019.

Fet :2.mj 2020,1 blastice- ✖️

Fet:11.mj2020 ~2blastice ✔️Beta 493 pa 1183,1 bebica🥳
    3.mj 2021.medikam.u 20.tt💔
    Fet 1 bl.u 10.mj 2021 ✖️
    Fet 2 blastice 28.1 -beta➕10.dnt 716,12.dnt 1535 🙏
    21.2 imamo ❤️ 8.4 mini anomaly -ok🙏 Qualified test pokazao,stize nam curka Mila🌸🙏

Stela_M
    07. Ožujak 2022. 20:52

Malala hmm ne znam eo meni je aspiracija bila kada su folikuli bili na 18,19 mm pa sad valjda dr zna što je najbolje, uostalom za sve nedoumice i strahove pričaj s dr vjerujem da će ti sve objasniti... e sad što se tiče viška kila imam i ja viska kila ali sam se baš dovela u red i osjećam se bolje sada sa skoro 35 godina nego kada sam imala 25, ako ti kile smetaju potrudi se i pokaži tim kilama srednji prst 🤭🥰

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Stela_M
    07. Ožujak 2022. 20:54

Aries85🐏

StelaM dobro sam ,hvala na pitanju draga🤗😘malo su se pojacale mucnine ova dva dana al to je sve podnosljivo.Kako si mi ti? 😘

Uh nadam se da će te mučnine propustiti, ma ja ko ja ide nekako vježbam, odmaram, pazim na klopu taman imam još koji mj da se dovedem u red 🤭❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Angeleyes
    07. Ožujak 2022. 21:40

Sani88 🙏🍀🤰

Angeleyes puno bolje i isplativije ti je narucit iz vana coq10 ubiquionol i pit za pocetak 200mg, jer ih na nasem trzistu nema. Nutrinano je ubiquinon ali u malim dozama pa da bi dostigla ovu dozu, ta bi ti skupa bocica trajala jedva desetak dana. Ali ti ih nema smisla sad pit dok si u postupku, nego barem 3mj prije postupka da bi utjecalo na kvalitetu js, sretno 🤞

Amelie i Sani…
    Dobro sta ste napomenule jer nisam znala za ubiquionol, a sta se tice nutri-nano, znam da je manja doza u pitanju... Ovaj sam pocela jedno mjesec dana prije postupka i sve sta sam primjetila da mi je alergija posustala (inace dosta kisem, sad puno manje). Naravno, nisam sigurna jel od njega, ali tako mi djeluje. Svakako, ako bude drugog postupka onda idem na Ubiquionol, bolje i isplativije naravno. 👍🏻👍🏻 

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Amelie
    07. Ožujak 2022. 22:14

Angeleyes

Sani88 🙏🍀🤰

Angeleyes puno bolje i isplativije ti je narucit iz vana coq10 ubiquionol i pit za pocetak 200mg, jer ih na nasem trzistu nema. Nutrinano je ubiquinon ali u malim dozama pa da bi dostigla ovu dozu, ta bi ti skupa bocica trajala jedva desetak dana. Ali ti ih nema smisla sad pit dok si u postupku, nego barem 3mj prije postupka da bi utjecalo na kvalitetu js, sretno 🤞
    Amelie i Sani…
    Dobro sta ste napomenule jer nisam znala za ubiquionol, a sta se tice nutri-nano, znam da je manja doza u pitanju… Ovaj sam pocela jedno mjesec dana prije postupka i sve sta sam primjetila da mi je alergija posustala (inace dosta kisem, sad puno manje). Naravno, nisam sigurna jel od njega, ali tako mi djeluje. Svakako, ako bude drugog postupka onda idem na Ubiquionol, bolje i isplativije naravno. 👍🏻👍🏻

Hmm.. kažeš možda pomaže u alergiji?! Dobro je znati.. jer me svako proljeće zna sastaviti.. paa možda probam. Ako ne ove godine onda iduće;)

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

Angeleyes
    07. Ožujak 2022. 22:35

Amelie

Angeleyes

Sani88 🙏🍀🤰

Amelie i Sani…
    Dobro sta ste napomenule jer nisam znala za ubiquionol, a sta se tice nutri-nano, znam da je manja doza u pitanju… Ovaj sam pocela jedno mjesec dana prije postupka i sve sta sam primjetila da mi je alergija posustala (inace dosta kisem, sad puno manje). Naravno, nisam sigurna jel od njega, ali tako mi djeluje. Svakako, ako bude drugog postupka onda idem na Ubiquionol, bolje i isplativije naravno. 👍🏻👍🏻

