Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    iris_iris
    09. Kolovoz 2021. 12:50

Draga Bozma, kako mi je drago za lijepe vijesti, ne mogu naći prvi post kad si javila sretnu vijest (ako mi tko može reći gdje je pisala  ), sjećam se svih potonulih nada i nevjerojatno kakva nagrada za svu muku, jako mi je drago i ovo mi stvarno daje nadu ❤️❤️ želim ti svu sreću za dalje 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Anči 💕
    09. Kolovoz 2021. 13:06

iris_iris

Draga Bozma, kako mi je drago za lijepe vijesti, ne mogu naći prvi post kad si javila sretnu vijest (ako mi tko može reći gdje je pisala), sjećam se svih potonulih nada i nevjerojatno kakva nagrada za svu muku, jako mi je drago i ovo mi stvarno daje nadu ❤️❤️ želim ti svu sreću za dalje

Uff ima vec dosta...nije direktno napisala nego smo mi skužile po onoj dolje trakici..a jutros se javila i spomenula da su curica i dečko 😊

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Ruska1986
    09. Kolovoz 2021. 13:08

BoBo

Magnolia, evo me. Postar ma probudio i sta da ja sad radim nego da se javim 😁
    Za sad je sve ok, on je za tjedan dana manji od nje, kazu da je sve u redu, ali i da sam daleko od toga da se veselim unatoc sigurnijim tjednima. Ovo mi je sve jos precudno i nelagodno pisat, jer se osjecam kao kad bi nekad davno sanjala da sam trudna, pa samo imam stomak bez i jedne trudnicke tegobe i taman se uzivis u san i pribudis.
    Mozda se sretnemo dole po rodilistu pa cemo pricat o detaljima.
    Nisan ocekivala ovakve reakcije. Hvala vam cure. Zao mi je sto sam onako bezobrazno upala kad su Sunny i Tlyprolazile vanmaternicnu i missed 😢
    Da ne nabrajam sad sve, ali nadam se daLucyinthesky, Lucka, Aurora, MTB…odradjuju neki uspjesni postupak ili mozda trudnocu u tajnosti.
    Miss, Ruska, Tuma…predivni su. Druge slike nisam ulovila.
    Peggy95 i Lindsaycrta je taman kakva treba bit za te dane.
    Ne znam kakvo je ovo vrijeme doslo, nitko tu vise testove ne pisa 😂. Svaka od nas si olaksava ovo na svoj nacin, ali meni koja sam prosla 9 punkcija i 8 transfera je lakse bilo popisat test i ako do 11-12 dana od aspiracije nije pozitivan prestajem sa terapijom i vozim dalje. Nema razbijanja glave sa simptomima, grcevima, spotingom, glavoboljama jer trebas dobit, a sprijecavas to terapijom. Na kraju i razocaranje bude manje sto se manje zavaravas. S druge strane ako je test pozitivan, a krene krv znas da se trebas javit doktoru i pojacat progesteron.

Ajme, cura i decko ❤❤🥰🥰 jeste na kraju uspjeli u Zgu il ste isli na donaciju? Znam da si imala u planu... I svakako, cestitke od ❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nakapaka
    09. Kolovoz 2021. 13:18

T_Ivy jako mi je zao sto to prolazis… drzi se, oporavi se pa u nove pobjede 💞

👩🏽34god

Lindsay
    09. Kolovoz 2021. 13:25

Josipab,ma,anchy,bozma,arnoldice, sunny hvala vam ❤
    Sunny uzivaj u svakome danu,  tu smo kada krene fet ❤ saljem ti ogroman zagrljaj.

Lindsay
    09. Kolovoz 2021. 13:26

T ivy lavice nasa, nasa pluca i zrak ovih borbi puno te grlim i zelim brdo,brdo brdo vece od Velebita snage ❤

Ruska1986
    09. Kolovoz 2021. 13:28

Lindsay

Josipab,ma,anchy,bozma,arnoldice, sunny hvala vam ❤
    Sunny uzivaj u svakome danu, tu smo kada krene fet ❤ saljem ti ogroman zagrljaj.

Oprosti, ja ti zaboravila rec juhuuuuuuuu 🙂🙂🙂🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    09. Kolovoz 2021. 13:29

T_Ivy

Drage moje, meni je nocas ipak krenuo spontani. Bilo je prilično bolno i svašta je nešto poispadalo vani. Posle jedno 4 sata obilnog krvarenja i bolova bukvalno kao kontrakcije osetila sam olakšanje pa sam pretpostavola da je glavno proslo. Svejedno kad sam već imala zakazan termin za kiretazu od ranije došla sam ipak u bolnicu jutros i bilo je dobro sto sam došla jer nije sve bilo izaslo. Sad mi se završila intervencija. Trebalo bi da su me očistili. Čekam da dodje doktorka i kaže mi kako je sve proslo. Ja se samo osećam jako iscrpljeno, ali sam dobila super doručak i iznenadjujuce dobru kafu. Sad me sramota da tražim još jednu šoljicu

Drz se ❤❤❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Anči 💕
    09. Kolovoz 2021. 13:37

T_Ivy

Drage moje, meni je nocas ipak krenuo spontani. Bilo je prilično bolno i svašta je nešto poispadalo vani. Posle jedno 4 sata obilnog krvarenja i bolova bukvalno kao kontrakcije osetila sam olakšanje pa sam pretpostavola da je glavno proslo. Svejedno kad sam već imala zakazan termin za kiretazu od ranije došla sam ipak u bolnicu jutros i bilo je dobro sto sam došla jer nije sve bilo izaslo. Sad mi se završila intervencija. Trebalo bi da su me očistili. Čekam da dodje doktorka i kaže mi kako je sve proslo. Ja se samo osećam jako iscrpljeno, ali sam dobila super doručak i iznenadjujuce dobru kafu. Sad me sramota da tražim još jednu šoljicu

Drzi se ❤️🤞

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

iris_iris
    09. Kolovoz 2021. 13:52

aha

anchy321

iris_iris

Draga Bozma, kako mi je drago za lijepe vijesti, ne mogu naći prvi post kad si javila sretnu vijest (ako mi tko može reći gdje je pisala), sjećam se svih potonulih nada i nevjerojatno kakva nagrada za svu muku, jako mi je drago i ovo mi stvarno daje nadu ❤️❤️ želim ti svu sreću za dalje

Uff ima vec dosta…nije direktno napisala nego smo mi skužile po onoj dolje trakici..a jutros se javila i spomenula da su curica i dečko 😊

ahaaaa.. hvala anchy ❤️ ja malo preletila, mislim malo, skoro 30 stranica i ne vidim hehe lijepo ... 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.