Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lindsay
    26. Listopad 2021. 20:41

Roxy, tweety88  kako ste curke?
    Roxy imas li plan za dalje?
    Tweety ti u 20 tt 😱😱😱. Jesi dobro?

Ako cita cura Leia ako nisam pogrijesila nick, sto je u Istambulu bila u postupku, pa krvarila i imala nizak progesteron a pozitivne bete, javi se. Jesi dobro? Zna li netko kako je njena prica zavrsila ili jos traje?

GPgirl
    26. Listopad 2021. 20:41

Magnoli.ja

Hej cure, samo da javim da sam ja rodila, bilo je kratko ali jako teško ili sam se ja uzivila da je tesko😬, bilo je nekih komplikacija na kraju poroda, ali zaboravit cemo ih. Nepuni 38tt, cim sam dosla na hitni prijem ubacili su me u boks i nakon 7 h sam rodila.

Cestitam❤️❤️❤️❤️ Brz oporavak❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Anči 💕
    26. Listopad 2021. 20:52

Lindsay

Roxy, tweety88kako ste curke?

Ako cita cura Leia ako nisam pogrijesila nick, sto je u Istambulu bila u postupku, pa krvarila i imala nizak progesteron a pozitivne bete, javi se. Jesi dobro? Zna li netko kako je njena prica zavrsila ili jos traje?

Ako mislis na Leia 3.0 nažalost joj postupak nije uspio...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Roxy ✨
    26. Listopad 2021. 20:55

Lindsay dobro sam, a nemam plan za dalje. Ni sama nisam pametna sta mi je najbolje ali svakako ovu godinu necu jos u postupak pa cu vidit oce li mi nova godina donijeti sreću 😊
    Kod Leia nadam se da nisam krivo nick napisala koliko znam nije dobro završilo nažalost. 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Lindsay
    26. Listopad 2021. 20:55

Anči 💕

Lindsay

Ako mislis na Leia 3.0 nažalost joj postupak nije uspio…

Onda mozda nick Leli. Anci ako se sjecas imala je 2 pozitivne bete, testice pozitivne, i na svoju ruku vadila progesteron koji je bio nizak. Dr joj je napisao da trudnoca ne moze opstati s tim progesteronom a curke ovdje su joj savjetovale da se docepa injekcija.
    Mislim da nije Leia 3.0 pogrijesila sam nick.

petra30
    26. Listopad 2021. 20:57

Čestitke za Sanjich! Uzivaj sa svojom malom buhtlicom❤️!
    Lindsay i Maslacak i vi imate odlicne vijesti!🎉🎉🎉 Čestitam! Dolaze nam jos dvije curice! ❤️❤️
    Mtb😘😘

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Anči 💕
    26. Listopad 2021. 21:00

Lindsay

Anči 💕

Lindsay

Onda mozda nick Leli. Anci ako se sjecas imala je 2 pozitivne bete, testice pozitivne, i na svoju ruku vadila progesteron koji je bio nizak. Dr joj je napisao da trudnoca ne moze opstati s tim progesteronom a curke ovdje su joj savjetovale da se docepa injekcija.

Jel to sad nedavno bilo ili? 
    Arnoldica jesi ovo ti bila? Ako se ne varam tebi je Sunny nudila injekcije? Ili sam ja sad totalno sve pobrkala...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Asli 🌱
    26. Listopad 2021. 21:03

Anči 💕

Lindsay

Anči 💕

Lindsay

Jel to sad nedavno bilo ili?
    Arnoldica jesi ovo ti bila? Ako se ne varam tebi je Sunny nudila injekcije? Ili sam ja sad totalno sve pobrkala…

Nije...mislim da je Leli..ili neki sličan nick. Sjećam se i ja sad priče, ali mislim da se nije javljala poslije 

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Roxy ✨
    26. Listopad 2021. 21:04

Anci  sad kad je Lindsay rekla Leli joj je nick. Isla je u tursku u postupak jer su ih svi ovde otpisali cini mi se da je rekla da je dobila cak i blastice za zamrznuti. 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Joka95
    26. Listopad 2021. 21:05

Maslacak jeeeeeej! 🥰🥰🥰🥳🥳🥳🥳 neko je napiso sad se ne moras bojat oce narast,jao sto sam se nasmijala 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 
    Lindsay i tebi cestitke za princezu! Tek sam upratila🥰🥰🥰 
    Sjecam se i ja da je netko bio s ovakvom pricom bas sto Lindsay govori. Nizak progesteron je bas bio. Ali msm da nije Arnoldica ako se ne varam🤔🙄

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.