MTB dušo u molitvi i mislima si ❤
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 –klomifen+štoperica, X
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica, stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – puregon, cetrotide, štoperica, X
06/2021 – FET,
10/2021 – FET, stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️. X
05/2025 FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok <3
Jako mi je zao, nema rijeci kojima se moze dati utjeha u ovom trenutku, iskreno saucesce 🖤
Ja 32, M 33 / KbcRi
Zenska neplodnost povezana sa muskim cimbenicima (teratozoospermia), endometrioza, adenomioza, Hashimoto, povisen prolaktin, niski AMH
11/2021 stimulirani postupak (Decapeptyl, Gonal, Ovitrelle), 1 🥚, beta + ❤
Mini anomaly, kombinirani probir, Anomaly scan ✅
01.08. nasa princeza Elena 👶❤
MTB zao mi je draga, znam da te nista sada ne moze utjesiti, drzi se 😘
👱♀️ 31, duboka zdjelicna endometrioza
🧔30, sve ok
MTB žao mi je do neba što moraš kroz ovo prolaziti 😢 Želim vam puno snage da izdržite sve… U mislima si mi i u molitvama, malom andjelu palim svijećicu….
Pozdrav cure. Ovaj tjedan planiram po ljekove, a trebala bi se pocet bockat drugi tjedan. Sta me onda ceka, svako koliko moram na preglede? Ne znam ni sama kako kombinirat s poslom i kad je dobro ici na bolovanje.
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Draga MTB, nemam sta rec... Cijeli dan mi je ova uzasna vijest u glavi... Sve znas ❤❤ sta god treba, tu smo.. Drz se! ❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Pozdrav cure. Ovaj tjedan planiram po ljekove, a trebala bi se pocet bockat drugi tjedan. Sta me onda ceka, svako koliko moram na preglede? Ne znam ni sama kako kombinirat s poslom i kad je dobro ici na bolovanje.
Pozdrav ,ja sam kod dr.Lučingera , morala sam na pregled svaki drugi dan, na ultrazvuk.Sve skupa s pregledom ,punkcijom i transferom u Zagrebu sam bila dva tjedna. Ali mislim da to sve ovisi do doktora i načinom rada, znam da neki ne moraju tako često ići na preglede. Ja sad govorim kako moj funkcionira.
Pozdrav ,ja sam kod dr.Lučingera , morala sam na pregled svaki drugi dan, na ultrazvuk.Sve skupa s pregledom ,punkcijom i transferom u Zagrebu sam bila dva tjedna. Ali mislim da to sve ovisi do doktora i načinom rada, znam da neki ne moraju tako često ići na preglede. Ja sad govorim kako moj funkcionira.
Hvala ti :)
Idem kod dr. Marusic u St, lagano gledam kako kombinirati posao da sto manje izostanem. Jos ne znam nista, ali evo imam jos 10ak dana do planiranog postupka, nadamo se da nece bit otkazivanja radi necega. Kontam da bi se nakom transfera vratila radit, naravno ako sve bude po protokolu. Dalje ovisi, sta Bog da.
Vidim da komentirate aspiraciju, daju li lijekove ili anesteziju u kbc Split? Ako tko ima iskustva...
33 god. 🙋🏻♀️
41 god. 🙋🏻
👶🏻 David - 05.12.2022. 🩵
Hvala ti :)
Idem kod dr. Marusic u St, lagano gledam kako kombinirati posao da sto manje izostanem. Jos ne znam nista, ali evo imam jos 10ak dana do planiranog postupka, nadamo se da nece bit otkazivanja radi necega. Kontam da bi se nakom transfera vratila radit, naravno ako sve bude po protokolu. Dalje ovisi, sta Bog da.
Vidim da komentirate aspiraciju, daju li lijekove ili anesteziju u kbc Split? Ako tko ima iskustva…
Dobijes anesteziju i nista ne osjetis,ako te jos nesto zanima slobodno pitaj,ja sam 3g tamo☺
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Pokusavam ubacit u potpis jos 2 postupka ali nece nikako da ih spremi,cak ih pokusavam i ubacit u koji prazan red ali ne ide.
By the way cekam fet.Nakon 8mj.21.prorodni ciklus vraxena jedna 6st drugi dan,beta 0 i 8.21.stimulirani 8 folikula,7 oplođenih,vraceno 2 osmostanicne treci dan i beta 0.
Sad ovaj mjesec nisam imala folikula niti da se endomezrij zadebljava pa nece bit prirodne ovulacije.
Doktor planira iduci ciklus da simulira ovulaciju sa decapeptyl inekcijama i estrofemom sta sam vec probala u 5mj pa nije bilo uspjesno.
Ja bih rafije cekala prirodnu ovulaciju za Fet.
Ima li koja cura iskustva s uspjesnim Fetom u prirodnom ciklusu ili simuliranim?
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji