Nikitta ❤Asli 🤦♀️ samo lezi i ne mrdaj. Ja na tvom mjestu ne bi isla u petrovu. Znas da imas hematom i uzimas terapiju. U petrovoj ti ionak samo mogu potvrdit hematom i rec da nastavis sa terapijom. Ne vjerujem da ces ista novo saznat, a ipak trebas doc do tamo sto moze bit rizicno. Ako nije jako krvarenje i ako te nist ne boli, ja bi odlezala 🙏🤞🤞
Mislim da si u pravu. Ali opet me šokiralo jer mi je doktorica rekla u ponedjeljak da ne bi trebala više uopće krvariti. I prošla su 2 dana i evo 🤦🏻♀️. Našla sam broj od hitne u Petrovoj pa su me spojili odmah s dežurnom doktoricom (koja super usluga, nisam očekivala) i rekla mi je da ako stane krvarenje i ako nije obilno i nema bolova da je od hematoma, a da dođem ako bude obilnije, da mi ne može puno pomoći preko telefona.. Jer nema mi smisla ići na 4. UZV u tako kratkom vremenu... A taman sam se opustila malo...i evo ga opet 😑
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Nikitta ❤Asli 🤦♀️ samo lezi i ne mrdaj. Ja na tvom mjestu ne bi isla u petrovu. Znas da imas hematom i uzimas terapiju. U petrovoj ti ionak samo mogu potvrdit hematom i rec da nastavis sa terapijom. Ne vjerujem da ces ista novo saznat, a ipak trebas doc do tamo sto moze bit rizicno. Ako nije jako krvarenje i ako te nist ne boli, ja bi odlezala 🙏🤞🤞
Mislim da si u pravu. Ali opet me šokiralo jer mi je doktorica rekla u ponedjeljak da ne bi trebala više uopće krvariti. I prošla su 2 dana i evo 🤦🏻♀️. Našla sam broj od hitne u Petrovoj pa su me spojili odmah s dežurnom doktoricom (koja super usluga, nisam očekivala) i rekla mi je da ako stane krvarenje i ako nije obilno i nema bolova da je od hematoma, a da dođem ako bude obilnije, da mi ne može puno pomoći preko telefona.. Jer nema mi smisla ići na 4. UZV u tako kratkom vremenu… A taman sam se opustila malo…i evo ga opet 😑
Nije lako ovo krvarenje psihicki podnijet 🤪 al nema nam druge. Napravi tako kako ti je rekla dr, odmaraj, u slucaju da se pogorsa (a nece 🤞) onda idi u petrovu. Ajde mi daj taj broj telefona imam osjecaj da ce mi trebat 😂
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Mislim da si u pravu. Ali opet me šokiralo jer mi je doktorica rekla u ponedjeljak da ne bi trebala više uopće krvariti. I prošla su 2 dana i evo 🤦🏻♀️. Našla sam broj od hitne u Petrovoj pa su me spojili odmah s dežurnom doktoricom (koja super usluga, nisam očekivala) i rekla mi je da ako stane krvarenje i ako nije obilno i nema bolova da je od hematoma, a da dođem ako bude obilnije, da mi ne može puno pomoći preko telefona.. Jer nema mi smisla ići na 4. UZV u tako kratkom vremenu… A taman sam se opustila malo…i evo ga opet 😑
Nije lako ovo krvarenje psihicki podnijet 🤪 al nema nam druge. Napravi tako kako ti je rekla dr, odmaraj, u slucaju da se pogorsa (a nece 🤞) onda idi u petrovu. Ajde mi daj taj broj telefona imam osjecaj da ce mi trebat 😂
Nema nam druge, nadam se da nas neće još dugo gnjaviti 🤞🏼🙂 Ambulanta za hitnu ginekologiju (konzilijarna)
Petrova ulica 13, Telefon (centrala): 01 4604 646 - njima sam samo rekla da sam trudna i da mi treba savjet jer ne znam jel trebam dolaziti ili ne, pa su me spojili s dokt.
Nadam se da ti neće trebati, ali dobro je imati broj.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Asli nadam se da ti neće puno ići i da neće trebati doktor 😘
Sunny ne znam jesam propustila što, ali zanima me kako si? Je krvariš ili je bolje?
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Asli hvala ti 😊 nadam se da ce brzo stat 🤞
Beba4321 ma i dalje krvarim. Vidit cemo u petak sto kaze dr, dotad lezim 🤪
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Drage cure, nije me bilo jednog perioda…
Vidim da nam broj trudnica raste i to me veseli 🥳🥳 cestitam!!!Leptirice i Tiki cestitam na bebama ❤️❤️❤️Avocado evo mene slucaja o nepravilnom dupliranju, iako je tvoje dupliranje i donekle pravilno (meni bilo odstupanje preko 300)
.
Moj Nifty nalaz je stigao i kod nas stize zdrava devojcica 🥰
Čestitaaaaaam 🥰🥰🥰
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Drage cure, nije me bilo jednog perioda…
Vidim da nam broj trudnica raste i to me veseli 🥳🥳 cestitam!!!Leptirice i Tiki cestitam na bebama ❤️❤️❤️Avocado evo mene slucaja o nepravilnom dupliranju, iako je tvoje dupliranje i donekle pravilno (meni bilo odstupanje preko 300)
.
Moj Nifty nalaz je stigao i kod nas stize zdrava devojcica 🥰
Čestitaaam 🥰
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Leoni čestitam 😘😘
Sunny bit će sve uredu 🥰🥰
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Avocado pa ta 4 dana ti mogu samo pomoć..mozda ces tad vec moc cut srceko jer ces bit vise trudna...drago đi je da su te umirili..sad samo opušteno ❤️
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Avocado i Beba4321, evo link na jedan dobar kalkulator gdje možete točno upisati razliku između 2 vađenja bete u satima pa da vas umiri raspon normalnih beta je puno širi od "uduplalo se u decimalu u 2 dana" tako da nadam se da će vas malo smiriti:
https://www.babymed.com/tools/hcg-calculator#modal
Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Sortiraj odgovore
Najstariji