Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ivana1509
    07. Ožujak 2022. 15:44

Cure koje su išle u FET (Petrova) da li ste za to trebali nositi posebnu D1 uputnicu  i da li ste ponavljale kakve pretrage? Sestra mi je rekla da donesem baš D1 za transfer, ne za MPO. Ja sam bila u 1/22 u postupku al smo napravili pauzu jedan ciklus pa sad imam UZV idući tjedan pa onda vjerojatno FET u prirodnim ciklusu.

Angeleyes
    07. Ožujak 2022. 15:44

Ima li tko da uzima Solgar nutri-nano CoQ-10? Moja dr mi preporucila za jajne stanice, kao za kvalitetu koliko sam shvatila... Koliko pomaze, to ne znam. 🤷🏼‍♀️ Ali skupo je.

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Sunny_🐣
    07. Ožujak 2022. 16:05

cure dal je netko vadio krvne nalaze (kks, željezo, feritin, b12, tsh) na Merkuru? dal je potrebno naručivanje? ja sam mislila ujutro poć, imam uputnicu u sustavu, al se nisam naručila. Pretpostavljam da za nalaz krvi ne treba ili?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    07. Ožujak 2022. 16:08

Angeleyes

Ima li tko da uzima Solgar nutri-nano CoQ-10? Moja dr mi preporucila za jajne stanice, kao za kvalitetu koliko sam shvatila… Koliko pomaze, to ne znam. 🤷🏼‍♀️ Ali skupo je.

Jesi bila danas na uzv? Sta kazu?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

nika0302
    07. Ožujak 2022. 16:08

Hvala cure svima 🥰

Mikele žao mi je 😪😪
    Petra čestitkeeee, nek se dupla 🥰🥰🍀🍀🤞🤞

👱‍♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
    BetaPlus
    11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
    11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
    2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
    4/2021 FET blastica ⛔
    Pol.Škvorc
    11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
    30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗

Anči 💕
    07. Ožujak 2022. 16:10

Issadora

Uključujem se s novim postupkom. Danas punkcija (8 komada) pod anestezijom, koja divota, od prošle sam razvila PTSP. Pojacali su stimulaciju, nadala sam se da ce ih bit 20🤦‍♀️ Taman mi za 2 tj rockas, plusic bi bio bas super poklon 🙉

Drzim fige za najljepši poklon 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Angeleyes
    07. Ožujak 2022. 16:11

Anči 💕

Angeleyes

Ima li tko da uzima Solgar nutri-nano CoQ-10? Moja dr mi preporucila za jajne stanice, kao za kvalitetu koliko sam shvatila… Koliko pomaze, to ne znam. 🤷🏼‍♀️ Ali skupo je.

Zadovoljni, danas sam samo na Cetrotide i veceras stoperica. Nema vise Menopura (napokon) 🤣
    Za sada 6 na lijevom i 7 folik na desnom, u srijedu punkcija pa cemo vidjet. Dosta su veliki pa me evo jedan jajnik ubija. Veselo. Kako je kod tebe??

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

Anči 💕
    07. Ožujak 2022. 16:13

Angeleyes

Anči 💕

Angeleyes

Zadovoljni, danas sam samo na Cetrotide i veceras stoperica. Nema vise Menopura (napokon) 🤣
    Za sada 6 na lijevom i 7 folik na desnom, u srijedu punkcija pa cemo vidjet. Dosta su veliki pa me evo jedan jajnik ubija. Veselo. Kako je kod tebe??

Znači u srijedu punkcija? 
    Super brojka 💪 
    Ma evo klasika..malo menga bolovi, migrene, spava mi se..i tak 🙃 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Tweety88🐞
    07. Ožujak 2022. 16:20

Petra beta ti je 🔝, neka se pravilno dupla 🤞🏻
    Sani PUPOice sretnooo 🍀
    Malala da te malo ohrabrim svojom pricom (pisem ju po nti put, ostale curke ne zamjerite). Nismo imale istu stimulaciju, ali isto nisam dobro reagirala. Ja sam imala rekovelle, imala 7 rastucih folikula (na amh 43), od kojih su 2 kao bila veca od ostalih i dr ih je smatrala praznima od pocetka jer nisu bili u skladu s debljinom endometrija itd. Na iducem pregledu se vidi da su samo ta 2 veca nastavila rasti, ostali odustali po putu, dr se ne nada da ce biti ista od toga. Ja tad potonula skroz, ali se nekako saberem i mislim pozitivno i vjerujem u ta 2 velika. Na kraju su ta 2 imali stanice od koji se jedna oplodila. MM i ja presretni. Kad sam dosla na transfer meni dr prica o planovima za iduci postupak, kako nije zadovoljna bla bla na sto sam joj rekla da ne pristajem na nista manje nego da sad ostanem trudna 🤣 i tako je i bilo. 
    Hocu reci, prema mom iskustvu treba mislit pozitivno i nadati se do zadnjeg, nije gotovo dok nije gotovo. Navijam za tebe ❤💪🏻

💛🧡

Angeleyes
    07. Ožujak 2022. 16:31

Anči 💕

Angeleyes

Anči 💕

Angeleyes

Znači u srijedu punkcija?
    Super brojka 💪
    Ma evo klasika..malo menga bolovi, migrene, spava mi se..i tak 🙃

Je ali evo, vidjet cemo, rekla sam da necu razmisljat haha...
    Drzi se, netko je napisao za setnje i svjezi zrak, to pomaze stvarno. Kad je tebi uzv?

33 god. 🙋🏻‍♀️
    41 god. 🙋🏻
    👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.