Hmm.. kažeš možda pomaže u alergiji?! Dobro je znati.. jer me svako proljeće zna sastaviti.. paa možda probam. Ako ne ove godine onda iduće;)

Nez, ja ti kisem na sve gluposti tipa prasina, a nje ne nedostaje naravno. Ujutro me najcesce sastavi i bas sam po tome primjetila da sam nekako mirnija 🤷🏼‍♀️
    Vrijedi pokusat ako ih imas, zasto ne 😃🤞🏻

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

elle 🙋‍♀️
    08. Ožujak 2022. 00:16

Anči mi smo dobro, našli smo neki svoj ritam i baš je mirna bebica i sve se može uz nju obaviti ali kaže patronažna da to traje prva 3 tjedna pa uživamo maksimalno dok ne krene vrištaona oko svega 🤣😆Danas smo ju prijavili u matičnom uredu i sve mi je i dalje tako nestvarno. Gledam njen rodni list i domovnicu i plačem 🙄😆
    Sunny meni su kad sam išla na Merkur prije par mjeseci rekli da se trudnice ne moraju naručivati.
    Maslačak  još maloooo 💕 Sretno 🤞

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

• Mikele95
    08. Ožujak 2022. 06:41

Monkica24 🍀

Mikele95

Evo da javim nazalost beta je 1.5 ovaj put 🙈😕
    Ali nema veze,uzet cu koji mjesec odmora i onda ponovo. 💪🏻🙏🏻 Ovaj me postupak bas iscrpio,a i treba novceke skupit.
    Ima li netko da ide kod dr Bolance u Vinogradsku na ivf?
    Puse svima ❤

Žao mi je :-( Ja sam iz Vinogradske, ali oni ti već neko vrijeme ne rade jer se sele, i čekaju neke dozvole, a kad će krenuti ne zna se. Kad si kod njih u postupku, ne možeš biti kod jednog doktora, npr. samo kod Bolanče, već kako te tko zapadne, kako tko radi taj tjedan, nekad je to dr. Kuna, dr. Tomić … nema pravila. Ja sam ih sve prošla, ali da, dr. Bolanča je najpristupačniji.

Nika, moj Viktor pozdravlja tvoju 

Moj muz im je gradio taj novi dio i sagraden je i dobili su dozvole.. bas je neki dan bio tamo i kaze da su se preselili. Taman kad se gradilo,ja lezala nakon operacije tamo i sestre su saznale da je muz glavni i da sam mu ja supruga i dolazile me malo malo molit da im pusti vodu,da nemogu vise ovako 🤣🙈
    Ali imam jednog doktora tamo na ginekologiji koji je dobar prijatelj pa cu njega zvat i pitat. 
    Ali hvala na info.  😊 
    Iako ja dr Lucingera nebi mjenjala za nista,prijavit cu se pa ako me budu zvali..sad sigurno 2,3mj odmaram. 

🧔🏻-33,sve super
    👱🏼‍♀️-27,prosireni lijevi jajovod
    ●4/21-ivf dr Lucinger(blaga stimulacija),10js,2 vracana,beta 250,prijevremeni porod 22+4,Roko 👼🏻💔

●2/2022 IVF dr Lucinger(blaga stimulacija),7js,2e vracena,❄️nema➡️beta 7.3

• Xela33
    08. Ožujak 2022. 07:06

Jutro curke, evo ja sam piskila, 11 dpt je,kao trebalo bi pokazati nesto, međutim minus 😢. Nekako sam predosjecala. Nista, sada cu malo razmisliti sto i kako dalje, imam sada jos 1 prirodni, ali za sada mislim da necu u KBC RI, u glavi mi je trenutno da se poslozim i nakon ljeta krenem u Zg negdje. Probati cu sa savjetima curki, da probam smanjiti antiTPO izbacivanjem glutena. Ako jos ima netko neki savjet, bila bih jako zahvalna 😊. Hvala na podrsci i svim curama drzim ogromne 🤞 i sretno💕

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
    03/21 - AIH ✖️
    04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
    02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.