Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    02. Kolovoz 2021. 09:26

Razumna
    Zasto, ako sigurno vracam dvije? Uvijek vracam dvije? Zato su me i pitali.. ako ima nesto sto ne znam reci mi jer sam im vec javila da na jednu slamku..

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

• Beba4321
    02. Kolovoz 2021. 09:27

Razumna ali tijekom ručka radiš test u wcu 😂
    Lita nitko tvojim mrvicama neće govoriti kakve će one biti!! 🥰🥰 Sad se molimo da su i tvoje 2 mrve u tebi isto tako napredovale 😘😘

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Lita.1234
    02. Kolovoz 2021. 09:27

Hvala vam hvala vam hvala!! Da nije bilo vas odustal bi nakon prve lose vijesti i sve pustila ❤️❤️ Vrlim vas sve. 

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Nakapaka
    02. Kolovoz 2021. 09:29

Lita kakvo lijepo iznenadjenje 🥰
    Razumna i ja jedva cekam tvoju betu, nekako bas imam osjecaj za tebe 💖  

👩🏽34god

• Beba4321
    02. Kolovoz 2021. 09:29

Lita.1234

Razumna
    Zasto, ako sigurno vracam dvije? Uvijek vracam dvije? Zato su me i pitali.. ako ima nesto sto ne znam reci mi jer sam im vec javila da na jednu slamku..

Po mome iskustvu, ja bi isto zamrznula odvojeno.. 2 puta sam vraćala 2 savršene blastice, prvi put ništa, drugi put biokemijska.. Ovaj put sam vraćala 1 blasticu i evo čekam veliki rezultat bete danas.
    Ovo ti je samo moje iskustvo.. Ja čak vjerujem da je prošli put u biokemijskoj jedan izgurao drugoga.. 

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Sunny_🐣
    02. Kolovoz 2021. 09:33

Lita.1234

Cure moje drage. Evo da Vam pokazem vijesti od koje su mi suze krenule ujutro. Znaci rekli su mi da su mi sva zametci dosta losti i jajne stanice skoro sve sa mrljom i da je to los znak, dosta fregmentacije i svasta necega i da se ne dijele pravilno jer su svi krugovi jednake velicine a jedan uvijek mora biti manji… pomirila sam se da su mi vratila ta dva dvodnevna da vrate bilo sta jer ce sve propasti..  I onda danas …

https://ibb.co/3mxZHYy

Poanta je da oni nemogu znati koji ce embriji uspjeti kako god izgledali, pogotovo u maternici.. ❤️❤️

ajme tako mi je dragoooooo 🥰🥰🥰🥰🥰 jedino pravilo u ovom našem ivf svijetu je da pravila nema ❤️
    znaci mi smo imali 12 spermića, od tih 12 pola kržljavih i svakakavih. Ti ''jadničci'' su uspjeli oploditi 6 js i dobili smo 2 blastociste. Jedna raste u meni ❤️ razocarenja su nažalost jako cesta, ali tu i tamo dogodi se cudo pa treba vjerovat u njega 🥰 Lita od sveg srca ti želim da se prime ove dvije u tebi ❤️ 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    02. Kolovoz 2021. 09:38

Lita neki dr vjeruju da je bolje vracati po dvije i da je veca sansa da se primi barem jedna. Kod mladih cura to cesto rezultira blizanackom trudnocom koja je riskantnija od jednoplodne trudnoce. Takoder blastica se može podijeliti pa da imas i trojceke, to je jaaaaako rijetko, ali postoji mogucnost. Kako bi se izbjegao rizik viseplodnih trudnoca neki dr kod mladih cura preferiraju vracanje jedne blastice. Odluka je na tebi, ali ja bih slušala sto mi savjetuju dr i biolog. sretno :)

poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    02. Kolovoz 2021. 09:45

Sunny jel vama ikad netko spomenuo da ako budete imali vise oplođenih da vratite tri zbog lošeg spermiograma..sad se ne mogu sjetit di, ali negdje sam čitala kao da neki doktori preporuče vratit 3 ako je bas jako loš spermiogram 🤔 bas sam razmisljala o tom riziku da se uhvate sve tri i ne znam bas dal bi pristala na to 🤯🤔

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Ivevk
    02. Kolovoz 2021. 09:46

Lita.1234

Cure moje drage. Evo da Vam pokazem vijesti od koje su mi suze krenule ujutro. Znaci rekli su mi da su mi sva zametci dosta losti i jajne stanice skoro sve sa mrljom i da je to los znak, dosta fregmentacije i svasta necega i da se ne dijele pravilno jer su svi krugovi jednake velicine a jedan uvijek mora biti manji… pomirila sam se da su mi vratila ta dva dvodnevna da vrate bilo sta jer ce sve propasti..  I onda danas …

https://ibb.co/3mxZHYy

Poanta je da oni nemogu znati koji ce embriji uspjeti kako god izgledali, pogotovo u maternici.. ❤️❤️

Pa zenooooo to je odlicna vijest.. Eto vidis.. Dzabe si se zivcirala, braaaaavoooo...👏👏👏👏👏👏
    Bas sam sretna zbog tebe💓💓💓💓💓💓💓
    Sad uzivaj na moru😘😘😘😘
    Btw.. Imenjakinje smo 😉💋

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Sunny_🐣
    02. Kolovoz 2021. 09:54

anchy321

Sunny jel vama ikad netko spomenuo da ako budete imali vise oplođenih da vratite tri zbog lošeg spermiograma..sad se ne mogu sjetit di, ali negdje sam čitala kao da neki doktori preporuče vratit 3 ako je bas jako loš spermiogram 🤔 bas sam razmisljala o tom riziku da se uhvate sve tri i ne znam bas dal bi pristala na to 🤯🤔

nama je i dr i bilog preporucio da vratimo 1 bas iz razloga što su višeplodne trudnoće rizičnije, a kao velika je šansa da se prime obje jer sam ja mlada i zdrava. Njihova je teorija bolje imati zdravu jednoplodnu trudnoću, nego riskirati višeplodnu. Iako se i zametak može podijeliti pa opet rezultirati višeplodnom trudnoćom. 
    Koliko sam ja shvatila biologa ako je zametak došao do stadija blastociste i js i spermij su bili kvalitetni. Da li će ta blastica rezultirat uspješnom trudnoćom to nažlost nitko ne zna. Ali ako spermij ili js nije kvalitetna neće ni doći do oplodnje ili će se zametak krenuti raspadati prije 5.dana. Logičnije mi je da vracaju 2 ili cak 3 zametka ako su dvodnevni ili trodnevni, ali blastice nikako ne bi smjeli 3 vratit pogotovo kod mladih cura. 

poliklinika Repromed
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.