Mrvice cestitam na deckicu 💙💙💙💙😘😘😘
👩🏻89' AMH 6.3 👱94'MM 👌
20.07.2013 🧒🏻Leon
VV '21 4🐧
1/ET 09.2021 B➖
FET 11.2021 B➖(biokemijska)
23.09.2022.👧🏼Julia
25.09.2023 👧🏼 Kali
❤💫NA KRAJU CE SVE BITI DOBRO AKO NIJE DOBRO ZNACI DA NIJE KRAJ
Čitala sam sad postove unazad jer me dva dana nije bilo na forumu, pojavila se bolest u obitelji tako da se budim ijutra plačući😒 nadam se da ce sve na kraju biti ok.
Svim curama sa pozitivnim testovima čestitam i bas sam presretna zbog vas i čini mi se da u posljednje vrijeme 98% fetova završi +🥂🥂
Leona-pogledala sam tvoj opis i koliko vidim ovo je prvi dobar pomak, biokemijska je dobar ne dobar vec odlican znak da sad nema odustajanja neko grizes, znači tu je beba fali tu cz da je dohvatiš. Ja sam imala biokemijsku znači da možeš i hoćeš, smisli ratni plan i piči dalje😘😘
Miss ivy - imala sam kao neko peckanje, strujanje na jednom djelu trbuha koje mi nije bilo ugodno, koje je bilo svaki dan, na kraju se ispostavilo da su ligamenti kako se trbuh lagano širi, al volim provjerit da sam mirna.
Belinda09, dreamer, MajaLe 🥰🙊🥰 hvala cure
leona81 žao mi je 😔
Rainbow_Hope drago mi je da ipak dobro podnosis estrofem 😊 navijam 🤞
Inna92 sretno 🤞🤞
SeniRemmus 😊😊😊 doma ste konacno. Neka je sve u redu sa bebicama, ostalo su slatke muke. Iako vjerujem da ih ne vidis kao slatke muke kad ne spavas 😅 posalji nam slikicu kad stignes 🥰
Mrvica72 čestitam na dečkicu 💙
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Čitala sam sad postove unazad jer me dva dana nije bilo na forumu, pojavila se bolest u obitelji tako da se budim ijutra plačući😒 nadam se da ce sve na kraju biti ok.
Svim curama sa pozitivnim testovima čestitam i bas sam presretna zbog vas i čini mi se da u posljednje vrijeme 98% fetova završi +🥂🥂
Leona-pogledala sam tvoj opis i koliko vidim ovo je prvi dobar pomak, biokemijska je dobar ne dobar vec odlican znak da sad nema odustajanja neko grizes, znači tu je beba fali tu cz da je dohvatiš. Ja sam imala biokemijsku znači da možeš i hoćeš, smisli ratni plan i piči dalje😘😘
Miss ivy - imala sam kao neko peckanje, strujanje na jednom djelu trbuha koje mi nije bilo ugodno, koje je bilo svaki dan, na kraju se ispostavilo da su ligamenti kako se trbuh lagano širi, al volim provjerit da sam mirna.
Žao mi je zbog bolesti 😞 nadam se da ce sve biti ok 🙏
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Evo samo da se kratko javim prije spavanja, bebica je super 😍, velika je 5.2 cm, nuhalni nabor je 1.08 mm, nosek nije uspio izmjeriti jer je beba bila skoro stalno okrenuta leđima. Mali introvert na mamu.
Sutra još vadim krv za kombinirani, Nipt ipak neću raditi, što bude bude, ovo će mi biti dovoljno za mir.
Rekao je doktor da mi sutra počinje 2.tromjesečje, da se mogu cijepiti protiv korone slobodno, samo ja bih možda ipak pričekala do 14.tjedna. Što vi mislite?
Supeeeer, bas lijepe vijesti! Ne znam sto bi ti rekla za cijepljenje. Ja nisam i nikako da sjednem i razmislim. Sve se nadam da će to sve lagano doci kraju… Kad imas idući uzv?
Hvala ❤️ Meni je to cijepljenje usko vezano za povratak na posao. Ne gine mi covid ako se necijepljena vratim, jer nisam preboljela svo ovo vrijeme, a škola je leglo covida. Jedino ako bih uspjela nagovoriti učenike da se drže podalje, ali kakva je to isto nastava ex catedra. Bez veze.
Cijepila sam se Janssenom u 9.mj., ali sigurnija bih bila s boosterom. Ali nisam sigurna koliko tjedana je bolje da prođe. Mislim ipak da je 14.tjedan najsigurniji.
A sa covidom se nikad ne zna. Jedna trudna kolegica bez problema necijepljena i preboljela i baš rodila zdravu bebu. A druga kolegica pobacila nakon covida u 4.mj.trudnoće. Tako da baš sranje s tim.
Ja sam se cijepila u 16-om tjednu s boosterom. Nisu mi preporučili prije baš.. dotad sam se čuvala, ali sam na komplikacijama pa sam mogla. Baš me spasio taj booster već par puta. A i muža.. iako čini mi se da je riječ i o tome u kakvom ti je stanju imunitet plus koliko si dugo izložen virusu.
Amelie, hvala na odgovoru ❤️
Ja se isto moram boostati Pfizerom, od Janssena sam dobila 1 dan temperaturu i ostalo je sve bilo ok, isto pretp.da mi je to pomoglo ove mjesece u prvom polugodištu + maska + prozračivanje.
Poglet ću malo još na onoj drugoj temi o cijepljenju kaj su žene napisale, pa ću već procijeniti.
Nema na čemu;) I da.. nisam imala ama baš nikakve nuspojave ovaj put.. s drugom dozom jesam. Sretno;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Aries, Sunny, Kaya čestitam vam od srca!:)) Predobre vijesti danas.. neka bude mirno do kraja❤️🥰🥰
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Rainbow jos cekam mengu, pa 3. dan u Zg po terapiju 😘🐣🌞
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
I ja sam se privikla na estrofem, prvih par dana sam sve grizla oko sebe 😁😈
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Miss Ivy, Sunny hvala 😘😘 Evo rijedak trenutak kad u isto vrijeme spavaju,morali smo okinuti za uspomenu 🤗🥰
https://ibb.co/QXtKVdF
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
IVF/ICSI + FET 🐧🐧 uspješan ✅
Anja i Jan rođeni 06.01.2022. ❤❤
Miss Ivy, Sunny hvala 😘😘 Evo rijedak trenutak kad u isto vrijeme spavaju,morali smo okinuti za uspomenu 🤗🥰
https://ibb.co/QXtKVdF
Bas ste slstki 😍🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji