Avocado ja se za sada ne bih sekirala. Dokle god je beta ispod 200-300 ovi testovi jako polako tamne. Mene je to uzasavalo. Evo kako su moji izgledali: https://ibb.co/rkDK8Bz
Sunny jel si kontaktirala doktora? Jel još uvek krvaris? Držim figice jako jako jako da je sve okej. Vrlim te, sunasce naše ☀️☀️☀️
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Avokado mislim da si trudna za ozbiljno 🥰
Ja sam odlučila ova tri dana mirovati a u pon idem na posao normalno.
Jučer sam baš preležala cijeli dan i noć i probudila sam se sa uzasnim bolovima u leđima .
Nisam navikla ležati cijele dane. Ne znam kako žene preleze zadnjih par mjeseci na čuvanju trudnoće. Meni je ovo jako bolno
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Avocado nemam ni ja iskustva s testovima, samo sam jednom imala 2 pozitivna na 9dnt i 11dnt koji su bili ono crta kao da mi menga kasni mjesec dana, a na kraju je bila biokemijska. Nema ti to ništa veze, bitno da je pozitivan, a vjerujem ako nemaš nikakvo krvarenje da je sve ok. Najpametnija ćeš biti sutra s betom 😘😘
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Avokado mislim da si trudna za ozbiljno 🥰
Ja sam odlučila ova tri dana mirovati a u pon idem na posao normalno.
Jučer sam baš preležala cijeli dan i noć i probudila sam se sa uzasnim bolovima u leđima .
Nisam navikla ležati cijele dane. Ne znam kako žene preleze zadnjih par mjeseci na čuvanju trudnoće. Meni je ovo jako bolno
Joj znam kako ti je. Ja se svako jutro probudim s bolovima u kičmi i mislim si evo gotovo je, procurila.. A u biti je to sve od previše odmaranja. A kada ne odmaram, opet me zaboli kičma.. Ne zna čovjek kako bi se ponašao..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Avocado ja se za sada ne bih sekirala. Dokle god je beta ispod 200-300 ovi testovi jako polako tamne. Mene je to uzasavalo. Evo kako su moji izgledali:https://ibb.co/rkDK8Bz
Sunny jel si kontaktirala doktora? Jel još uvek krvaris? Držim figice jako jako jako da je sve okej. Vrlim te, sunasce naše ☀️☀️☀️
T_Ivy kako si nam ti? ❤🥰
💛🧡
Hej Tweety, joj držim se. Čekam taj 3. avgust. Nemam nikakve simptome, osim sto sam umorna i i dalje imam taj metalni ukus u ustima, ali nemam ni mučnine ni grčeve, pa me to sekira. Uradila sam samo prekjuče još jednom onaj CB digital da vidim da li je još beta porasla i dobila sam 3+ sto me je malo primirilo. Trudim se da sto manje mislim, jer sada ne mogu bas mnogo da uradim.
Kako si ti? Kako kod tebe ide?
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Baš me jako bole leđa i sva sam ukocena. Teško mi je i guzu oprati 😂.
Sad si moram piknuti jednu inekciju Decapeptyl. To mi je treći dan od transfera i ne znam čemu to služi
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hej Tweety, joj držim se. Čekam taj 3. avgust. Nemam nikakve simptome, osim sto sam umorna i i dalje imam taj metalni ukus u ustima, ali nemam ni mučnine ni grčeve, pa me to sekira. Uradila sam samo prekjuče još jednom onaj CB digital da vidim da li je još beta porasla i dobila sam 3+ sto me je malo primirilo. Trudim se da sto manje mislim, jer sada ne mogu bas mnogo da uradim.
Kako si ti? Kako kod tebe ide?
A mogu misliti koliko jedva cekas 🙄. Ovo iscekivanje je bas bas baaas tesko 👀🙈. Znam da je jako tesko ne brinut se, i ja se s tim borim. Ni ja nemam nekih takvih simptoma. Ali kako nam je Ruska ❤ napisala, to je sve normalno i da uzivamo dok nam nije mucno 🤩. Ja se na to pokusavam fokusirati. Trebamo navijati za nase bebice 🥰❤
💛🧡
Tweety sad vidjeh tvoj post pa me podsjeti da sam zab da ti napisem ono kad si se brinula da li je mala mrvica od 1mm, dosta mojih drugarica rade na ginekol. Odjelu, ne mpo nego ono u bolnici, i uvijek su mi govorile da u praksi se pokazalo na prvim Uzv da na 6+ tjedana blastice koje su bile su vecinom 3-4mm a trodnevni 1-2mm… kaze to se nekako u vecini slucajeva pokazalo i mi ono uvijek pitamo je li ovo bila blastica ili trodnevni jer tacno po tome znamo… ovo sam si zapamtila ako mi kad zatreba 🤣 al eto da ti kazem da je to sve normalno da ne brines 🥰
👩🏽34god
Jutro cure,
ja sam danas opet radila test (onaj iz Mullera), predivno je pozitivan, međutim nije mi puno tamniji nego onaj u petak. To nije bas dobar znak?
Jel nam mozes staviti sliku oba testa
https://ibb.co/WHTPMyZ
Ma zapravo nije uopce tamnija, samo je danasnja malo ljepša 😏 (gornja je od petka)
Pa tamnija je, ma ovi testovi samo izluduju, znali su zenama bit negativni na bete preko 100..Ja sam uvik samo vadila betu..
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji