Ribic ne znam sto da ti kazem kada je ti sve individualno kako ces reagirati 😩😩 ja sam na tu tvoju stimulaciju reagirala sa 7folikula i 5zrelih,
A na Elonvu i menopur 12 js i 10 zrelih.
Al to je tako individualno da .. doslovno nista ne znaci,
2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
Prirodna trudnoca- biokemijska
2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
2021/12 mj 3. stimulirani ivf
Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
9 oplodeno 🥰🤞
Drage sve, ne pišem, ali vas gotovo svakodnevno čitam i pratim, u toku sam..
Evo, luda glava danas počinje ekstremno raditi, do sad sam zbilja bila ekstra super, čudim se sama sebi. 😂😂
U četvrtak vadim prvu betu ikad i do sad nisam napravila nijedan testić kao što sam i rekla da nebudem, danas je 12dnt..
Razmišlja ova moja luda glava ako bi radila test dan prije bete (sutra) ili nebi, pretpostavljam da bi se svakako trebalo već nešto vidjeti (vraćala sam jednog trodnevnog, 9staničnog)..
Naznake za gospođu M nema, trebala je doći jučer jer imam točne cikluse skoro u dan (a niti nikakvog spottinga kojeg imam svaki mjesec barem 3 dana ranije u obliku smeđeg iscjetka i tako svaki mjesec), osjetila sam kroz ovih 12 dana povremene aktivnosti u donjem dijelu trbuha, od grčeva, pikanja, peckanja, ali pošto je sve nepredvidivo, nisam uzimala ništa od toga kao bilo kakav simptom trudnoće..
Raditi test ili ne raditi, pitanje je sad?! Heeeelp 😂😂😂
Ja sam od pocetka bila misljenja da necu raditi testove prije bete...i sad kako vrijeme prolazi, kako se suocavam sa svakom stepenicom u postupku, polako i mijenjam misljenje. Sad razmisljam da je mozda bolje dan prije bete suociti se rezultatom 🙈
Drzim najvece fige da je beta dobra 🤞
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Vezano uz vikend i situaciju u kojoj aspiracija bude recimo za nedjelju, zna li netko kakva je praksa u Petrovoj?
I da, u kojem periodu postupka ste imale odnose, a u kojem ste izbjegavale? Nisam stigla pitat to kad sam bila kod dr, ali mi je kasnije i sinulo da se pred davanje uzorka sugerira apstinencija, a zapravo ne znas sa sigurnoscu kad ce to biti 🤔
Što se tiče Petrove, ja sam imala jednu aspiraciju u nedjelju mislim, druga je bila na praznik. I išla sam vikendom i po lijekove i krv vaditi.
Apstinenciju ćeš planirati kad ćeš otprilike znati kad je aspiracija, ja sam uvijek pitala na UZV kad bi otprilike mogla biti, da si znamo računati.
Hvala ti Asli na info 😊 vidim da lijepo napredujes, bas mi je drago 🤗
Probat cu se sjetit pitat na iducem UZVu...sve se odvija dosta brzo i ja uvijek zaboravim na to da imam pitanja 🙈
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Hvala cure na odgovorima i podršci! ❤️
Ne znam kako se postaviti, ono kao nadaj se, ali nemoj se nadati, budi spreman na sve, baš mi je ludnica danas u glavi, a znam da me vi sve razumijete.
Mislim da je bolje da ga napravim i da se suočim sutra sa svime, nekako mi se čini da bi mi bio preveliki šok u četvrtak kada bi vidjela nalaz bete, bio on dobar ili ne! 😁
Javim se! 🙏🙏
🙋♀️28 hipotireoza/hashimoto
💁♂️28 Hodgkin limfom/oligoastenozoospermija
🌈1. IVF 9/21🌈Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle-11 folikula/4 oocita/nema 🐧, ET trodnevnog embrija 30.9., beta 0,5 ❌
🌞2. IVF/2022. 🌞 Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle-3 oocita, 2 blastice, 1 vraćena i 1 🐧; beta 1888 (13), 4073 (15), 7+4 💗
i ja sam mislila da je bolje ne raditi testove do bete a sad piškim od 7dnt jer mi je prestresno samo vadit krv u subotu, neizdrživo mi je
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
S obzirom da se prica o postupcima vikendom - kako to ide u IVF poliklinici? Rade i vikendom nadam se jer do sada svaki put je bila punkcija ili transfer nedjeljom. Isto pitanje i za hosteroskopiju. Radim je slijedeci mjesec i ako menga dodje u dan 21 dc mi pada vikend. Hvala!
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
histero* fat fingers🤣
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Tako sam i ja... Bez obzira na dobar ili loš rezultat, napravim test da se znam posložiti u glavi ukoliko rezultat bude negativan. Imam dan fore da se isplačen i saberem. Naravno da uvijek postoji onaj jedan mali postotak i šansa kako test neće biti relevantan i beta pokaže suprotno ali Bože moj, veliku većinu puta bude tako kako test pokaže. Na svakoj ženici je da sama odluči hoće li piškiti ili ne.
Kako god, svim čekalicama bete, sretno!!! 🍀🍀
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Vezano uz vikend i situaciju u kojoj aspiracija bude recimo za nedjelju, zna li netko kakva je praksa u Petrovoj?
I da, u kojem periodu postupka ste imale odnose, a u kojem ste izbjegavale? Nisam stigla pitat to kad sam bila kod dr, ali mi je kasnije i sinulo da se pred davanje uzorka sugerira apstinencija, a zapravo ne znas sa sigurnoscu kad ce to biti 🤔
Što se tiče Petrove, ja sam imala jednu aspiraciju u nedjelju mislim, druga je bila na praznik. I išla sam vikendom i po lijekove i krv vaditi.
Apstinenciju ćeš planirati kad ćeš otprilike znati kad je aspiracija, ja sam uvijek pitala na UZV kad bi otprilike mogla biti, da si znamo računati.
Hvala ti Asli na info 😊 vidim da lijepo napredujes, bas mi je drago 🤗
Probat cu se sjetit pitat na iducem UZVu…sve se odvija dosta brzo i ja uvijek zaboravim na to da imam pitanja 🙈
Hvala ti 🥰 Ah, to mi je poznato, od planiranih 5 pitanja uvijek postavim samo jedno uglavnom 😂
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
i ja sam očekivala da rade nedjeljom. jer ne može se tijelo naštimati da pričeka. al evo, išla sam na hitnu po svoju tabletu.
juricka znam da poliklinika IVF radi sve dane u tjednu,nedjeljom i praznikom takodjer.Nema odgađanja.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji