Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Stela_M
    07. Ožujak 2022. 16:33

Nika drago mi je da je sve ok 🤗🤗❤
    Divna kako si? ❤
    Maslačak sretno da sve prođe u redu, nadam se uskoro slikicama ❤❤❤
    Mikele95 žao mi je draga, sad napuni baterije I onda u nove pobjede 🙏❤❤
    Sheila žao mi je draga nema čovjeka što pametno reći u ovoj situaciji osim toga da ti želim puno strpljenja, hrabrosti i snage 🙏❤❤❤
    Tweety  kako si, ti još sitno brojiš 🙈❤
    Petra čestitam draga 🥳🥳🥳😍
    Sani88 🙏🙏🤞🤞🤞🤞 neka se mrva čvrsto primi 🤗🤗❤
    Sunny kako si? 😍❤❤ ti si pitala za vađenje krvi na Merkuru znam da se prije kod njih moralo naručivati sad jel se i dalje mora nemam ti pojma zbog toga ja najviše odem u Petrovu jer se tamo ne mora naručiti 🤦‍♀️
    Anemona navijam za tvoj fet 🤗🤗❤
    Arnoldica kako si, ti sitno brojiš do feta 🙈❤
    Aries, Miss Ivy, DomLeon kako ste 🤰🤰❤❤
    Ancyh 🤭🤭 nuspojave su nažalost neizbježne navijam za tvoja 🥚🥚👌🤭❤❤❤❤

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

Anči 💕
    07. Ožujak 2022. 16:44

Twetty kako si ti? Jel sve spremno 🤭
    Angeleyes da Sunny je pisala..al mi vrijeme bas ne ide u prilog...tek u petak na 9dc..malo me to zivcira jer ne znam kaj se desava unutra hahaha..al sve u svemu draze mi je ovako da nesto osjetim bar se tješim da se nesto desava 🤣
    Stela ma neka njih, samo nek i folikulići rastu 💪🤞 
    Anemona drzim fige da bude sve ok i navijam za ljep ishod fet-a 💪🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Leky
    07. Ožujak 2022. 16:46

malala

Anči 💕

Dobro jutro cure i sretno 🥰🤞
    Petra3007.03 beta
    Sani88FET transfer 7.3
    Mikele9507.03 beta
    Nika302 16ttcurica 07.03 uzv

Jutro, Anči. 👋👋 Vrijedna kao uvijek.
    Sretno cure danas!!!! 🤞🤞🤞🤞

Kad sam već to spomenula, kako vaši muževi kad daju uzorak? Daju sami ili imaju problema? Mom očito smeta prostor. Ne treba mu moja "pomoć", ali ne želi biti sam. Ovo što je do sad davao, nekad sam mogla biti s njim, nekad ne. Ovisi kad mene pozovu na pripremu.

Mi smo predaleko od bolnice pa je svaki put morao dati tamo. Ja sam si to zamisljala kao na filmovima, onako neka prostorija gdje se zakljucas sa casopisima i odradis sta treba. Ali sestra je rasprsila moj film kad nam je dala bocicu i rekla wc vam je u glavnom hodniku desno 🤣 jos je prvi put netko u kabini do njega gledao filmic na mobitelu bas se lijepo cuo sadrzaj oh ah, ali nekako je to obavio 🤣
    Maslacak sretno najsretnije, da sto prije upoznas bebicu i da ti sve dobro i brzo prodje 🍀

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻

Sheila

Pozdrav svima!
    Nisam se nikako javljala, dobila sam koronu par dana nakon transfera, koja me dosta pokosila, nisam bila za ništa… a očigleno to i utjecalo na razvoj trudnoce :( Bio nas prvi IVF, test pozitivan 10 dnt, beta na 18dnt bila oko 1300. Na uzv na 20 dan vidjelo se žv i gv, ali beta rasla sporo i nikako, nije se duplala uglavnom, nego spori rast oko 30% svaka dva dana. Došli smo do zida, te je danas bio dan D, GV ne raste te savjetuje se prekid trudnoće.. Doktor misli da ipak neće otići samo, imam opciju tableta ili kiretaže. Ja sam za opciju tableta, ako imate koji savjet kako se pripremiti za to…
    I nakon koliko mj možemo ponovo probati?
    Ja sam nekako prazna i tužna, s jedne strane, a s druge strane barem sam vidjela pozitivan test, prvi put u životu…

Bok Sheila jako mi je zao radi tvog gubitka i da vjerujrm da je korona utjecala imala sam je u drugoj trudnoci u 9tjednju i sve bilo ok do 13tjedna kada su na bebi otkrili anomalije duga i ruzna prica sa genetike ništa nisu nasli a dali je okidac bila korona nemogu sa sigurnošcu potvrdit ali misle da,moguce.
    Ja sam onda bila u skoro 14 tjednu i nije bilo moguce kiretazu i beba je još bila živa 💔 morala sam ici na prekid trudnoce i opcija je bila tablete ili onaj gel za radjanje i doktorica mi je savjetovala tablete meni je bilo uzas iskustvo jer je bilo vec 14 tjjedan ali bilo je oko mene zena koje su u manjim tjednima bile i isto morale prekid i odabrale tablete i nekima je bilo ok 
    Tako izaberi sta ti savjetuje doktor ili sta sama zelis
    Iskreno kod treceg gubitka bebe u 8tj sam birala vakum kiretazu i uspavljivanje
    Tako da svakome je drugacije i mozda tebi nece biti strasno ko nekom drugom 
    Samo vidi sta ti zelis i sta ce tebi ko tebi biti lakse❤️drzi se i tu smo uz tebe🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Asli 🌱

Petra30 čestitam na super beti 🥰🥰 sretno dalje 😘
    Maslačak još malo i družiš se sa svojom curicom 🥰🥰 sretno i javljaj sve 😘 Hope i ti isto 😊
    Sretno svim curkama 🤞🏼❤️

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Amelie
    07. Ožujak 2022. 16:53

Angeleyes jel ti to dr savjetovala za potencijalno idući postupak za ubikvinol? Sad ne znam jel ima smisla da ga kreneš uzimati.. u svakom slučaju ja sam uzimala s iHerb-a Now Foods. Bile su 200mg kapsule i 60kom u pakiranju mislim. Dvije dnevno sam pila dvije. Nisu ni tamo ekstra jeftine..ali nije mi žao;)
    Sheila prošla 2x medikamentozni.. meni su bili skroz ok i draže mi je sada da me nisu slali na kiretažu. Sve se očistilo s tabletama.. nije me jako grčilo, uz blage tablete za bolove je bilo skroz izdržljivo fizički. A psihički je naravno puno teže.. ali moraš to sad proći da bi došla do cilja do kojeg ćeš stići! Drži se😘
    Nika nisam imala osobno, ali to je jako, jako često u trudnoći. Moraš kako doktor kaže da se ne zakomplicira.. a dalje probaj raditi na prevenciji da se ne ponovi.. ako si inače sklona tome onda je često i u trudnoći nažalost. Sretno;)
    Malala držim ti fige!:) Nemoj odustajati!
    Petra🥰🥰🥰 Odlična beta.. mirno sada i korak po korak..bit će sve dobro❤️
    Sani i ja sam bila na istoj dozi utrića! Ako sam dobro skužila rijetko daju toliko, ali neka.. bitno da se primi!!
     Želim ti veliku betu i mirnu trudnoću!:)) 😘

Pokušavamo od 09/2019.
    2x missed ab 8 i 6tj (2020)
    09/21- beta 245❤️
    0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
    05/2022 👶🌸💓

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    07. Ožujak 2022. 17:04

Sheila i da zaboravit ti reci da postoji mogucnost da ne izidje sve pa se mora dodatno kiretirati ali meni je stvarno se sve lipo ocistilo i doktorica bila pre zadovoljna 

Cure ostale vidim lijepi vjesti i pocetaka samo hrabro i naprijed💪❤️

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

Tweety88🐞
    07. Ožujak 2022. 17:24

Stela, Anci evo stvarno brojimo sitno :) sve je spremno i jos koji dan uzivamo u trudnoci, a onda se veselimo upoznavanju naseg deckica ❤
    I naravno navijam za sve vas ovdje 💪🏻🤗

💛🧡

Sunny_🐣
    07. Ožujak 2022. 17:25

Stela tenks. Isla bi i ja najradije u Petrovu. Al mi je soc gin dao uputnicu i rekao Merkur, sv Duh ili vinogradska. Ne kuzim zast ne bi mogla u bilo koju bolnicu? 🤷‍♀️ mislim uputnica je uputnica nije vezana uz bolnicu ili?

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    07. Ožujak 2022. 17:39

Stela_M

Nika drago mi je da je sve ok 🤗🤗❤
    Divna kako si? ❤
    Maslačak sretno da sve prođe u redu, nadam se uskoro slikicama ❤❤❤
    Mikele95 žao mi je draga, sad napuni baterije I onda u nove pobjede 🙏❤❤
    Sheila žao mi je draga nema čovjeka što pametno reći u ovoj situaciji osim toga da ti želim puno strpljenja, hrabrosti i snage 🙏❤❤❤
    Tweety kako si, ti još sitno brojiš 🙈❤
    Petra čestitam draga 🥳🥳🥳😍
    Sani88 🙏🙏🤞🤞🤞🤞 neka se mrva čvrsto primi 🤗🤗❤
    Sunny kako si? 😍❤❤ ti si pitala za vađenje krvi na Merkuru znam da se prije kod njih moralo naručivati sad jel se i dalje mora nemam ti pojma zbog toga ja najviše odem u Petrovu jer se tamo ne mora naručiti 🤦‍♀️
    Anemona navijam za tvoj fet 🤗🤗❤
    Arnoldica kako si, ti sitno brojiš do feta 🙈❤
    Aries, Miss Ivy, DomLeon kako ste 🤰🤰❤❤
    Ancyh 🤭🤭 nuspojave su nažalost neizbježne navijam za tvoja 🥚🥚👌🤭❤❤❤❤

Uh baš sam nestrpljiva ovaj put, prošli tjedan mi je preletio, a sad vikend i danas sporooo. Kako si ti? Jel se boostaš? 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.