Arnoldica daaaa vrijeme leti covjece.Vec mi je i trbusina slatka narasla 🤭🤭🤭🤭kako si ti macka ?
Leky ja ti Bogu hvala nemam mucnine zna se dogodot da mi bude mukica jedan dan bzvz pa ode samo od sebe
.Nemam ni glavobolje nista jedino sam umorna vecinu dana 😮💨.Ostalo sve ok kod tebe ?Koliko si ti sad trudna ?
Ajme samo neka raste 💓 ma super čim smo krenuli ponovo u Fet, napokon se nešto događa 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hvala ti Sani88. PHD je napravljen kod prvog gubitka, ali to nije bio spontani vec razvojna anomalija (nije bio genetski uzrok). Kod druga dva je bio missed i nije bilo mogucnosti napraviti PHD... Morati cemo napraviti spermio, nema druge, da i taj dio provjerimo. Mikrodelecija y kromosoma se ne bi vidjela na kariogramu?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Asli uzivajte sa svojom bebicom i šibni nam koju slikicu kad uspiješ 😘
Kacusha pupice, nek se cvrsto primi!
Leky jel piješ dovoljno vode? Ja sam skužila da kad landram okolo i ne pijem baš vode dovoljno, najviše zbog mjehura, da mi se javi glavobolja. Može biti povezano, a i ne mora..
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hei cure, nisam vas baš stigla upratiti. Čestitam na uspješnim transferima, PUPO cure čuvajte se i mazite buše. 😊
Sunny, ja sam danas katastrofa opet. 🙈 Bilo dva dana okej, danas opet mučnine jake. 🙈 Kako si ti? ❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Arnoldica daaaa vrijeme leti covjece.Vec mi je i trbusina slatka narasla 🤭🤭🤭🤭kako si ti macka ?
Leky ja ti Bogu hvala nemam mucnine zna se dogodot da mi bude mukica jedan dan bzvz pa ode samo od sebe
.Nemam ni glavobolje nista jedino sam umorna vecinu dana 😮💨.Ostalo sve ok kod tebe ?Koliko si ti sad trudna ?
DomLeon smijemo Lekadol i Lupocet, mislim 500g dnevno, ali preslabe su to tablete, bar ja nisam vidila neku pomoc od njih 🤷♀️ u pon sam 16tt i UZV iduci tjedan 🥰 bome i ti si vec 10tt kako je to vrijeme proletilo. Ces ici na Nifty ili nesto od tih testova? Sad sam se pocela bolje osjecati, muz me tjera da puno setamo, ovaj tjedan jos radim pa otvaram komplikacije
Miss Ivy znas da sam to i ja primjetila, kad sam u diru cijeli dan onda glava pocne boliti kad dodjem doma popodne, ali vodu si nosim svugdje i u setnju. Iduci tjedan se druzimo s bebama 🥰
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
Kacusha držim fige da se čvrsto primi i ne pušta 🤞🍀
Asli čestitam! Uživaj sada sa svojom bebicom! 😍😘
👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
-FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
-15tt jedno 💔
-3/2021 rođen dječak
5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
6. Spontana T 3/2022 ❤
1🐧
.Nemam ni glavobolje nista jedino sam umorna vecinu dana 😮💨.Ostalo sve ok kod tebe ?Koliko si ti sad trudna ?DomLeon smijemo Lekadol i Lupocet, mislim 500g dnevno, ali preslabe su to tablete, bar ja nisam vidila neku pomoc od njih 🤷♀️ u pon sam 16tt i UZV iduci tjedan 🥰 bome i ti si vec 10tt kako je to vrijeme proletilo. Ces ici na Nifty ili nesto od tih testova? Sad sam se pocela bolje osjecati, muz me tjera da puno setamo, ovaj tjedan jos radim pa otvaram komplikacije
Miss Ivy znas da sam to i ja primjetila, kad sam u diru cijeli dan onda glava pocne boliti kad dodjem doma popodne, ali vodu si nosim svugdje i u setnju. Iduci tjedan se druzimo s bebama 🥰
Draga moja ja sam ti odustala od niftyja i testova.Ne zelim se opterecivat time.Muz me podrzao u odluci.Prije 8 god kad sam rodila Leona nije bilo tih testova pa sam i s ovom bebom odlucila tako.Na kraju neke ozbiljbiljnije malofacije (NEDAJ BOZE ) vide se na boljim UZV ima.A moja doktoresa ima top UZV.🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
.Nemam ni glavobolje nista jedino sam umorna vecinu dana 😮💨.Ostalo sve ok kod tebe ?Koliko si ti sad trudna ?DomLeon smijemo Lekadol i Lupocet, mislim 500g dnevno, ali preslabe su to tablete, bar ja nisam vidila neku pomoc od njih 🤷♀️ u pon sam 16tt i UZV iduci tjedan 🥰 bome i ti si vec 10tt kako je to vrijeme proletilo. Ces ici na Nifty ili nesto od tih testova? Sad sam se pocela bolje osjecati, muz me tjera da puno setamo, ovaj tjedan jos radim pa otvaram komplikacije
Draga moja ja sam ti odustala od niftyja i testova.Ne zelim se opterecivat time.Muz me podrzao u odluci.Prije 8 god kad sam rodila Leona nije bilo tih testova pa sam i s ovom bebom odlucila tako.Na kraju neke ozbiljbiljnije malofacije (NEDAJ BOZE ) vide se na boljim UZV ima.A moja doktoresa ima top UZV.🙏🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤❤
Iako tko zna mozda se jos i predomislim al trenutno sam tog razmisljanja.16 tt kod tebe vrijeme stvarmo leti❤❤neka ti prode u miru trudnoca 💫💫💫❤❤❤
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Kachusa Napredan malac. Samo neka tako nastavi 💪
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Kacusha PUPO sretnooo nek se cvrsto primi 😊🍀🍀🍀🍀
Asli čestitam jos jednom i uzivajte doma sa svojim dugoocekivanim smotuljkom 🥰🥰🥰🥰
ma2013 a tebe bas muce mucnine 🙄 ja sam dobro, nemam neke mucnine. Par dana sam ih osjetila navecer, al nista strasno. Sretno u pon na uzv 🤞🤞🤞🥰🥰🥰
PUPICE i cekalice 🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄🪄
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji