Miss Ivy, Sunny hvala 😘😘 Evo rijedak trenutak kad u isto vrijeme spavaju,morali smo okinuti za uspomenu 🤗🥰
https://ibb.co/QXtKVdF
Ome ljubavica mala 🥰🥰🥰pre pre medeni
Sunny, Kaja, Aries - čestitam na +++!!!
Mila Milica - tvoj je sljedeći postupak, nije lako, znam kako ti je, u tim trenucima misliš da nikad neće uspjeti, ali hoće jer mora. Nekome uspije brzo, netko se godinama muči, nekom dok uspije je dalje sve ok, netko se onda muči krvarenjima, strahom pred svaki uzv! Tako valjda mora biti!
Meni uspjelo od 5.postupka. Taj 5.put više se skoro nisam ni nadala, pogotovo jer mi se taj put sise ispuhale, grlić bio tvrd na dodir, al nekoliko dana prije bete jajnici podivljali, krenulo boljuckanje posvuda…
Savjet za cure kojima u nekoj bolnici/klinici ne uspijeva nakon 3.puta - mijenjajte! Meni se sad drago da sam presla u drugu bolnicu nakon 3.pokušaja (iako se sjećam savjeta MTB-ice još i nakon 2.pokušaja neka odem negdje drugdje).
Pozdrav od mene i mojih malih “ ritača” 🤗!
Inače pratim svaki dan, obavezno barem proletim kroz sve i na kraju ne znam tko je taj dan nešto imao/uspio.
SeniRemmus-preslatke su ti bebice!!!
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Hani cestitam ti na pravilnom duplanju bete🥰🥰🤩 samo neka tako nastavi.🍀🍀
_
Leoni cestitke na djevojcici, mazite se i pazite, mami brz oporavak😍❤️
Mrvice tebi cestitke na deckicu💙 cini mi se da deckici trenutno vode🙊
_
Kaya , Aries, Sunny cestitam drage nase trudnice 💗 zelim vam skolske i uredne trudnoce do kraja💗😍
Kako je divno krenula godina, neka se samo tako nastavi😍💫💫💫
_
Kira, Anemona, Barby nase next pupice nastavite na ovaj divni niz🍀💪🏻🙌🏻
_
SeniRemmus prekrasni ste, mamasita bas ba zracis🤩🤩❤️
_
Svim ostalim curama pozdrav❤️😘 Mila-Milica poseban zagrljaj ti saljem, drzi se, odtuguj i odmori, pa u nove pobjede🍀❤️
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Mrvica72 čestitam na dečkiću 💙💙💙 Dečki su vodstvu izgleda ove godine! Ajmo curke popravite prosjek 😀💪
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Inna92 bas sam se pitala gdje si, pitala sam nedavno na temi ‘tko radi i planira’ jel se javljas, ali nije te bilo🙊 zao mi je sto se nije desilo prirodno, ne znaci da nece, samo hrabro, ali bolje se pokrenuti, mene ovo tapkanje u mjestu ubija😅
Sretno🍀
Belinda u 6-om mjesecu prvi postupak😊 (kad se vratimo u Hrvatsku, inace bi bilo prije)
Planirala sam odraditi jednu inseminaciju u svibnju privatno, cisto da probamo i da mi brze prodje vrijeme, ali bojim se da je nama to zbog spermiogram uzaludno😬
👱🏻♀️ 28 - blagi PCOS
🧔🏻♂️ 30 - oligo/asthenozoospermia
• trudimo se od 6./2020. 🍀🙏🏻
iiii trud se isplatio❤️ 6.5. 2022. ➕🐣
• 1./2023. 💗
Bok cure! Evo da se i ja javim. Tko se sjeca moje situacije, nakon onih nepravilnih beta ocekivano nije izaslo na dobro. Opet je bio bighted. Drugi po redu. Na savjet doktora sam odradila opet medikamentozni. Koliko god grozno bilo, ovaj put je barem sve otislo samo od sebe s tabletama. Nije mi trebao dodatan zahvat (za razliku od prvog puta). Sada smo u fazi da radimo prosirene pretrage i pripremam se za iduci postupak. Malo mi je trebao odmak od svega, ali s vremena na vrijeme sam skicnula vidjeti kako ste, iako nisam stigla stalno pratiti. Posvetila sam se dosta treninzima (tijelo mi je bas napaceno od svih hormona, pa se vracam punom parom u formu), poslu i druzenju. Bas mi je trebalo sve to. Muz i ja se spremamo i na jedno daleko putovanje uskoro, prije nego krenemo u iducu stimulaciju (zapravo na nas honeymoon, na koji nismo stigli otic radi korone).
Vidim danas lijepe vijesti, cestitam curama s plusicima. Cure s losim vijestima, drzte gace! Doci ce i nase vrijeme. Puno 😘😘😘 Miss Ivy, Anči, Rainbow, Sani88 i svima ostalima😊
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Hvala Nikitta 😘
Lijepo te je opet ovdje vidjeti 😊
Veselim se tvojoj promociji i upoznavanju (kako tebe, tako i ostalih cura s foruma) - to sam uspjela popratiti 😉
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sunny, Aries cure čestitam na divnim testićimaKaya čestitam i tebi, drzim fige za dobru betu!
Mila-milica jako jako mi je žao zbog tebe, drži seLeoni čestitam tebi i mužu na princezici
!
Nika kako si ? jel prošla korona?
Slavica kada očekuješ rezultate?
Hej draga, je, prošlo je...nadam se bez velikih posljedica 🥰🥰🥰 sutra idem na uzv
Kak si ti? Mučnine?
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Nikitta, 🤗🤗🤗
Leoni, čestitam od srca 💞😇🎉
Sunny, Aries,tooooo 🎉🎉🎉💫💫💫💕
Mila-Milica, žao mi je 😞🤗
Kaya, ja vidim 2 crte. Ali najbolje ćeš znati kad izvadiš betu 🤞🤞🤞
Asli, ajme kod tebe još samo 40 dana 😍🎉
Kira, sutra i Barby i ja imamo fet 😍🙏 Kako si ti?
Ja sam super, baš se dobro osjećam, mazim bušu 😊
A ti? Večeras nema spavanja 🙈
Odlično, neka tako i ostane 🤞🙏 Tako i treba, i mi ćemo od sutra 😊
Pa onako, lagano nervoza, ali ok. Mislim da ću dobro spavati, jutros sam rano ustala 😁
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Anemona sutra ste ti i Barby PUPO😘😘😘😘🤗💫💫💫💫💫
😘😘😘🤗🤗🤗
💑 86'/84'(hipo-hashi, amh28, necroso, TESE)
1.IVF 10.mj (rekovelle + orgalutran/ovitrelle)
11/21 aspiracija: 12, 3 🐧💗💗💗
11/21-histero
02/22 FET 💗 prirodni+ovitrelle, 💔
06/23 FET 💗💗 prirodni 💔
"Misli dobro, pa će dobro i biti" 🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji