Potpomognuta oplodnja vol. 7

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anči 💕
    25. Veljača 2022. 21:32

Xela i Petra sretno pupice 🤞🤞🤞🤞
    Petra kad je tvoja beta?
    Sunny jedva cekam da dode 🙈 juler sam imala mali napdaj histerije jer me bilo strah da ce doc danas, a ne rade vikendom, a ja nemam ljekove i tak 😂😂 ali evo nije dosla tak da sam opet u zenu 😂
    Kacusha sretno sutra 🤞 jedan ali vrijedan 💪
    Arnoldica super je to 💪🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    25. Veljača 2022. 21:35

Sphie nek se ljepo udupla 🤞 jel ponavljas opet betu?
    Sani navijam za taj endo da se deblja 💪💪

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Anči 💕
    25. Veljača 2022. 21:36

malala

Pozdrav, cure!!
    Lucky, žao mi je zbog neuspjeha ovaj puta. 😔 Ali bit će bolje drugi puta. 🤞🤞🤞🤞
    I netko je trudan, ali nisam upamtila ime. 🤦 Čestitke svima na lijepim vijestima!!! 🥳🥳🥳
    Ja podigla danas puregon i počinjem u srijedu s pikanjem. I imam 20 antralaca. 😳😳😳 Prvi puta saznala taj broj jer do sad dr nikad ne bi ništa rekla. 🤷
    Sretno svima!!! 🤞🤞🤞

Waau koja brojka 😍 sretno 🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Anči 💕
    25. Veljača 2022. 21:47

Hope2022 ❣️💫✨

Pozdrav svima,
    Citam vec dugo ovu temu, prije sam se znala povremeno javiti, ali nisam vec neko vrijeme. Potpis imam, imam 4 trudnoce iza sebe, curku nasu i ogromnu zelju da joj dam bracu ili seku 💞. Nakon proslih pobacaja sam obavila sve moguce pretrage, za trombofiliju, antifosfolipidna antitijela, kariograme, endokrinologa, geneticara i jedino novo sto sam saznala je da granicna ANA (ENA negativna) za koju mi je vise ginekologa reklo da nije uzrok… Imam otprije hipo i lagani Hashimoto sto drzim pod kontrolom. I da, otkrila sam laganu IR koju sam u medjuvremenu dovela u normalu prehranom, mioinositolom i fizickom aktivnoscu. Jedino sto mi je jos ostalo je histeroskopija s biopsijom koju idem u sljedecem ciklusu kod dr G. Muz nije radio spermiogram, jer kod nas nije problem ostvariti vec odrzati trudnocu, bar se tako pokazalo u zadnja 2 pokusaja. Da li ima curki s takvim iskustvima? Takodjer, prema vasim saznanjima (a ovdje ima puuunoo korisnih saznanja i info ☺️) koliko spermiji mogu utjecati na ishod? Pijem inace sve moguce suplemente (ubiquinol, d vit, zn, gynositol, omegu, NAC…).
    Cestitke svim trudnicama ovdje i zelim svu srecu svim ostalim cekalicama 💫

Pozdrav. Zao mi je zbog gubitaka 😔
    Bas mi je cudno da vas nisu trazili spermiogram 🤔 
    Jel i muz radio kariogram?
    Nemam iskustva takvih ali mozda ce ti neka o cura ovdje moc pomoć.. 

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

• Viola1
    25. Veljača 2022. 22:41

Pozdrav cure!! Stvarno vas ima puno na forumu, tako da nisam uspjela sve zapamtiti, pa ću vam ovako pisati da nebi slučajno nekoga preskočila. 😉🙈
    Svim trudnicama želim uredne, mirne i školske trudnoće; a onima koje su već dogurale do zadnjih tjedana puno sreće na porodu, neka bude sve u najboljem redu i da se ubrzo mazite sa svojim bebicama! ❤😍😘
    Svima koje ste u postupku neka bude što bolji odgovor na terapiju i naravno uspješan transfer od srca vam želim! ❤🍀😘🤞
    Sve PUPO cure neka se bebice čvrsto prime i nepuštaju svoju mamu! 🤞❤🍀
    Svima koje čekate postupak želim puno strpljenja i snage!! 🍀Nebrinite, doći će i to brzo! (Iako jako dobro znam koliko je i to zapravo teško kada imaš osjećaj da se ništa ne događa, a ne možeš ubrzati stvari 😐....)
    Sve cure koje su u fazi prikupljanja nalaza želim vam puno strpljenja, da ih ubrzo sve prikupite i krenete u ovu borbu snažne i odlučne 🤞🍀 i sa što urednijim nalazima naravno 😉😘
    Sve cure koje ste doživjele neuspjeh neizmjerno mi je žao 😔😥 držite se, oporavite i krenite u nove borbe! Nadam se da će biti uspješne! 🤞🍀😘
    Stare moje veteranke puno pozdrava vam šaljem, nadam se da ćete ubrzo otići na ljepše teme!! 🍀🤞❤😘
    Nikitta vidim da knjiga dobro napreduje! Jako mi je drago zbog toga! I mislila sam si da će biti tako... pa što je to za tebe ženu zmaj 😍❤🤗😊. Uspjela sam malo popratiti da sada vodiš bitku sa spavanjem, koja je trenutno uspješna, neka tako i ostane a da ti budeš odmornija, zadovoljnija i što sretnija od srca ti želim! Kako si sada? 
    Sve pohvale cure na uloženom trudu koji se jasno vidi na početnim stranicama!! Bravo, bravo!! Dobro dođe svima ponekad zaviriti u njih i prisjetiti se 😉😘

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Viola1
    25. Veljača 2022. 22:42

Ja krećem u novu bitku. Dok moj mališa koji uskoro puni godinu dana spava, pišem vam da vas pozdravim i pridružim se ponovno ovom divnom forumu koji je neizmjerna, dragocijena stvar u ovim borbama! Stvarno je uvijek na njemu predivna podrška, puno ljubavi, smjeha, ponekad i plača iako se ljudi na njemu izmjenjuju. I cure svakako veliko HVALA na tome!! Mislim da mogu slobodno reći u ime svih nas trudilica koje vodimo bitke! ❤

Prijavljujem FET za ovaj ciklus, danas je 9 dan ciklusa, od sutra pratim lh trakicama kada će biti ovulacija i onda se javljam na ultrazvuk da vidimo kakva je situacija jer planiramo transfer zadnjeg smrzlića. Doduše prošli ciklus je trebao biti, ali je umjesto toga stigla samo korona... 😔😐😁 A sada ako se prema uzv ne bude činilo kao dobra ideja fet, onda slijedeći ciklus idemo na fet s estrofemom.. 

👩29(AMH 34,6pmol/l, PCO)
    🧑33(oligoasthenoteratozoo..)
    1. ICSI 10/2019 blaga stim, ET 3dan - 2 embrija (10st,10st), ß ❌
    2. ICSI 2/2020 blaga stim,ET 2dan - 1 embrij (4st), ß ❌
    3. ICSI 3/2020 prirodni, bez ET-a
    4. ICSI 5/2020 standardna stim, ET 3dan - 1 embrij (u fazi kompaktacije), ß ❌
    -FET 6/2020, blastica (BC 322), 1. ß 174,5; 2. ß 822,7 -imamo 2 ❤❤
    -15tt jedno 💔
    -3/2021 rođen dječak
    5. Spontana T 11/2021 - biokemijska
    6. Spontana T 3/2022 ❤
    1🐧

