Sunny_, pa eto super sam. 😊 Nemam još nikakvog plana jer još betu pratimo. 🙈
Ti vidim da čekaš neke simptome. 🙈 Nisam ni ja imala nikakve simptome, osim obilnijeg iscjetka nekog sluzavog, nakon drugog UZV-a su počeli bolovi, a kod prvog sam mislila da ne budu niš našli kak nisam imala nikakve simptome, al ih je bilo dosta, tako da ne brini oko toga. 😊 Sutra je UZV?
aha, još se nije spustila skroz. Nadam se da će se brzo spustiti i da možeš u 9om u FET😊
ma da kod mene simptomi nula bodova. Eto jučer se pojavio taj iscjedak pa se valjda nešto događa dole.Vidit ćemo sutra🙈
Ma nije, jučer je bila 24, sutra opet ponavljam da vidimo dal se bude sutra spustila do kraja. 😊
Ma ja bi čim prije u FET, zato sam već mislila da budem ja do danas obavila razgovor s doktoricom nakon ET-a, al eto, beta još nije pala pa samo hodam na vađenja krvi još. 🙈🤣
Ma sigurno ima nešto, očekujem sutra divne vijesti. 😊🤞❤️
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Drage moje forumašice
Puno vas čitam, valjda tražeći utjehu u vašim uspjesima. Nisam neki pretjerani emotivac, ali svaki neuspjeli postupak me nekako čudno zaboli....
U MPO vodama sam tek nekoliko mjeseci, iako mi je sad žao što nisam krenula ranije. Imam čitav niz dijagnoza, a kada je stigao nalaz spermiograma totalno sam se izbedirala. Čitajući vaše postove vidim da njegova dijagnoza i nije strašna, ali nekako sam se uvijek nadala da ću samo ja biti problem
Javljam vam se jer imam zakazanu hisperoskopiju za sljedeći tjedan... dosta sam istraživala i vidim da nije teška operacija u pitanju (imam već tri operacije iza sebe pa mi ovo ne predstavlja neki šok), ali me zanima što biste mi savjetovale da si ponesem? Uloške sa što većom moći upijanja? Krvari li se uopće nakon zahvata? Više pidžama ili je dovoljna samo jedna za tu večer? Nekakvih posebnih rituala nema, valjda bi me doktorica upozorila?....
Prema mojoj jutarnjoj temperaturi ušla sam u lutealnu fazu ciklusa i tebala bih dobiti kroz desetak dana, predstavlja li to problem?
Isprike na dugačkom postu
👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Drage moje forumašice
Puno vas čitam, valjda tražeći utjehu u vašim uspjesima. Nisam neki pretjerani emotivac, ali svaki neuspjeli postupak me nekako čudno zaboli….
U MPO vodama sam tek nekoliko mjeseci, iako mi je sad žao što nisam krenula ranije. Imam čitav niz dijagnoza, a kada je stigao nalaz spermiograma totalno sam se izbedirala. Čitajući vaše postove vidim da njegova dijagnoza i nije strašna, ali nekako sam se uvijek nadala da ću samo ja biti problem
Javljam vam se jer imam zakazanu hisperoskopiju za sljedeći tjedan… dosta sam istraživala i vidim da nije teška operacija u pitanju (imam već tri operacije iza sebe pa mi ovo ne predstavlja neki šok), ali me zanima što biste mi savjetovale da si ponesem? Uloške sa što većom moći upijanja? Krvari li se uopće nakon zahvata? Više pidžama ili je dovoljna samo jedna za tu večer? Nekakvih posebnih rituala nema, valjda bi me doktorica upozorila?….
Prema mojoj jutarnjoj temperaturi ušla sam u lutealnu fazu ciklusa i tebala bih dobiti kroz desetak dana, predstavlja li to problem?
Ja sam na histeroskopiju išla na 21. Dan ciklusa. Nisam krvarila taj dan ništa nego tek treći dan, ali to je više bilo lagaano smeđarenje. Sam zahvat kratko traje i ja sam nakon sat vremena već otišla kući. Prije zahvata sam popila normabel i brufen i bilo je ok. Bolilo me, ali ništa strašno, sve je to kratko i podnošljivo. Imala sam samo spavaćicu, ulošci mi nisu trebali.
Sretno 🤗
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Drage moje forumašice
Puno vas čitam, valjda tražeći utjehu u vašim uspjesima. Nisam neki pretjerani emotivac, ali svaki neuspjeli postupak me nekako čudno zaboli….
Javljam vam se jer imam zakazanu hisperoskopiju za sljedeći tjedan… dosta sam istraživala i vidim da nije teška operacija u pitanju (imam već tri operacije iza sebe pa mi ovo ne predstavlja neki šok), ali me zanima što biste mi savjetovale da si ponesem? Uloške sa što većom moći upijanja? Krvari li se uopće nakon zahvata? Više pidžama ili je dovoljna samo jedna za tu večer? Nekakvih posebnih rituala nema, valjda bi me doktorica upozorila?….
Ja sam na histeroskopiju išla na 21. Dan ciklusa. Nisam krvarila taj dan ništa nego tek treći dan, ali to je više bilo lagaano smeđarenje. Sam zahvat kratko traje i ja sam nakon sat vremena već otišla kući. Prije zahvata sam popila normabel i brufen i bilo je ok. Bolilo me, ali ništa strašno, sve je to kratko i podnošljivo. Imala sam samo spavaćicu, ulošci mi nisu trebali.
Sretno 🤗
Meni će biti 35 dan ciklusa... Ako je moja temperatura u pravu na 38. dan bih trebala dobiti. Što je poprilično dobro za mene pošto je prošli ciklus trajao 90 dana....
Idem u opću anesteziju (Petrova bolnica) pa ću morati preskočit tabletice, a navodno ću prespavati jednu noć...
Hvalaaa ti
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Tiinaapreslatka beba.
GPgirlžao mi je. Pitala si za kliniku. Ja sam u Podobnika,jako sam zadovoljna. Ekipa - doktor ,sestra i embriolog su divni,topli i suosjećajni. Znaju i posao. Ja sam tamo imala i dvije operacije pa sam upoznala i dosta drugog osoblja i mogu reć,iz vlastitog iskustva,da su izvrsni. Meni su legli
mislila sam preko socijalnog jer imam jos 2 pokusaja stimuliranog. Ali hvala puno na info. Koliko dodje tamo postupak (cca)?
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Tiinaapreslatka beba.
GPgirlžao mi je. Pitala si za kliniku. Ja sam u Podobnika,jako sam zadovoljna. Ekipa - doktor ,sestra i embriolog su divni,topli i suosjećajni. Znaju i posao. Ja sam tamo imala i dvije operacije pa sam upoznala i dosta drugog osoblja i mogu reć,iz vlastitog iskustva,da su izvrsni. Meni su legli
mislila sam preko socijalnog jer imam jos 2 pokusaja stimuliranog. Ali hvala puno na info. Koliko dodje tamo postupak (cca)?
u ZGu ti poliklinike BetaPlus, Poliklinika IVF i Poliklinika Škvorc rade preko HZZOa. Plaćaju se konzultacije (cca 500kn), ostalo ide na teret HZZOa, ceka se par mjeseci na postupak. Osim privatnih poliklinika možeš i u bolnicama tražiti termin za konzultacije, u ZGu su bolnice Petrova, Sveti Duh, Vinogradska, Vuk Vrhovac. Čekanje na postupak je također par mjeseci, mislim da je oko 3 mjeseca. Sretnooo
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Drage moje forumašice
Ja sam imala dvije operativne histeroskopije (izrezivali su se miomi ) . Totalna anestezija. Poslije nije bilo nekog osobitog krvarenja niti me je bolilo. A imala sam i dvije ambulantne,dijagnostičke histeroskopije u kojima su mi na krajun ađene priraslice koje su riješene s tim zahvatom. Dobila sam samo injekciju protiv bolova. Malo je bolilo,najviše grlić maternice. Poslije nije bilo puno krvarenje. Meni ni ne nude normabele jer znaju da sam protiv psihofarmaka,volim biti čiste glave. Ali ako je nekom lakše s njima- nek popije.
Privatno sam išla i posije operacije sam isti dan bila kući,što mi je puno bolje nego da sam morala biti u bolnici.
hvala na odgovoru kod mene ne radi o uleknuću maternice (uterus arcuatus) koji nitko nije uočio dok nisam došla u Petrovu
Sve je nekako nabrzaka organizirano pa nisam nikakve posebne informacije dobila. U tom trenutku sam bila na rubu plača jer mi je ovo druga operacija ove godine i što to nitko nije do sad to uočio, a godinama sam na redovnim kontrolama kod gin.... Često sam po bolnicama i mogu reć da je užasno teško naći dobrog liječnika, a sad niti ne znam tko će me operirati.... Hvala na pomoći cure
1) 12/21. AIH odgođen
2) 1/22 AIH➖
3) 6/22 AIH ➖
9/22 ➕
7/23 stigla curka 😇💖
2/25 ➕ (termin 23.9.25.)
Tiinaapreslatka beba.
Na Vuk Vrhovcu prednost imaju žene s niskim AMH i one od 40, tako da se skoro ništa ne čeka.. Doduše, sad su valjda već godišnji,pa ne znam kako to tamo funkcionira..
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
GPgirl, bas mi je zao! U BetiPlus mozes preko HZZO-a. Ja sam odmah bila na redu, nisam cekala.
Znam da starije zene idu k Lucingeru, ali kod njega se placa.
I jako mi je zao 😔
30 g. oboje
OTP 9.11.
GPgirl jako mi je žao ...
Vesca dobrodošla! Ja sam bila u petrovoj na histeroskopiji. Isto sam prespavala, dali su mi gorku sol za čišćenje organizma, i post cijeli dan. Samo voda i 💩 🙈 Nisam puno krvarila, i bol je bila umjerena mozda 2 dana. Nakon 2 dana sam bila na poslu, a tada sam konobarila.
J_b , Nikolina čekamo s vama!
Sretno i ostalima ako tko šta ima danas!
Ribic di si nam, kakvo je stanje s tobom, jesi nam dobro?
Roxy ❤️❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Sortiraj odgovore
Najstariji