Xela33 Dobrodosla! U kojoj mjernoj jedinici ti je amh? Jer vidim da kazes 10 folikula na nisku dozu menopura (150 iu)…
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Xela33Dobrodosla! U kojoj mjernoj jedinici ti je amh? Jer vidim da kazes 10 folikula na nisku dozu menopura (150 iu)…
I meni je to zapelo za oko 😁 ali vj nije pmol.
Cure meni je punkcija u srijedu, danas testiranje na covid i zadnji uzv. Napokon oduzilo se ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Xela33Dobrodosla! U kojoj mjernoj jedinici ti je amh? Jer vidim da kazes 10 folikula na nisku dozu menopura (150 iu)…
Kako si ti bila zadovoljna IVFom i koji te doktor vodio?
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
I meni je to zapelo za oko 😁 ali vj nije pmol.
Cure meni je punkcija u srijedu, danas testiranje na covid i zadnji uzv. Napokon oduzilo se ❤️
Sretno 🤞
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Jutro!❤️
Katcusha sretno🍀🤞❤️!
Anemona jesi vadila krv? Drzim palceve jako, jako!🤞
Rainbow u koliko je transfer? Sretnoooo!❤️
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
Arnoldica sretno u novom postupku 💪🏻💪🏻
Asli čestitke ❤️❤️
Xela33, dobrodošla i također sretno 🤗
Anemona, danas je tvoja beta jelda? 🤞🏻
Sve ostale curke 😘😘
Anchy 🤗🤗 i ti još malo 🙈
👱🏻♀️37g, osim 2 ciste (endometriomi) sve ok + ankilozantni spondilitis od 14-e god.
🧑37g, sve ok, pokušavamo 3,5 godine
08/21 konzultacije Sv.Duh, dr. Luetić
1. IVF 10/21: Gonal150, Menopur, Cetrotide, Ovitrele
➡️6 folikula ➡️26.10.punkcija 5🥚/5 oplođenih ➡️29.10.vraćamo 2 (6 i 8 st.), ostaje nam 1🐧 ➡️12.11 beta 3 ➡️ 17.11. konzultacije ➡️ FET ➡️04.02. transfer 1🐧 ➡️16.02. beta 1.2 ➡️22.02.konzultacije
2. IVF 03/22
Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana… sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro…ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
Dobrodosla 🤗 za pocetak procitaj prvih par stranica i sredi potpis da te lakse pratimo. Curke se vec danima zale na V, ocito im je negdje zapelo u preseljenju, ali nitko jos nije javio neke konkretne info. Jeste li hsg radili prije inseminacije?, jer nije imalo smisla raditi AIH u tvom slucaju sa takvim jajovodima, ali ne brini ako imas uredne hormone sa IVFom su sanse daleko vece 😊
Maslacak hvala ti 🤗, iscekujemo s tobom 🤞
Asli znaci krenulo je 😍, draga zelim ti brz i sto laksi porod sa zdravom bebicom na kraju 🤗
Nažalost HSG je bio u 5 mjesecu, te sam ga zapravo odradila prije nego sam uopće krenula u MPO. Doktor koji ga je radio je i sam rekao da ako u iduća tri mjeseca nakon HSGa ne ostanem trudna da onda moram na MPO, tako da obzirom da je trudnoća izostala, tako sam i napravila. Kad sam čula da ću prvo 2x na AIH, nisam se htjela protiviti jer sam si mislila 2 mjeseca prije il kasnije nije neki problem, a sad zapravo ispada da je već prošlo 6 mjeseci od kada sam krenula na MPO i da još nisam ni došla do prvog koraka IVF-a, zbog tog glupog preseljenja odjela u V. Tako da me to malo žalosti. Hormoni su kod mene generalno ok, tj. svi su unutar referentnih vrijednosti. Jedino što unazad godine i pol dana pijem euthyrox 25 za TSH. Nikad mi TSH nije bio povišen, ali ginekologica je rekla da bi bilo ok da je on do 2.5, a meni je bio iznad 3. Nadam se da ćemo sve ovdje uskoro imati ljepe vijesti i držim nam svima fige 😁
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Anemona, Barby čekamo velike bete 😊😊
Rainbow_Hope sretnoooo 😊😊
Cure koje nas nest imaju sretnoooo🍀🍀🍀🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Drage moje,
Već neko vrijeme pratim ovaj forum i odlučila sam da je vrijeme da se i ja pridružim. Muž i ja pokušavamo zadnje 2 godine, ali nažalost bezuspješno :(
Napravili smo sve pretrage, njegov spermiogram je odličan, moji nalazi su isto dobri, ali hsg je pokazao da je lijevi jajovod neprohodan, a desni jedva da malo tekućine prođe. Obavila sam 2 inseminacije, nažalost negativna beta :( MPO prolazim u Vinogradskoj, ali od 12 mjeseca prošle godine su u selidbi i već sam pomalo očajna što mjeseci prolaze, a Vinogradska i dalje ne prima pacijente i navodno neće još mjesec dana… sad me već lagano hvata depresija da moj IVF neće tako skoro…ima li ovdje netko tko je također u Vinogradskoj? Ima li netko točne informacije kada bi mogli krenuti sa radom?
Ikica dobro dosla i nadam se da ces brzo na neke vedrije teme.Ovdje ima puno cura iz Vinigradske pa sam sigurma da ce ti se netko javit i rec ti sto te zanima.Koliko tu cure pricaju cini mi se da nije sigurno kad ce Vinogradska krenut s radom.Al budu ti one bolje rekle to.Jel imas mozda jos koju opciju osim Vonogradske da ne cekas ako ti se neda ? Sredi potpis pise ti na prvim stranicama kako da te bolje pratimo 🤗🤗🤗🤗🤗
Hvala za podršku, ja također svima želim puno sreće i da čim prije pređemo svi na temu trudnoće :) Nažalost nemam neku drugu opciju i nisam ni sigurna mogu li samo tako D1 uputnicu koju koristi Vinogradska iskoristiti u drugoj bolnici.Ikica_90 nazalost oni jos nista ne znaju sigurno, cekaju neke dozvole kako sam zadnje cula i da mozda nakon 15.3 pocinju primat. Mozes trazit novu D1 uputnicu pa sa njom u drugu bolnicu, al ne znam dal onda automatski ova u Vinogradskoj prestaje vazit 🤷♀️ u svakom slucaju sretno 😊
Suncicaa puno ti hvala za ove informacije, nadam se da će proraditi do sredine 3 i da će dobiti sve te dozvole. Žao mi je da zbog neke administracije toliko moramo čekati na postupak. Mislim da ću u tom slučaju pričekati da vidim što će biti sa V. Sretno i tebi 😊
👱♀️ '90, neprohodan lijevi jajovod
🧔'88, normozoospermia
AIH 11/2021, beta ❌
AIH 12/2021, beta ❌
IVF 04/2022, ET, beta 273, ostalo 3 🐧🐧🐧
12/22 baby boy 💙
FET 01/2024, beta 432, ostalo 🐧🐧
10/2024 baby boy 💙🍼
Barby sretnoooooo❤️❤️❤️❤️🤞🍀!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.