• Xela33
    25. Veljača 2022. 22:55

Anemona

Xela33

Znaci drage cure, evo mene doma, danas obavljen i ET. Od mojih divnih 7 jajceka, bas i nije bio party u labu🤦. Samo 1 se oplodila. Malo sam bila potonula kada sam cula rezultat😔. Do mene je, tj. moj novootkiveni Hashimoto i antiTPO iznad 1300 su ucinili svoje, bar je tako doktorica rekla. Uglavnom, vracena je ta jedna ali vrijedna 🤞, a ako ne uspije doktorica predlaze pauzu iduci mjesec dok malo ne snizim antiTPO (nekim djetama😳). Cure s iskustvom pomagajte 🙏. E da, i rekla mi je da pocnem piti andol 100 i da podignem u apoteci Dekortin 5mg. To sam rijesila, e sad nije mi rekla koliko se Dekortina pije, valjda 1 tableta na dan🤔? E da, i krumpirici u McD-u popapani (ooookej i BigMac🙈). Beta 18.03. 🙌🙌🙌🙌

Pročitaj si ovaj članak, i svakako razmisli od izbacivanju glutena iz prehrane. Teško je ali jako pomaže, ja sam uspjela. Sretno 😉
    https://xn--titnjaa-o6a36e.hr/stitnjaca/bolesti-stitnjace/antitijela-stitnjace-mogu-li-se-smanjiti-i-kako/

Ne mogu otvoriti clanak 😔. Ako imas neki drugi link, pliz posalji, ali u svakom slucaju cu i guglat, hvala puno💕

Hvala svima na 🤞🤞, i ja ih drzim i na rukama i nogama 😁...kako sebi tako i svima vama😊💕

👸36 - idiopatska, Hashimoto, antiTPO >1300, TSH 2.068 mIU/L, AMH 1.71 ug/L (12.20 pmol/L)
    🧛37 - normo, sve 5, nista ne mjenjaj 😂 🙌
    03/21 - AIH ✖️
    04/21 - prirodni IVF, ET 10st3dan ✖️
    02/22 - stimulirani IVF, Menopur 7 dana po 150ml, 7 j. s., 1 oplođena. ✖️

Anči 💕
    26. Veljača 2022. 07:25

Jutro cure 🥰
    Kacusha 26.02 transfer - sretno 🤞🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    KBC Osijek
    ⏯️

Leky
    26. Veljača 2022. 08:00

Xela33

Znaci drage cure, evo mene doma, danas obavljen i ET. Od mojih divnih 7 jajceka, bas i nije bio party u labu🤦. Samo 1 se oplodila. Malo sam bila potonula kada sam cula rezultat😔. Do mene je, tj. moj novootkiveni Hashimoto i antiTPO iznad 1300 su ucinili svoje, bar je tako doktorica rekla. Uglavnom, vracena je ta jedna ali vrijedna 🤞, a ako ne uspije doktorica predlaze pauzu iduci mjesec dok malo ne snizim antiTPO (nekim djetama😳). Cure s iskustvom pomagajte 🙏. E da, i rekla mi je da pocnem piti andol 100 i da podignem u apoteci Dekortin 5mg. To sam rijesila, e sad nije mi rekla koliko se Dekortina pije, valjda 1 tableta na dan🤔? E da, i krumpirici u McD-u popapani (ooookej i BigMac🙈). Beta 18.03. 🙌🙌🙌🙌

Hey,
    jedna ali vrijedna 🥰
    Decortin pijes jednu dnevno ujutro izmedju 8-10, andol isto jednom dnevno, kazu da je njega bolje navece, ja ga popijem nakon rucka. I ja imam Hashimoto, izbaci gluten iz prehrane vidjet ces razliku. Si bila kod endokrinologa? Cudno mi je da ti nisu dali terapiju da stitnjacu, hormoni su ti ok?
    Sretno pupice 🍀

Ja 32, M 33 / KbcRi
    Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
    11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
    Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
    01.08. nasa princeza Elena 👶❤

Sunny_🐣
    26. Veljača 2022. 08:26

Kacusha sretnoooooo 🍀🍀🍀🍀
    Viola dobrodošla natrag 😊 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.